Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

Sursa foto - pexels
  • Horia-Sorin Corceanu deține cota parte de 50% dintr-un apartament de 68 mp, situat în Constanța.
  • Acesta conduce un automobil BMW, fabricat în anul 2014
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral.
 
Potrivit declarației de avere, completată în anul 2023 și aferentă anului 2022, Horia-Sorin Corceanu deține cota parte de 50% dintr-un apartament de 68 mp, situat în Constanța.
 
Acesta conduce un autombil BMW, fabricat în anul 2014. Horia-Sorin Corceanu nu deține conturi, depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, dacă valoarea însumată a tuturor depășește 5.000 de euro.
 
De asemenea, Horia-Sorin Corceanu nu deține bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din partrimoniul cultural național sau universal, a căror valoarea însumată depășește 5.000 de euro.
 
În anul fiscal 2022, acesta a câștigat suma de 47.743 lei de la ABADL.
 
Din declarația de interese aflăm că Horia-Sorin Corceanu nu este asociat/acționar la nicio societate comercială.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Corceanu Horia-Sorin.

 
PRECIZĂRI:

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța: Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)
 
Declarații de avere Constanța: Directorul ABADL, Hristu Uzun, averea și interesele. Soția sa lucrează la aceeași instituție (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.