Declarații de avere Constanța Dănuț Răgălie, șef de serviciu la Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)


 
  • În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al CJC, Dănuț Răgălie a menționat cote-părți dintr-un teren și un apartament, dar și un autoturism și un credit bancar.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dănuț Răgălie, șeful Serviciului Monitorizare, Investiții, Proiecte, Avizare din Consiliul Județean Constanța.
 
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al CJC, completată pe 28 iulie 2023, în calitate de „Personal care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța“, Dănuț Răgălie a menționat cote-părți dintr-un teren și un apartament, dar și un autoturism și un credit bancar.
 
Terenul, intravilan, este la Ciocârlia de Sus, în județul Constanța, are suprafața de 518 metri pătrați și a fost dobândit în 2021, prin contract de vânzare - cumpărare. Coproprietari, cu 1 / 2 cotă parte, sunt Dănuț Răgălie și soția sa, Mihaela Răgălie.
 
În suprafață de 66 de metri pătrați, apartamentul este în municipiul Constanța și a fost dobândit în 2010, prin contract de vânzare - cumpărare. Soții Răgălie sunt coproprietari și la acest bun, cu cotă parte 1 / 2. 
 
Autoturismul este marca Honda (an de fabricație 2015), fiind dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Creditul bancar are valoarea de 39.977 de lei și a fost contractat în anul 2010, la BCR - sucursala Constanța, având scadența în 2040.
 

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise sume din salarii și din alte surse, astfel: din salarii - Dănuț Răgălie - 109.049 lei (de la Consiliul Județean Constanța, membru UIP Cicloturism la Dunărea de Jos, din luna mai 2023), Mihaela Răgălie - 87.442 lei (de la Vard Engineering Constanța); din alte surse - Mihaela Răgălie (de la AJPIS) - 24.987 lei (indemnizație), 3.900 lei (stimulent de inserție); copiii (de la AJPIS) - 2.916 lei, respectiv 4.344 lei (alocații). 
 
Ca interese, Dănuț Răgălie a declarat calitatea de membru SAPPL.

 
Declarații anterioare
 
În precedentele două seturi de declarații de avere și de interese aflate pe site-ul oficial al CJC, completate de Dănuț Răgălie pe 14 iunie 2023, în calitate de „Personal care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Județul Constanța “, și pe 9 iunie 2023, ca șef serviciu în CJC, au fost înscrise aceleași date ca în declarațiile completate pe 28 iulie 2023.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Dănuț Răgălie.
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Ciprian Lucian Căluț, șeful Serviciului Achiziții Publice din Consiliul Județean, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Colaborator al lui Nicușor Constantinescu și-a suspendat contractul cu CJ Constanța. A participat la proiecte controversate

10 Aug 2020 3025