Declarații de avere Averea și interesele Gabrielei Elena Paiu, șef birou la Primăria Constanța (DOCUMENTE)


 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Gabrielei Elena Paiu, șef birou la Primăria Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei.


În ultima declarație de avere, depusă pe 06.04.2023, Paiu a menționat că deţine patru terenuri agricole și unul intravilan, situate în Tuzla, județul Constanța.Terenul intravilan a fost dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, iar celelalte terenuri prin moștenire.  
 
Conform datelor înscrise în document, aceasta mai deține și un apartament și două case de locuit. Apartamentul este situat în Constanța, iar cele două case în Tuzla, județul Constanța.  

Gabriela Elena Paiu a înscris în declarația de avere și două autoturisme Dacia, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.
 
Aceasta deține și un cont curent la BRD, deschis în anul 2009, cu un sold/ valoare la zi în valoare de 30.043 euro.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, aceasta a menţionat venituri din salarii, astfel: salariu de 79.607 lei de la Primăria Constanța și salariu de 18.480 lei a lui Paiu Iulian Emil de la Personal Sea Management.


În declarația de interese, completată la data de 06.04.2023, Paiu a menționat calitatea sa de membru în cadrul SLSAP.



Despre Personal Sea Management
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 16 octombrie 2023, societatea a fost înființată la data de 17 martie 2016. Firma are sediul pe Strada Fagetului, Nr. 142, Constanța, Județ Constanța.  

Personal Sea Management are ca obiect de activitate  activități de contractare, pe baze temporare, a personalului.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 687.577 lei, un profit de 154.353 lei la un număr de 782 de angajați.

Asociați sunt Soacate Alexandru-Marian, Ungureanu Rodica, Marcu Nela. Administrator este  Gabur Octavian Mihai.  
 
Numele Marcu Nela apare și in firma Personal Crewing SRL. Numele Soacate Alexandru-Marian apare și în firma Profesional Marine Crewing SRL.
 
Numele Ungureanu Rodica apare și în firma Personal Crewing SRL. Tot în această firmă apare și numele Gabur Octavian Mihai.  


 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Gabrielei Elena Paiu.


Citește și: 

Declarații de avere. Andreea Stan, director executiv adjunct la Direcția Logistică din Primăria Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Primăria Costinești vrea să atribuie contractul de delegare a gestiunii privind deșeurile municipale. La ce valoare este estimat (DOCUMENT)

30 Apr 2024 224

Un imobil de pe strada Trandafirului din Constanţa va fi supraetajet. Undă verde de la Municipalitate pentru SC Vepan SA

30 Apr 2024 236

Primăria Constanța la judecată cu o firmă din Medgidia! Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

29 Apr 2024 418

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Oltina investește în asfaltarea străzii Pelinului din localitatea Răzoarele (DOCUMENT)

29 Apr 2024 380

Licitații publice Real Data Solutions SRL furnizează servicii de mentenanță pentru Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Apr 2024 320

Un imobil de pe strada Arhiepiscopiei din Constanța crește pe verticală. Datatur SRL a obținut un act de urbanism de la Minicipalitate

29 Apr 2024 428

Cumpărări directe Constanța Studiu de fezabilitate pentru construire și dotare bază sportivă la Corbu (DOCUMENT)

29 Apr 2024 426

Declarații de avere Constanța Camelia Velicică, secretarul general al comunei Târgușor, avere și interese (DOCUMENTE)

29 Apr 2024 380

Primăria Techirghiol, județul Constanța, investește aproape 11 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea a 11 străzi din oraș (DOCUMENT)

29 Apr 2024 420

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 487

Hală, pe strada Celulozei din Constanța. Moc Fabrication SRL are acordul Municipalității

29 Apr 2024 338

LIVE TEXT+VIDEO Gihan Eserghep își depune candidatura la Primăria Constanța din partea PUSL - „Vom readuce Constanta acolo unde îi este locul!”

29 Apr 2024 625

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

29 Apr 2024 574

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 689

Declarații de Avere Constanța Cosmin Bujor, secretar general la UAT Negru Vodă deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

28 Apr 2024 421