Declarații de avere Constanța Ce avere are Roxana Nadolu, secretarul general al comunei Costinești. Soțul său e funcționar public la Primăria Mangalia (DOCUMENTE)

  • Potrivit declarației de avere, completată în anmulo 2023 și aferentă anului 2022, Roxana Nadolu deține un teren intravilan de 600 mp situat în Costinești și o casă,  situată în localitatea Schitu.
  • În garaj, secretarul general al comunei Costinești are două automobile.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Roxanei Nadolu, secretarul general al comunei Costinești. 

Potrivit declarației de avere, completată în anmulo 2023 și aferentă anului 2022, Roxana Nadolu deține un teren intravilan de 600 mp, moștenit în anul 2022 și situat în Costinești. De asemenea, Roxana Nadolu mai deține cota parte de 50% dintr-o casă de 90 mp, cumpărată în anul 2017 și situată în localitatea Schitu.

În garaj, secretarul general al comunei Costinești are două automobile: un Volkswagen, fabricat în anul 2011, precum și un automobil Dacia Logan, fabricat în anul 2006.
 
Roxana Nadolu a contractat în anul 2017 un credit de 55.000 lei, scadent în anul 2024. În anul fiscal 2022, aceasta a câștigat suma de 77.240 lei de la Primăria Costinești, iar soțul său suma de 24,774 lei de la Primăria Mangalia, unde este funcționar public. La veniturile familiei se adaugă suma de 2,568 lei de al AJPIS Constanța.
 
Din declarația de avere, completată în anul 2023, aflăm că are Roxana Nadolu, secretarul general al comunei Costinești, nu este asociat/acționar la nicio societatea comercială.
 
 
 
Averea și intesele soțului Florin Nadolu, funcționar public în cadrul Primăriei Mangalia

 
 
Potrivit declarației de avere, completată în anmulo 2023 și aferentă anului 2022, Florin deține cota parte de 50% dintr-o casă de 90 mp, cumpărată în anul 2017 și situată în localitatea Schitu. În garaj, Florin Nadolu are două automobile: un Volkswagen, fabricat în anul 2011, precum și un automobil Dacia Logan, fabricat în anul 2006.


În anul fiscal 2022, acesta a câștigat suma de 24.774 lei de la Primăria Mangalia, unde este funcționar public, iar soția sa  - 77.240 lei de la Primăria Costinești. La veniturile familiei se adaugă suma de 2,568 lei de al AJPIS Constanța.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Roxanei Nadolu, secretarul general al comunei Costinești, precum și ale soțului său, funcționar public la Primăria Mangalia.

Din declarația de avere, completată în anul 2023, aflăm că are Florin Nadolu, secretarul general al comunei Costinești, nu este asociat/acționar la nicio societatea comercială.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța: Ce avere are Adrian Culicencu, secretarul general al comunei Săcele? Soția sa lucrează la Primăria Săcele (DOCUMENTE)
 
Declarații de avere Constanța: Averea și interesele Enuței – Felicia Barbu, secretar general al comunei Comana (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A recunoscut tot la DNA! Un afacerist din București, condamnat la Constanța!

03 Apr 2021 4249