Alegeri locale 2024 Lansarea oficială a candidaților PSD Constanța (FOTO)

 Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Constanța, alături de Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Constanța, Irinela Nicolae, candidat PSD la Parlamentul European și de echipele de consilieri locali și județeni, sunt prezenți la evenimentul de lansare a candidaturilor pentru alegerile din 9 iunie 2024.


Evenimentul de azi, 11 mai 2024, are loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”. 


La eveniment este prezent și președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu și europarlamentarul, Mihai Tudose.



UPDATE 1 

Sunt 700 de persoane prezente în sală.


UPDATE 2 


De la București sunt prezenți Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Mihai Tudose,  Radu Oprea ministru Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și Andrian Căciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. 

UPDATE 3 

Felix Stroe, președintele PSD Constanța ia cuvântul.


 

Astăzi lansăm candidații PSD pentru funcția de președinte al CJC și primar al Constanței. Sunt prezenți în sala toți primarii și candidații partidului pentru alegerile din 9 iunie. 

Am întrat în campanie cu organizații și lideri statutare, gata să ne luam o revanșă așteptată de toți susținătorii PSD, să revenim în funcțiile de conducere ale județului pentru binele cetățenilor.

Suntem oameni care am implementat cu succes fonduri europene, milioane de euro implementate de instituții conduse de liderii PSD, suntem gata sa consolidam, să dezvoltăm acest județ, să facem asistență medicală de calitate,  suntem și vom fi alături de oameni.

Dragi candidați ai PSD vă doresc mult succes, să luptăm cu abnegație în alegeri, să empatizăm cu cetățenii și să le câștigăm votul 


UPDATE 4

Horia Constantinescu este candidat PSD pentru primăria Constanța.

Îmi ofer energia, mintea și sufletul acestei cetăți, numite Constanța. Nu sunt comod dar știu să apreciez valoarea umană. Zona gri din oraș trebuie să dispară și să scoatem la lumină, economia, turismul și patrimoniul cultural al orașului. Constanța nu trebuie să mai doarmă de-a curmezișul destinului sau. EU NU DORM, împreună trezim Constanța!

UPDATE 5

Urca toți invitații de la București pe scenă. Marcel Ciolacu ia cuvântul. 

"Am hotărât să venim la lansarea candidaților unde vom câștiga alegerile: la Brăila și la Constanța.

Constanța are nevoie de resetare, de un plan coerent, evident și cu sprijinul Guvernului României.

În Portul Constanța s-au făcut multe investiții,  am fost deja în port de 4-5 pri, săptămână viitoare voi fi din nou, am deblocat fonduri de 500 de milioane de euro pentru dezvoltare.

De câte ori am fost la Constanța pana acum, nici primarul Constanței și nici președintele CJ Constanța nu m-au căutat sau măcar sunat să afle ce planuri are guvernul României cu Portul Constanța pentru că este nevoie de un parc logistic pentru port iar partener trebuia să fie autoritatea Locală.

 Campania electorala este despre investiții, fonduri europene și performanță administrativă


Investițiile și performanța lipsesc cu desăvârșire, din păcate.

Horia Constantinescu este un om dificil, cu care nu poți avea chimie decât după ce îl cunoști.  Horia este un om onest, corect și determinat, care s-a implicat în protecția consumatorilor și acum are capacitatea să se ocupe de protecția constănțenilor.

Constanța trebuie sa aibă servicii de calitate, locuri de muncă bine platite, oportunitățile după războiul din Ucraina sunt imense, reconstrucția Ucrainei poate face din județul Constanța un hub de investiții.

Aveți un premier social-democrat si este pentru prima dată în istorie când avem investiții de peste 41 de miliarde în primele 3 luni ale anului. 

Constanța are nevoie de invesții, de spații verzi, Constanța are nevoie de servicii medicale, în următoarea săptămână, ministrul Rafila va veni să anunțe alături de Cătălin Grasa o nouă investiție medicală, un nou spital județean. 

M-am uitat să vad dacă s-a construit măcar o creșă în Constanța. Nu. Astea sunt realitățile pe care trebuie să le spuneți constănțenilor, fără să intrați în dispute

Am reușit după 3 ani și jumătate, să fim iarăși camarazi. Avem interese,  cariera noastră și aspirațiile noastre, acest lucru nu înseamnă că trebuie să avem conflicte, ci să fim uniți.

UPDATE 6 

Paul Stănescu, secretat general PSD ia cuvântul.

Așa cum spunea președintele Ciolacu, actuala administrație locala nu a corespuns așteptărilor constănțenilor, iar alternativa suntem noi.

 Campania electorală se face pe stradă, în teren.

 Horia este un om ferm și am încredere în el, și îl sfătuiesc să aibă empatie și respect față de oameni.


Pe domnul doctor Grasa îl știu mai puțin dar am încredere și în dânsul.

Mihai Tudose, europarlamentar PSD Constanța are oameni capabili și minunați. Constanța nu trebuie să răspundă doar la o statistica politică, Constanța trebuie să devina motor de dezvoltare pentru România.

 Avem nevoie de Horia Constantinescu care este dificil dar e ce trebuie. Ne trebuie un om hotărât și asumat.

La fel și la Consiliul Județean, unde avem un coleg cu experiență medicală.

După ce PSD câștigă alegerile la Constanța, trebuie să faceți în așa fel încât să ajutați întreaga țară. 


UPDATE 7 

Horia Constantinescu ia cuvântul.

De la protecția consumatorului am învățat multe în ultimii 7 ani pentru a putea să ajut Constanța pentru că știu cu ce probleme se confruntă.

Știți că un an am lucrat în primărie și s-a dorit eliminarea mea tocmai pentru că încurcam ploile unora din primărie și nu numai.

Tocmai de aceea vreau să mă întorc in Primărie, în calitate de primar pentru a rezolva toate problemele orașului. 

Trebuie să avem și o echipă puternică de consilieri, îmi doresc o majoritate simplă să putem rezolva toate problemele comunității

Știm că acesta este o realitate ideală și de aceea vă rog să vă mobilizați pentru a avea o echipa reprezentativă în intreaga comunitate, în toate paturile sociale. 

Trebuie să facem din Constanța o nouă perla a litoralului românesc și bunăstarea să se resfrângă asupra tututor.


Am alături de mine și echipa, dar și pe mama și copiii mei de la care îmi iau puterea. 

Alături de familia lui Horia Constantinescu, la lansarea candidaturii a fost prezent și Andrei Năstase, prieten apropiat și finul de cununie a lui candidatului PSD.




Horia Constantinescu și Andrei Năstase

UPDATE 8

Costin Răsăuțeanu, candidat pentru funcția de consilier Local Municipal ia cuvântul. 





 

Văd în sală prieteni, colegi, primari, oameni lângă care mă simt ca într-o familie. Sunt mândru că fac parte din PSD, partid care a arătat maturitate și responsabilitate, partid care a scos întotdeauna țara din haos.


PSD a făcut mereu la guvernare bine și a reparat ce au stricat guvernările de dreapta.

La Constanța am depus multe proiecte care au fost blocate, dar împreună cu Horia le vom debloca și constănțenii vor beneficia de ele. 

Mergem înainte, cu fruntea sus, în fața oamenilor și vom fi învingători.


Organizația PSD Constanța are și un candidat pentru lista de candidați la europarlamentare pe Irinela Nicolae, consilier local PSD. 

UPDATE 9 


Cătălin Grasa ia cuvântul. 

Este o mare onoare sa candidez la funcția de președinte al CJC din partea PSD. Am în spatele meu această echipa frumoasă. Am demonstrat că se poate face ceva pentru constănțeni în domeniul sănătății și vreau să extind experiența mea la nivelul județului. 

Tot ce am făcut a fost alături de echipa, în care cred enorm. Constănțenii merită mult mai mult și cred că trebuie să ridicăm calitatea actului medical atat în urban dar și în rural.

Și nu doar pe zona de sănătate, ci și în educație, turism, în toate domeniile. 

Cu mine și cu echipa mea, putem ridica nivelul de bunăstare al constănțenilor. 


Marcel Ciolacu și candidații PSD, în conferință de presă 

Sunt prezenți candidații, Horia Constantinescu și Cătălin Grasa, președintele organizației județene PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, Irinela Nicolae și liderii naționali ai PSD, Marcel Ciolacu și Mihai Tudose.

Președintele Felix Stroe anunță că PSD Constanța are candidati în toate cele 70 de localitați din județ.
 

Îl avem candidat la Primăria Constanța pe Horia Constantinescu iar la Consiliu Județean Constanța, pe dr. Cătălin Grasa.

Sunt oameni care au dovedit profesional, oameni care au dovedit, oameni cu expertiză , oameni care empatizează cu cetățenii. 


Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța a luat cuvântul. 

"Mulțumesc presei locale cu care colaborat în toți acești ani și care m-au ajutat enorm și am încredere că vom colabora la fel de bine și de aici încolo.

Eu vă mulțumesc pentru susținere și celor care mă creditează cu încredere.

Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Constanța vorbește și el în cadrul conferinței. 

Mulțumesc și eu presei cu care am colaborat excelent cât am fost manager al spitalului județean. Tot ce am făcut, am făcut prin respect și cu același respect voi acționa și în relația cu cetățenii dacă voi ajunge președinte al Consiliului Județean Constanța. 



Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu oferă noi precizări în legătură cu noul spital județean pe care îl vrea la Constanța:

Aveți două proiecte: spitalul mama și copilul și spitalul de oncologie și cardiologie, ambele cu întârzieri, deși am înțeles că s-au făcut plăți.

Dar este nevoie de un nou spital județean. De aceea, am vorbit cu ministrul sănătății, Alexandru Rafila pentru că avem un buffer pentru reabilitarea actualului spital, mai ales din punct de vedere seismic, dar sunt bani și pentru demararea noului spital județean.


Trebuie să pornim măcar documentația pentru construcția unui spital județean nou. Buffer-ul este în valoare de 60 de milioane de euro. În mod normal, actualul Consiliu Județean ar fi trebuit să-l facă, dar nu a venit nimeni nici de la Primărie, nici de la Consiliu să ceară ajutorul Guvernului.

În continuare, Ciolacu a vorbit despre candidații PSD pentru cele mai importante funcții la nivelul județului Constanța:

Cred foarte mult în Horia Constantinescu, un om energetic și determinat, un bătăios, mai spune Ciolacu.  Premierul a adăugat că are mare încredere și în capacitatea doctorului Cătălin Grasa de a rezolva problemene județului Constanța.

Municipiul Constanța a fost caracterizat de Ciolacu printr-un singur cuvânt: stagnare!

Au făcut studii cu spațiile verzi, m-am uitat pe banii de la ministerul dezvoltării, cum s-au dus banii și totul arată întârziat. Cât privește stațiunea Mamaia, liderul PSD a afirmat că nu se regăsește în calitate de turist în conceptul de stațiune promovat de autoritățile locale din Constanța:

Pentru mine, Mamaia la vârsta mea, nu mai este atractivă, și aici trebuie lucrat foarte mult.




Candidații PSD Constanța pentru consiliul local municipal și pentru consiliul județean

Potrivit PSD Constanța, ordinea candidaților organizației municipale a PSD Constanța pentru consiliul local municipal Constanța, aprobată în biroul permanent municipal PSD Constanța este următoarea: 



Rasauteanu Costin -Ioan Economist
Dede Perodin Jurist
Dobre Ioana -Claudia Doctor in economie
Roman Cornelia -Cristina  Avocat
Tudor Daniel Jurist
Mihailescu Cristian Inginer
Naceades George Jurist
Lascu Nicolae Economist
Nicolae Irinela Profesor
Dobrescu Roxana-Consuela Jurist
Merdinian Liviu Medic
Darea Daniel Jurist


Misa George -Silvian Economist
Papazian Cristina Economist
Luca Paula Asistent social
Bolos Petru Consilier Juridic
Strungaru NicoletaJurist
Tanase Diana Farmacist
Burlacu Mioara Bibliotecar
Cartali Gheorghe Jurist
Nencu Elena -Mariela Jurist Consult
Popa Antonio Economist
Manea Alexandru Inginer
Arapu Sterian Asistent Medical Radiologie
Sava Valentin Jurnalist
Salavastru Ionut -Madalin Inginer
Cristea Paul-Catalin Capitan Maritim
Trifu Luminita Economist
Alexa Gabriela -Daniela Tehnician
Cristici Elena Inspector Resurse Umane SSM
Niculae Anca Economist
Mirea Matei Student
Vornioglu Iuliana Psiholog Psihoterapeut
Stratenie Victor -Gabriel Profesor
 


Potrivit PSD Constanța, ordinea candidaților organizației județene a PSD CONSTNȚA pentru Consiliul Județean CONSTANȚA, aprobata in biroul permanent municipal PSD CONSTANȚA este următoarea: 


 
1. Bucur Ionel dr. Inginer
2. Ivașcu Marinela-Gela Profesor
3. Bușu Stere Medic
4. Pîndichi Cornelia Medic
5. Niță George Manager
6. Stan Daniela Profesor
7. Surdu Marian Economist
8. Learciu Dumitru-Daniel Avocat
9. Malciu Ana-Maria Economist


10. Stamate Marius Jurist
11. Dia Ionel Jurist
12. Dedu  Dumitru Electrician
13.  Enache Răzvan-Marian Electrician
14. Vlădescu Luminița Economist
15.  Nicolae Emilian Avocat
16. Asan Onur Cons. pe problemele minoritaților
17. Saca Victorița Economist
18. Truță Ilie Ofițer marina militară
19. Tatu Daniel-Gigi Ing. Agronom/Jurist 
20. Bogdan Ion Ing. silvic
21. Bereș Adrian-Petre Economist
22. Ciobanu Marius Capitan
23. Bădescu Laurențiu Medic
24 Ciobănel Marius-Costel Mecanic
25 Dan Răzvan-Nicolae Student


26 Condari Adrian Agent vamal
27 Gurgui Alexandra- Elena Manager
28 Damian Ionel-Liviu Manager
29 Dede Suryan-Omar Inginer
30 Chiru Dan-Ștefan Jurist
31 Dancu Constantin Inginer
32 Ceară Dumitru-Paul Șef statie CFR
33 Mincă Ion Inginer


34 Emin Sevidan Jurist
35 Smochină Daniel-Cosmin Inspector SSM
36 Florea  Ciprian-Marian Inspector protecția muncii
37 Lokman Ionela Director
38 Anghel Nicolae Economist
39 Dumitru Sorinel Profesor/Jurist
40 Herda Constantin Inginer agronom
41 Feodorov Monica Jurist
42 Ștefan Radu-Sorin Profesor
43 Pisică Dan Economist
44 Lascu Iany Economist
45 Naceades Gheorghe Jurist
46 Bulancea Viorel Inginer
47 Panait Laura Agent vânzari
 

Citește și:

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța„Taluzul din dreptul plajei se prăbușește pe zi ce trece mai mult!" (VIDEO)


Alegeri locale 2024: Baroul Constanța va găzdui două secții de votare pentru locuitorii din zona centrală a municipiului (DOCUMENT)



 
Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Constanța,
 
Executat de ZIUA de Constanța – portal: www.ziuaconstanta.ro
 
CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri locale 2024. LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria municipiului Constanța despre manipularea prin sondaje de opinie (GALERIE FOTO)

16 May 2024 818

Alegeri locale 2024 Horia Constantinescu- „Trebuie să scoatem Mamaia din adormire cât mai repede, până nu va fi prea târziu“

12 May 2024 811

ZIUA LIVE Candidatul PSD, Horia Constantinescu aduce schimbare în administrație. Primăria mobilă în Constanța (VIDEO)

09 May 2024 784

Sâmbăta are loc lansarea candidaților PSD pentru primăria și Consiliul Județean Constanța. Va fi prezent și Marcel Ciolacu

09 May 2024 806

ZIUA LIVE Orașul nu poate fi condus de la birou. Candidatul PSD, Horia Constantinescu lansează primăria mobilă!

08 May 2024 674

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța „Taluzul din dreptul plajei se prăbușește pe zi ce trece mai mult!" (VIDEO)

06 May 2024 733

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 762

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 933

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 587

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 1047

Alegeri locale Candidații PSD Constanța își depun vineri candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

25 Apr 2024 554

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1314

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 736

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1099

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 867