Declaratii de avere Constanta

Declaraţii de avere Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanţa - o moştenire?! Consilierul judeţean deţine şi o agenţie de turism (documente)

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele aleşilor locali şi judeţeni, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În vara anului 2016, în CJ Constanţa intra în calitate de consilier Maria Sabrina Nedelcu (PSD). Vă vine să credeţi sau nu, tânăra social-democrată, care s-a remarcat printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat drept „putori“, nu are nici astăzi, cum nu avea nici în 2016, nimic în „lada de zestre“.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate luna aceasta, Maria Sabrina Nedelcu locuieşte în Năvodari, însă nu are nicio locuinţă proprietate personală, nu deţine niciun teren sau autoturism.
 
Dacă în anul fiscal 2015 nu avea niciun venit realizat în urma vreunui loc de muncă, aceasta trăind, practic, din moştenirea primită de la Tudora Nitu, din Nuntaşi, judeţul Constanţa, moştenire estimată la 280.000 de euro, în 2017 a raportat venituri de 3.941 de lei din indemnizaţia de consilier judeţean şi de 100.000 de lei - din dividende neîncasate de la SC Princess Active Company, cu sediul în Agigea, unde este asociat unic şi administrator.
Firma manageriază o agenţie de turism. Cu toate acestea, activitatea de administrator nu-i aduce niciun beneficiu financiar.
 
Nici în declaraţiile de avere, respectiv în cele de interese aferente anului în curs nu apar modificări notabile. Ce-i drept, indemnizaţia de ales judeţean i-a adus anul trecut venituri ceva mai mari decât în anul precedent, respectiv, 5.567 de lei.
 
Facem menţiunea că Sabrina Nedelcu nu a depus niciun raport de activitate de la începutul mandatului şi până în prezent, deşi legea prevede acest lucru. Probabil şi pentru că reprezentanta PSD obişnuieşte să tragă chiulul atât la şedinţele de Consiliu Judeţean, cât şi la cele ale comisiilor de specialitate.
 
În secţiunea „Documente“ regăsiţi declaraţiile de avere şi de interese ale alesului judeţean Maria Sabrina Nedelcu.

Citeşte şi:

Fiul administratorului Cimitirului Central Oficial, trăieşte doar din indemnizaţia de consilier judeţean, deşi conduce o maşină de lux şi a reuşit să economisească bani frumoşi. Ce ascunde Cosmin Rareş Drăghici (PSD)? (documente)

Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Nicoleta Bercaru A dat chix în afaceri, dar a luat-o de la capăt. Deţine patru autoturisme şi trăieşte „pe credit“ (documente)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PSD se face de râs pentru Sabrina Nedelcu. Biroul Judeţean i-a dat vot de blam şi a sancţionat-o cu avertisment!

01 Mar 2017 15307

Liberalii constănţeni solicită PSD să se delimiteze de Sabrina Nedelcu, cea care a adus jigniri protestatarilor din stradă

28 Feb 2017 1102

PSD încă „defilează“ cu aleşii locali Sabrina Nedelcu şi Cristian Tincu, cei care au jignit constănţenii în timpul protestelor

24 Feb 2017 7177

Cazul „Sabrina” bagă spaima în pesediști. Unul dintre candidații la CLM apostrofează mamicile

04 Feb 2017 7795

PSD Constanța îi retrage sprijinul politic Sabrinei Nedelcu

02 Feb 2017 6745

George Muhscină „Cerem vehement demisia consilierului județean PSD Constanța, Sabrina Maria Nedelcu, pentru jignirea a peste 300.000 de români”

02 Feb 2017 1889

ordinea.ro Cine i-a făcut putori pe protestatari? Iubita senatorului Brăiloiu!

02 Feb 2017 10548

CJC se dezice de spusele consilierului judeţean Sabrina Maria Nedelcu

02 Feb 2017 1428

PSD Constanţa va decide soarta Sabrinei Nedelcu, cea care i-a calificat pe protestatari drept „putori”

02 Feb 2017 2702

UPDATE. Consilierul judeţean Sabrina Maria Nedelcu către protestatari „Care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat? Putorilor!“

02 Feb 2017 23856

Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Maria Sabrina Nedelcu (PSD), consilierul judeţean care trăieşte din moştenire (document)

17 Aug 2016 11674