Declarații de avere Constanța Ce avere are Cristina Laura Toma din conducerea Primăriei Constanța (DOCUMENTE)


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cristinei Laura Toma făcând parte din personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Primăria Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei Constanța.



În ultima declarație de avere, depusă pe 26.07.2023, Toma a menționat că deţine trei terenuri intravilane. Două dintre ele au fost dobândite prin moştenire, iar unul prin contract de vânzare-cumpărare. Toate cele trei terenuri sunt situate în Constanța.
 
Conform datelor înscrise în document,  aceasta mai deține și trei apartamente. Ca și în cazul celor trei terenuri menționate mai sus, două dintre apartamente au fost dobândite prin moştenire, iar unul prin contract de vânzare-cumpărare. Toate cele trei imobile sunt situate în Constanța.
 
Cristina Laura Toma are un număr de 3 autoturisme, după cum urmează: un Daewoo Nubira, un WV Polo și un WV Sharan. Două dintre ele au fost dobândite prin contract de vânzare-cumpărare și unul prin moștenire.
 
În ceea ce privește bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro fiecare, şi bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni, aceasta a declarat un apartament, înstrăinat la data de 29.03.2023 către KRU Maritime SRL, prin vânzare-cumpărare, în valoare de 54.000 euro.

Toma a înscris în declarația de avere și  trei credite, după cum urmează: unul la S.C. CEC Bank SA (în valoare de 10.000 lei), unul la Banca Transilvania (în valoare de 2.000 lei) și cel de-al treilea la First Bank (în valoare de 250.900 lei). 


La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, aceasta a menţionat venituri din salarii, astfel: salariul care include majorarea salarială aferentă personalului nominalizat în echipe de proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare de la Primăria Constanța în valoare de 86.592 lei.

În declarația sa de interese, Toma a menționat calitatea sa de membru în SLSAP.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Cristinei Laura Toma.



Citește și:

Declarații de avereAverea și interesele lui Gheorghe Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac și președinte la OMD Mamaia - Constanța (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța și-a dat acordul Costea Halep, unchiul tenismenei Simona Halep, construiește un bloc de opt etaje în zona Butoaie din Mamaia

02 May 2024 135

Licitații Constanța Cazinoul din Constanța, la un pas de renaștere! Aedificia Carpați, compania ce restaurează monumentul, se va ocupa și de lucrările exterioare (DOCUMENT)

01 May 2024 461

Licitații Constanța Primăria Adamclisi a atribuit un contract de peste 800.000 de lei către două firme din București și Ploiești. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

01 May 2024 423

Cumpărare Directă Primăria comunei Bărăganu, județul Constanța achiziționează echipament TIC pentru Școala Gimnazială „Emil Gârleanu” (DOCUMENT)

01 May 2024 408

Primăria Constanța a scos la licitație lucrările de reabilitare energetică a clădirii liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”

01 May 2024 303

Kirvad Tour SRL va investi într-un imobil de două etaje, cu destinația servicii, comerț, sediu administrativ și showroom în Constanța

01 May 2024 340

Dosarul Marcon Star SRL vs. primarul municipiului Constanța, suspendat de judecători. Vezi de ce

01 May 2024 340

Programul Primăriei Constanța în perioada 1-6 mai 2024

30 Apr 2024 601

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța susține că nu este necesară evaluarea impactului de mediu, pentru „Pasaj rutier denivelat la intersecția Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu”

30 Apr 2024 560

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 355

Fiul unui fost consilier județean PNL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, pentru un teren de pe strada Traian! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

30 Apr 2024 605

Licitații Constanța Școala Gimnazială nr. 1 din Chirnogeni va fi dotată cu echipamente digitale și mobilier. Investiție de aproximativ un milion de lei (DOCUMENT)

30 Apr 2024 402

Primăria Constanța Lucrările de reabilitare a spațiilor dintre blocuri sunt în toi (Galerie FOTO)

30 Apr 2024 467

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 344

Licitații Constanța Primăria Costinești vrea să atribuie contractul de delegare a gestiunii privind deșeurile municipale. La ce valoare este estimat (DOCUMENT)

30 Apr 2024 352