Un imobil de pe strada Arhiepiscopiei din Constanța crește pe verticală. Datatur SRL a obținut un act de urbanism de la Minicipalitate

  • Datatur SRL vrea să modifice imobilul de pe strada Arhiepiscopiei.
  • Firma este controlată de Radu-Florin și Victor Georgescu.
  • Pe data de 26 aprilie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1148,.
 
Societatea Datatur SRL va consoilida, modifica și supraetaja un imobil de pe strada Arhiepiscopiei  nr. 11 din Constanţa. Mai exact, un imobil existent D+P va fi supraetaja cu două etaje.
 
Pe data de 26 aprilie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1148, care constă în următoarele: consolidare, modificare, extindere, supraetajare imobil existent D+P în D+P+2e, cu schimbarea destinației din locuință în locuințe colective cu spații comerciale și birouri pentru agenții de turism la demisol, împrejmuire teren, integrare și conservare vestigii existente, organizare de șantier. Actul emis de municipalitat este valabil 12 luni.

 

Despre Datatur SRL


 
Înființată în anul 2003, firma are sediul social pe strada Babadag nr. 140 din Tulcea și desfășoară activități de închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare. Asociații firmei sunt Georgescu Radu-Florin, cu 95,00% din capitalul social, și Georgescu Victor, cu 5,00% din capitalul social. De administarea societății se ocupă Georgescu Radu-Florin.
 
În anul fiscal 2022, societatea Datatur SRL, cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 308.964 lei și un profit net de 132.733 lei.
 
Radu Florin Georgescu este fiul afaceristului Constantin - Cornel Georgescu și nu este la primul astfel de document de urbanism. În anul 2021, pentru aceeași adresă, a primit un certificate de urbanism pentru consolidarea, modificarea, extinderea și supraetajarea imobilului existent, din D+P în D+P+2E.
 
În anul 2004, imobilul de pe strada Arhiepiscopiei, numărul 11 a fost vândut de către Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța către Coral SRL din Tulcea, firmă controlată de către Constantin Cornel Georgescu. Cornel Georgescu este cel mai bogat om de afaceri din judeţul Tulcea, fiind prezent mereu în topurile românești ale milionarilor.
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe teremene.ro.

 
Citește și:

 
Document de la Primăria Constanța: Fiul celui mai bogat tulcean modifică o clădire din Piața Ovidiu și o transformă în imobil de trei etaje

Răspuns negativ de la Primăria Constanța: Datatur SRL nu poate modifica imobilul de pe strada Arhiepiscopiei

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Răspuns negativ de la Primăria Constanța Datatur SRL nu poate modifica imobilul de pe strada Arhiepiscopiei

10 Feb 2024 960

Document de la Primăria Constanța Fiul celui mai bogat tulcean modifică o clădire din Piața Ovidiu și o transformă în imobil de trei etaje

04 Aug 2022 25336