Declaratii de avere Constanta

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Directorul tehnic, Gheorghe Zamani, deţine mai multe conturi bancare, bijuterii şi o colecţie numismatică valoroasă (documente)


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, vă prezentăm averea directorului tehnic al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK), Gheorghe Zamani. Fost primar al oraşului Techirghiol, Gheorghe Zamani este unul dintre directorii din cadrul AIMK. El a cumpărat în anul 2005 un teren agricol de 1.000 mp în comuna Tuzla. În 2011 a moştenit un teren intravilan de 395 mp în Techirghiol şi 5.000 mp de teren agricol tot la Techirghiol. Acesta mai are şi o casă moştenită în acelaşi an la Techirghiol, în suprafaţă de 134,2 mp. La Constanţa deţine, alături de alte două persoane, din 2013, un apartament de 65,25 mp. În 2004, Zamani a achiziţionat un apartament de 72,85 mp, în Eforie.
 
În ceea ce priveşte automobilele, fostul primar de la Techirghiol are un autoturism Kia Ceed din 2008 şi un Range Rover Evoque fabricat în 2012. De asemenea, el mai are bijuterii adunate între anii 1980 şi 2004, în valoare estimată de 5.000 de euro, dar şi o colecţie numismatică, formată între 1995 şi 2005, a cărei valoare ajunge la 12.000 de euro.

Gheorghe Zamani are mai multe conturi în băncile comerciale, în valoare totală de 27.920 de euro şi 76.890 de lei. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, depusă anul trecut, Zamani a încasat de la SN AIMK un venit de 105.085 de lei. Soţia sa nu a declarat venitul salarial încasat de la BNR Constanţa.
 
În declaraţia de avere mai sunt consemnate veniturile obţinute de copii, contând într-o bursă de 1.200 (probabil lei) de la Facultatea Energetică Bucureşti şi un venit de 7.440 (probabil lei) printr-un contract de la ING Asigurări de viaţă.

În declaraţia de interese, fostul primar al oraşului Techirghiol notează că este membru fondator al ONG-ului „Protecţia lacului Techirghiol“, unde deţine 100 de părţi sociale. De asemenea, el îşi declară calitatea de director tehnic în cadrul SN AIMK-C SA. În declaraţia de interese aferentă anului 2016, Zamani notase şi calitatea de membru al Biroului Permanent Judeţean al PNL Constanţa, pierdută însă după alegerile din organizaţie care au avut loc în 2017.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Gheorghe Zamani, director tehnic la Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
Precizăm că aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Haşotti şi Chiţac se luptă pentru primul loc la Senat! Cine pleacă acasă? La PNL Constanţa, numai şase-s norocoase!

05 Sep 2016 4804

Fost primar al oraşului Techirghiol Averea şi interesele lui Gheorghe Zamani, director tehnic al AIMK

31 Oct 2015 2347