Averea și interesele lui Costel Bucur, director Operațiuni Portuare în Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)

 
 
 
  • Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA (CN APM SA) Constanța îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediția de astăzi, vă prezentăm averea și interesele lui Costel Bucur, director Operatiuni Portuare în Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA (CN APM SA) Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 24 mai 2023, Costel Bucur, director Operatiuni Portuare în Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, deține, împreună cu soția sa, din 2008, un teren agricol, în localitatea Agigea, în suprafață de 426 mp., iar din 2017 soții Bucur mai dețin un teren intravilan în Constanța, în suprafață de 237 mp., precum și o casă, în Constanța, în suprafață de 118 mp, bunurile fiind dobândite prin contracte de vânzare cumpărare.
 
În continuare, tot potrivit declarației de avere, soția directorului Operatiuni Portuare din Administrația Porturilor Maritime SA Constanța deține, din 2015, o parte (1/8) dintr-o casă, în Constanța, în suprafață de 118 mp., și din 2017, tot o parte (1/8) dintr-un teren intravilan situat în Constanța, în suprafață de 180 mp., bunuri dobândite prin moștenire.  
 
Costel Bucur, director Operatiuni Portuare în Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA (CN APM SA) Constanța, a mai consemnat în declarația de avere că deține un auto marca Volkswagen, fabricat în 2021, datorii de aproape 46.000 lei, active financiare în sumă totală de aproximativ 13,580 euro și 150 mii lei, dar și venituri salariale totale de 78,130 lei, de la APM SA – 67915 lei și 10215 lei de la EMS SA Constanța (contract individual de muncă), la care se adaugă suma de 124.321 lei – pensie MAI. Asta în timp ce soția sa a încasat de la ANAF 78.862 lei.
 
Conform propriilor deeclarații, Costel Bucur, director Operatiuni Portuare în Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA (CN APM SA) Constanța, nu are interese!
 
Despre CAPM SA Constanța

 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 

CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
Lista persoanelor cu funcții de conducere
 
Adunarea Generală a Acționarilor:
 
Gîrla Laura Diana, reprezentant Ministerul Transporturilor
 
Olteanu Adrian, reprezentant Ministerul Transporturilor
 
Reprezentant S.C. Fondul Proprietatea
 
Consiliul de Administrație
 
Adrian Daniel Gavruță, membru provizoriu, președinte
 
Elena Vlad, membru provizoriu
 
Constantin Chirilă, membru provizoriu
 
Cătălin Diaconu, membru provizoriu
 
Mihnea-Claudiu Drumea, administrator provizoriu
 
Suryan-Omar Dede, administrator provizoriu
 
Conducerea executivă
 
Florin Vizan, director general
 
Mihai Teodorescu, director executiv
 
Daniela Șerban, director financiar
 
Costin - Valeriu Avătavului, director general adjunct
 
Eugen Căruntu, director strategie - dezvoltare
 
Tănase Iulian Pepi, director juridic
 
George Gabriel Vișan, director comercial
 
Florin Laurențiu Chirilă, director tehnic
 
Costel Bucur, director operațiuni portuare
 
Emil Sorin Banias, director sucursale
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele Elenei Vlad, membru provizoriu în CA la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENTE)


 
Averea și interesele lui Dede Suryan – Omar, membru în Consiliul de Administrație la CN APM Constanța (DOCUMENTE)

 
Averea și interesele lui Adrian Daniel Gavruță, președintele Consiliului de Administrație al Administrației Porturilor Maritime SA! (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.