PREMIERA SOSIA LUI MICHAEL JACKSON IN ROMANIA!

Constanta, 10 august 2009. Milioane de oameni i-au auzit muzica, sute de mii de oameni au fost prezenti la concertele lui, mii de fani  au incercat sa il imite pe cel care care a fost  Michael Jackson. Unul singur este insa recunoscut drept sosia oficiala a megastarului.  Si unul singur vine in Romania sa ii aduca un ultim omagiu celuicare a isterizat o intreaga lume cu pasul moonwalk . Pe 20 septembrie,  Earnest Valentino, sosia autentica a megastarului  Michael Jackson  vine in Romania, la Constanta, pentru a le reda fanilor MJ  o parte din idolul lor, intr-un spectacol unicat pentru Romania.

Earnest Valentino, 43 de ani,  este  recunoscut la nivel international ca fiind sosia autentica a lui Michael Jackson. A cantat melodiile lui Michael, a dansat melodiile lui Michael , si-a dedicat o viata intreaga celui pe care avea sa il cunoasca la ani buni  dupa ce incepuse sa ii copieze stilul in cele mai mici detalii.  Nascut in Florida, intr-o familie de oameni modesti,  Earnest avea sa descopere  la 8 ani ca seamana cu pustiul Jackson , care facea furori la nivel international. Si-a cultivat pasiunea pentru stilul micului Michael, si cu toata impotrivirea parintilor, si-a dus visul mai departe. In 1978, Earnest  fonda cu un grup de prieteni - "The Jacksons", proiect care i-a adus in lumina reflectoarelor, oferindu-le totodata recunoastere internationala. Concertele, spectacolele, faima si gloria nu erau insa suficiente pentru Earnest Valentino, care ajunsese sa se identifice cu viata si personalitatea lui Michael Jackson. Devenise el insusi un personaj. Opt ani mai tarziu, grupul infiintat de Earnest se dizolva, iar Earnest isi continua  ascensiunea ca si solo artist.

Talentul sau iesit din comun si asemanarea cu Michael Jackson ii aduc  in 1997 un contract cu "Mistery", casa de productie a megastarului Michael Jackson, devenind reprezentantul oficial al acesteia. In aceasta calitate, a participat la nenumarate gale, concerte, spectacole, fiind imaginea spoturilor de promovare ale turneurilor internationale ale lui Michael.

La 28 de ani, dupa 20 de ani de truda continua pentru indeplinirea visului Michael, Earnest Valentino ajunge  sa isi cunoasca idolul. In 2003, la un mega-spectacol in Londra, dupa 45 de minute de prestatie live,  Earnest este imbratisat de Michael Jackson, ca ii spune: "Earnest, esti incredibil!"

Despre alegerea lui de a-l imita pe Michael Jackson si de a-I copia stilul pana la identificare, Earnest Valentino declara: "Cand am inceput s ail imit pe Michael, mi-am jurat ca il voi ajuta sa vindece planeta noastra, aflata in suferinta. Nu inteleg de ce oamenii continua sa se lupte pentru putere, bani si pamant, asta credea si Michael ".  Simtul artistic si talentul sau indelung slefuit(miscarile sale au lasat inmarmurite audiente intregi) au o explicatie simpla: "Cand sunt pe scena, ma simt cuprins de o putere nebanuita, care ma duce intr-un alt nivel de intelegere, de frumusete si de iubire. Cu totii ne exprimam simtatimtele in feluri care ne reprezinta si care ne fac sa ne simtim confortabil", declara Earnest Valentino pe pagina lui oficiala de myspace.

Venirea lui Earnest Valentino in Romania, pe 20 septembrie,  reprezinta o premiera pentru artistul care si-a inchinat o viata intreaga zeului Michael Jackson. Earnest a declarat pentru Rew Events ca decizia de a veni in Romania a fost luata dupa ce a aflat ca Michael a ramas impresionat de frumusetea tarii si de caldura oamenilor de aici. Au contat foarte mult si mesajele venite de la fanii romani, care il rugau sa le aline sufletele si sa le redea o parte din ceea ce a fost Michael Jackson.

Earnest Valentino va vizita puncte de interes turistic din Romania, va sustine un concert si va vorbi cu fanii lui Michael Jackson. Din motive de securitate, la rugamintea artistului, organizatorii evenimentului vor face  publica locatia unde se va desfasura spectacolul cu 2 saptamani inainte de eveniment.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

alina

28 Aug, 2009 17:31

si biletele pt concert de unde le pot cumpara??????

Articole asemanatoare

Portul Constanța 148 turiști străini, la bordul navei de pasageri L’Europe

18 May 2024 335

Intervenție în premieră pentru echipa Heka Hospital Constanța! Viața unui pacient de 45 de ani a fost salvată

14 May 2024 1065

CSM Constanța volei Echipa Under-17, pe locul trei la Turneul Final - Perspectivă din Campionatul Național (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2024 505

Alegeri locale 2024 Horia Constantinescu- „Trebuie să scoatem Mamaia din adormire cât mai repede, până nu va fi prea târziu“

12 May 2024 703

Constanța Ce spune premierul Marcel Ciolacu despre legea privind dezincriminarea evaziunii fiscale sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit

11 May 2024 733

Etapa națională a Olimpiadei de dezbateri academice organizată în premieră la Constanța

10 May 2024 416

Maluma, superstarul global al muzicii reggaeton, vine pentru prima dată la Neversea, în Constanța

09 May 2024 713

Anunțul de ultimă oră al Poștei Române, referitor la pensii

03 May 2024 600

Cazul City Insurance SA - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Tribunalul București anunță noul termen

01 May 2024 583

Momente de senzație la Ziua Porților Deschise, pe Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea(Galerie FOTO)

26 Apr 2024 647

UPDATE Premieră la Constanța a documentarului "Nasty", care explorează viața și cariera legendarului sportiv Ilie Năstase (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 940

Editorial Justiția este oarbă și uneori cam lentă

26 Apr 2024 690

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 716

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși sub acuzare în dosarul Mineriadei

25 Apr 2024 541

Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

25 Apr 2024 398