Declarații de avere Constanța Averea și interesele suprefectului Șenol Ali (DOCUMENTE)


 
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interesea lui Şenol Ali, subprefect, documente preluate de pe site-ul oficial al Prefecturii Constanța.


 
În ultima declarație de avere, depusă pe, 15.06.2023, a menționat că deţine un teren intravilanm în județul Constanța, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, în suprafață de 692 m2. 

Conform datelor înscrise în document, acesta deține și un autoturism Volkswagen, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
În ceea ce privește datoriile- debite, ipoteci, garanţii emise în beneficiul unui terţ, bunuri achiziţionate în sistem leasing şi alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro, a înscris în declarația de avere și un număr de 6 credite la: Transilvania Bank (contractrat în 2022 și scadent în 2027, în valoare de 67.500 lei), Banca Transilvania (contractrat în 2021 și scadent în 2026, în valoare de 2.000 lei), Car Braila (contractrat în 2021 și scadent în 2024, în valoare de 80.000 lei), Tanasescu Daniel (contractrat în 2022 și scadent în 2027, în valoare de 123.722 lei), BRD Groupe Societe Generale (contractrat în 2023 și scadent în 2028, în valoare de 100.000 lei), BRD Groupe Societe Generale Card (contractrat în 2023 și scadent în 2027, în valoare de 20.000 lei)
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Ali a menţionat venituri din salarii, astfel: indemnizație, normă de hrană de la Prefectura Constanța în valoare de 118.348 lei, indemnizație atop de la CJ Constanța în valoare de 21.910 lei și salariul soției în valoare de 51.351 lei de la Euroexpress SRL. Acesta a mai declarant și alocația copilului în valoare de 2.887 lei.

În declarația de interese, a declarat calitatea sa de asociat în cadrul Cervino SRL – Constanta și Black Sea Partners SRL – Constanța.

 
 
Despre Cervino SRL

 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 01 decembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 3 iunie 2005. Firma are sediul pe Strada C23, Ovidiu, Județ Constanța.   

Firma are ca obiect de activitate fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie. 
 
Situația financiară raportează o pierdere de -500 lei.
 
Asociați sunt Suliman Ervin și Ali Șenol. Administrator este Suliman Ervin.
 
Numele Ali Șenol apare și în firma black Sea Partners SRL. Numele Suliman Ervin apare și în firmele Agrohusterra SRL și Eteks Meat Products SA.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


 
 
Despre Black Sea Partners SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 01 decembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 27 mai 2005. Firma are sediul pe Strada Interioara, Nr. 3, Constanța, Județ Constanța.   

Black Sea Partners are ca obiect de activitate lucrări de pardosire și placare a pereților.  

Asociați sunt Ali Șenol, Peride Adrian, Edmond Peride.
 
Administrator este Ali Ismet.
 
Numele Peride Adrian apare și în Concept Floor Rom SRL, Art Level SRL. Numele Edmond Peride apare și în Concept Floor Rom SRL, Art Level SRL, Epa Floor Studio SRL.
 

 
Despre Euroexpress SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 01 decembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 2 septembrie 1993. Firma are sediul pe Strada Unirii, Nr. 112, Constanța, Județ Constanța.

Firma are ca obiect de activitate alte activități de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a.
 
Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de  1.588.620 lei, un profit de 68.176 lei la un număr de 24 de angajați.

Asociat și administrator este Ali Ozen.  Numele Ali Ozen apare și în power Construct Partners SRL, Mondo Food Qualitat SRL, Poa Agro3 Zone SRL.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Șenol Ali.   


Citește și:


Ce au în comun cei doi subprefecţi ai judeţului Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.