Declarații de avere Constanța Marian Cara-Dima, secretar general la Primăria Rasova, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Cara-Dima, secretar general la Primăria Rasova (exercitare temporară Disp. nr. 58/21.02.2024).
 
În declarația de avere completată pe 7 iunie 2023, Marian Cara-Dima a menționat două terenuri, o casă de locuit și un autoturism.

Ambele terenuri sunt situate la Rasova, unul fiind intravilan, iar celălalt - agricol. Terenul intravilan a fost dobândit în 1997, are suprafața de 3.400 metri pătrați, a fost dobândit prin contract de vânzare - cumpărare, find deținut de Marian Cara-Dima și de soția lui, Nicoleta Cara-Dima, cotă parte 50%.
 
Terenul agricol a fost dobândit în 2004, prin reconstituire drept de proprietate, arte 5.000 de metri pătrați, iar Marian Cara-Dima e proprietar, cu 100% cotă parte.
 
Casa de locuit este tot la Rasova, are suprafața de 120 de metri pătrați și a fost achiziționată în 1997, prin contract de vânzare - cumpărare, soții Cara-Dima deținând-o cu 50% cotă parte fiecare.

Autoturismul este marca Dacia Logan, an de fabricație 2005 și a fost dobândit prin contract de vânzare - cumpărare. 

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Marian Cara-Dima a înscris sume provenite din salarii, astfel: Marian Cara-Dima - 51.618 lei (secretar general Comuna Rasova), Nicoleta Cara-Dima - 38.031 lei (referent superior Comuna Rasova).

Ca interese, Marian Cara-Dima a declarat calitatea de membru în Sindicatul Tomis al lucrătorilor din administrație.


 
Declarații anterioare

 
În declarația de avere și de interese completate pe 7 iunie 2022, Marian Cara-Dima a înscris aceleași date ca în documentele din 7 iunie 2023, diferind doar valoarea veniturilor salariale: 50.516 lei - Marian Cara-Dima (secretar general Comuna Rasova), 36.153 lei - Nicoleta Cara-Dima (referent superior Comuna Rasova).  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Marian Cara-Dima.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Andreea Ciocănel, secretar general la Primăria Mangalia, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Verdict final în cazul celor 120 de polițiști locali din Constanța care au încercat să anuleze o decizie a lui Decebal Făgădău

24 Nov 2021 3096

Proces cu 120 de polițiști locali din Constanța! Care le sunt nemulțumirile și ce speră să obțină

19 Jul 2021 6486

Decizia nu este definitivă! Cei peste 120 de angajați ai Primăriei Constanța, care și-au căutat dreptatea la Tribunal, au pierdut procesul

19 Mar 2021 6302