Declarații de avere Constanța Valerica Constantin, director financiar contabil la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“, averea și interesele (DOCUMENTE)

 

 
 
  • Cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al SCJU „Sf. Apostol Andrei“ Constanța a fost completată pe 31 ianuarie 2023.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Valericăi Constantin, director financiar contabil la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“, dar și component al Comitetului Director.
 
În ultima declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al unității medicale, completată pe 31 ianuarie 2023 (30 de zile de la numire), în calitate de director economic la SCJU Constanța, Valerica Constantin a menționat un apartament și un autoturism. De asemenea, a înscris în document și un credit bancar.
 
Apartamentul este în municipiul Constanța, are suprafața de 54 de metri pătrați și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare, în 1991. Apartamentul este deținut de Valerica Constantin și de soțul ei, Vasile Constantin, cotă parte - 50%.
 
Autoturismul este marca Volvo XC90, an de fabricație 2006 și a fost dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Valerica Constantin a mai menționat în declarația de avere vânzarea unui autoturism, pe 14 martie 2022, contra sumei de 3.000 de euro.
 

Ca datorii, directorul financiar contabil de la SCJU Conjstanța a menționat un credit bancar, contractat în anul 2021 la Banca Transilvania și scadent în 2026, valoarea fiind de 6.100 de euro.     
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume provenite din salarii și din pensie, astfel: salarii - Valerica Constantin - 37.650 lei (de la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța), 49.632 lei (de la SCJU Constanța); pensie - soțul - 29.076 lei.

 
Ca interese, Valerica Constantin a declarat calitatea de membru CECCAR.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 20 iulie 2022 (30 de zile de la numire), în calitate de director economic la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, Valerica Constantin a menționat aceleași apartament, autoturism Volvo și creditul bancar în valoare de 6.100 lei, dar și vânzarea de autoturism. În ce privește veniturile familiei Constantin, acestea au provenit din salariul Valericăi Constantin de la Spitalul Clinic Căi Ferate (66.153 lei) și din pensia soțului, în valoare de 26.640 lei. În declarația de interese a fost menționată tot calitatea de membru CECCAR. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Valericăi Constantin.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Declarații de avere
Valerica Constantin, director financiar-contabil la Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța deține două autoturisme (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Vrabie, fostul primar din Medgidia, termen azi la Curtea de Apel Constanța! Solicită rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual

07 Feb 2024 1190

Valentin Vrabie, fostul primar din Medgidia, primă victorie la Curtea Supremă! S-a admis în principiu cererea prin care solicită rejudecarea dosarului penal

17 Jan 2024 4375

Primarul Vergil Chiţac și prefectul Silviu Coşa, clasare de la DNA menținută de Tribunalul Constanța! Ce spune edilul. Minută

20 Oct 2023 1499

DNA Constanța cere, la Înalta Curte, rejudecarea dosarului Combat Press!

17 Oct 2023 1093

Nin Cost Creativ SRL, din Medgidia, va instala garduri, balustrade și dispozitive de siguranță pentru o cazarmă din Ovidiu! (DOCUMENT)

19 Aug 2023 1200

Declarații de avere Valerica Constantin, director financiar-contabil la Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța deține două autoturisme (DOCUMENTE)

26 Dec 2021 2280

Penitenciarul Spital Constanţa Poarta Albă, acționat în instanță de mai mulți salariați

29 Apr 2021 3519

Comisia de concurs pentru ocuparea unui post de director la Spitalul Județean Constanța a stabilit cine poate candida. Sunt două pretendente

14 Jul 2017 5058

Primarul Valerică Șercăianu condamnat la 3 ani de închisoare. A accidentat mortal o minoră

22 Oct 2014 1529