Evenimente in Constanta

Ia-ţi doza de energie, sănătate şi fitness la #BeHealthy Constanţa Festival, pe 30 iunie, pe Faleza Cazinoului din Constanţa!

Pe 30 iunie, spunem cu toţii #BeHealthy, Constanţa! Pentru că ne vedem pe Faleza Cazinoului din Constanţa, la cel mai amplu festival urban dedicat sănătăţii şi fitness-ului, #BeHealthy Constanţa Festival. Vino să ridicăm energia la cote maxime împreună cu cei mai iubiţi antrenori World Class. Te aşteaptă o zi întreagă de fitness, distracţie, surprize, competiţii şi premii. Intrarea este liberă, dar locurile la clasele din festival sunt limitate. Înscrie-te pe behealthy.wordclass.ro!
 
Călătoria #BeHealthy de pe Faleza Cazinoului din Constanţa începe cu Salutul Soarelui, o serie de asane energizante, şi ardem calorii în ritm alert şi ne tonifiem la clasa de antrenamente FUNctional. Mai departe, continuăm cu o sesiune explozivă de Zumba şi ne depăşim limitele cu un antrenament pe cât de intens, pe atât de entertaining.

Și călătoria nu se termină aici, pentru că World Class ţi-a pregătit Move On Challenge împreună cu cei mai iubiţi antrenori World Class, cu probe pe cât de dinamice, pe atât de distractive şi premii foarte tentante. De asemenea, regimentul de antrenori World Class te aşteaptă să te înrolezi în BootCamp-ul Under Armour, unde poţi câştiga, de asemenea, premii pe măsura determinării tale.
 
Iar dacă e festival de health & fitness, e maraton de cycling!

În pauza dintre clase, vino să trăieşti experienţa VR Rider: cea mai tare combinaţie între fitness, planking, gaming şi realitate virtuală! De asemenea, sponsorii şi partenerii festivalului vor avea grijă de hidratarea şi energizarea participanţilor, pe întreg parcursul zilei.

Vor fi nouă ore pline de energie, dedicate stilului tău de viaţă activ şi sănătos.
Înscrie-te GRATUIT la clasele tale preferate din festival accesând behealthy.worldclass.ro.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În City Park Mall Cele mai noi tendinţe din fitness-ul mondial, la îndemâna constănţenilor, la World Class Constanţa

24 Oct 2016 7331

Costin Gache merge la Miami Fiul antrenorului Constantin Gache va reprezenta România la finala mondială a barmanilor (galerie foto+video)

30 Jun 2016 6394

FALL KICK OFF - cel mai important eveniment sportiv in aer liber al toamnei

15 Sep 2011 1205

De 1 Decembrie, Rex te cheamă la relaxare la centrul Spa World Class

29 Nov 2010 3538

O ambarcatiune s-a rasturnat la Class One Romanian Grand Prix

29 Aug 2009 1528