Declarații de avere Tulcea Daniela Iurașcu, șef Serviciu Investiții - Achiziții la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, averea și interesele (DOCUMENTE)


 
  • Cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD a fost completată pe 25 mai 2023.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei Iurașcu, șef Serviciu Investiții - Achiziții la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.
  
În cea mai nouă declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, completată pe 25 mai 2023, în calitate de consilier la ARBDD, Daniela Iurașcu a menționat o cotă-parte dintr-un teren și trei autoturisme.
 
Terenul este intravilan, amplasat în municipiul Tulcea, având suprafața de 439 de metri pătrați. Terenul a fost dobândit în 2011, la modul de dobândire fiind menționat „altele“, Daniela Iurașcu având cota parte de 1/2. 
 
Cele trei autoturisme au fost achiziționate prin contract de vânzare - cumpărare, fiind marca Dacia Logan (an de fabricație 2007), Volkswagen Passat (an de fabricație 2005) și Ford Mondeo (an de fabricație 2009).
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, au fost înscrise salariul Danielei Iurașcu și al soțului ei, Claudia Iulian Iurașcu, precum și sumele încasate de cei doi copii (un preșcolar și un școlar) - alocații, câte 2.916 lei (de la Agenția Județeană pentru Prestări Sociale Tulcea). Daniela Iurașcu a încasat un venit anual de 64.371 lei de la ARBDD, în calitate de consilier superior, iar soțul, Claudiu Iulian Iurașcu, a încasat 56.000 lei de la Inspectoratul de Jandarmi Tulcea, în calitate de subofițer operativ principal.    
 
În documentul completat în 8 iunie 2023, Daniela Iurașcu nu a declarat interese.   
 

Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 31 martie 2022, în calitate de consilier, Daniela Iurașcu a declarat cota-parte din terenul intravilan și cele trei autoturisme (datele coincizând cu cele din documentul completat pe 25 mai 2023), iar în ce privește veniturile familiei Iurașcu acestea au fost salariile soților (de la ARBDD, în calitate de consilier superior, respectiv de la Inspectoratul de Jandarmi Tulcea, în calitate de subofițer operativ principal) și sumele încasate de copii, astfel: 62.609 lei (Daniela Iurașcu), 54.000 lei (soțul) și câte 2.568 lei (fiecare dintre cei doi copii).

 
Daniela Iurașcu nu a declarat interese nici în declarația completată pe 31 martie 2022.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Danielei Iurașcu.
 
Sursa foto: Facebook (ARBDD - Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării)
 
Citește și:

Declarații de avere Tulcea
Bogdan - Ioachim Bulete, guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, averea și interesele (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Daniela Iurașcu, consilier superior în ARBDD Tulcea, deține un teren și trei auoturisme (DOCUMENTE)

17 Dec 2021 1721