Declarații de avere Constanța Ariadna - Petronela Fildan, director medical la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, averea și interesele (DOCUMENTE)

  • Membru în Comitetul Director al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, dr. Ariadna - Petronela Fildan este medic primar pneumolog, având competență în managementul serviciilor de sănătate.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale dr. Ariadna - Petronela Fildan, director medical la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
 
Membru în Comitetul Director al spitalului, dr. Ariadna - Petronela Fildan este medic primar pneumolog, având competență în managementul serviciilor de sănătate.
 
În ultima declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al unității medicale, completată pe 12 iunie 2023, în calitate de director medical la SCP, dr. Ariadna - Petronela Fildan a menționat cote - părți dintr-un teren, dintr-o casă de locuit și dintr-un apartament. De asemenea, a înscris în document și un autoturism, ceasuri în valoare de 70.000 de euro, active financiare, dar și acțiuni sau părți sociale în societăți comerciale.
 
Terenul, casa de locuit și apartamentul sunt deținute, cu cotă parte de 50%, de Ariadna - Petronela Fildan și de soțul ei, Sorin Constantin Fildan.   
 
Terenul (intravilan) este la Costinești, în județul Constanța, are suprafața de 1.050 de metri pătrați și a fost dobândit în anul 2000, prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Casa de locuit este la Cumpăna, în județul Constanța, a fost construită în 2005 și are 200 de metri pătrați.
 
Apartamentul este la Năvodari, în județul Constanșa, are suprafața de 57 de metri pătrați și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare, în 2017.

 
Autoturismul este marca Mercedes, an de fabricație 1976 și a fost dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 

La capitolul „Bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro“, directorul medical de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie a menționat ceasuri în valoare de 70.000 de euro, dobândite în trei perioade: 2018 - 2022 (10.000 de euro), 2019 - 2022 (15.000 de euro) și 2022 - 2022 (45.000 de euro). 

Ariadna - Petronela Fildan a înscris în declarația de avere și patru conturi curente sau echivalente (inclusiv card), deschise la Banca Transilvania, trei în 2018 (cu sold / valoare la zi de 10938.94 lei, 152266.49 lei, respectiv 25304.58 euro) și unul în 2019 (sold / valoare la zi de 32900.47 lei).
La secțiunea din declarația de avere „Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea de piaţă însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro“, Ariadna - Petronela Fildan a menționat acţiuni sau părţi sociale în societăţi comerciale, la Pfizer (număr de titluri / cota de participare - 599, valoarea totală la zi - 23343 dolari) și la Virgin Galactic Holdings (număr de titluri / cota de participare - 387; valoarea totală la zi - 1559 dolari).  
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume provenite din salarii și din activități independente, astfel: salarii - Ariadna - Petronela Fildan - 192.854 lei (de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, ca medic), 89.854 lei (de la Universitatea Ovidius Constanța, în calitate de cadru universitar); din activități independente - Ariadna Petronela Fildan - 20.515 lei (de la Medrespir SRL - servicii în domeniul medical), Sorin Constantin Fildan - 31.785 lei (de la CMI Fildan Sorin - servicii medicale).
 
Ca interese, Ariadna Petronela Fildan a declarat calitatea de asociat în firma Medrespir SRL, dar și cea de președinte a secțiunii de Bronhologie a Societății Române de Pneumologie.
 
Despre Medrespir SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 februarie 2024, firma Medrespir SRL a fost înființată în anul 2016, adresa sediului social este la Mamaia - Sat, în județul Constanța, iar obiectul de activitate este „Activități de asistență medicală specializată“.
 
Asociate în Medrespir SRL sunt Ariadna - Petronela Fildan (cu 50%) și Ioana - Sînziana Gherghișan (cu 50%), cea din urmă deținând și calitatea de administrator.     
 
În 2022, Medrespir SRL a avut o cifră de afaceri de 39.500 lei și un profit de 32.678 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 0.

Platforma termene.ro informează că Medrespir SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte castigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 11 februarie 2024).  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ariadnei - Petronela Fildan.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Valerica Constantin, director financiar contabil la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.