Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Dan-Nicolae Neagoe, director medical la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)





Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dan-Nicolae Neagoe, având funcţia de director medical la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, documente preluate de pe site-ul oficial al spitalului.


În ultima declarație de avere, depusă pe 30.05.2023, a menționat că deţine două terenuri agricole în Murfatlar, județul Constanța, dobândite prin moștenire și un teren intravilan în Merei, județul Buzău, dobândit contract de vânzare-cumpărare.

Conform datelor înscrise în document, acesta are un apartament în Constanța, altul în Murfatlar și o casă de locuit în Siminoc, județul Constanța.

Neagoe a înscris în declarația de avere și un autoturism Suzuki SX4.

Acesta are un credit la UNICREDIT, în valoare de 37.500 euro, scadent în 2037.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 130.517 lei de la Spitalul Clinic de Recuperare ,medicina Fizica și Balneologie Eforie Nord și suma de 87.656 lei, a soției de la Tribunalul Constanța.

Acesta a înscris și suma de 2.887 lei, alocația copilului.


În declarația de interese a înscris calitatea de membru în Colegiul Medicilor Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Dan-Nicolae Neagoe.




Citește și: 

Declarație de avereElena Sima, membru în CA al Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord, deține 50% dintr-o casă și un apartament (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile 11 olimpici constănţeni, premiaţi de Ministerul Educaţiei (galerie foto)

17 Nov 2015 5667