LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

Liberalii constănțeni își lansează candidații, în prezența conducerii centrale. Președintele PNL, Nicolae Ciucă este prezent astăzi la Constanța, la evenimentul de lansare a candidaților PNL, „Constanța proiectelor tale”.

Mesajul acestora pentru liberali și pentru susținătorii care sunt prezenți în sala va fi acela de stabilitate și echilibru, atât de necesare României într-un context internațional extrem de dificil, cu un război la graniță.

Nicolae Ciucă va insista și la Constanța asupra necesității explicării către electorat a pericolului extremist, care ne poate îndepărta de parcursul nostru european.

Conducerea PNL va insista și în această perioadă și pe atragerea fondurilor europene, la care PNL este campion, dar și pe investițiile locale. 

UPDATE: ora 17.50

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a ajuns la Casa de Cultură din Constanța. Acesta a precizat că a venit pe jos din Stațiunea Mamaia. 

„Îmi place orașul. Am văzut că sunt finalizate lucrări. Este cât se poate de civilizat. Sunt piste de bicicletă. Traficul este sistematizat. De la capătul Stațiunii Mamaia am venit bine. Arată mai bine orașul acum față de acum 4 ani. Știu că trebuie să înceapă lucrările la stadion. Sunt 2 stadioane în stadiu de finalizare a procedurilor, cel de la Constanța și cel de la Timișoara. Vor începe lucrările. Acum aproape 2 ani am fost la Ovidiu la Academia Hagi și am văzut cât suflet a depus, câtă voință este. Dincolo de ceea ce reprezintă Hagi, Constanța merită un astfel de obiectiv. Am venit pe jos de la ieșirea din Mamaia, am făcut o oră și jumătate. Mi-a plăcut orașul. Arată foarte civilizat“ - a precizta președintele PNL, Nicolae Ciucă.

În sala de la Casa de Cultură s-au adunat aproximativ 600 de persoane pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaților PNL la alegerile locale din județul Constanța. 

UPDATE: ora 18.10

Evenimentul a început cu intonarea imnului național al României. 

În continuare ia cuvântul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. 

„Mă uit în sală și îmi place ce văd. Echipa liberală Constanța. Fiecare dintre noi a contribuit la această schimbare care a început sub administrațiile liberale din tot județul. Văd primarii noștri, pricepuți,  populari. Ei sunt baza noastră de încredere a PNL, construită în timp prin fapte și mult muncă.  Mă uit în sală și văd tineretul liberal iar pe umerii lor stă povara ducerii mai departe a tot ceea ce am început noi. Avem cea mai credibila, cea mai buna oferta electorala în tot județul.

Puterea exemplului liberal se vede în tot județul. Peste 400 de proiecte și 6 miliarde de lei investiții în diferite faze. Mai bine de o treime din aceste 400 de proiecte se află în municipiul Constanța.  Vergil Chițac a schimbat fața municipiului prin atragerea a peste un milion de euro, fonduri, toate au mers în investiții. Asta înseamnă Constanța cu noi, Constanța cu administrație liberală.



Forța PNL a stat tot timpul în puterea primarilor. Pe unul dintre cei mai bun l-am convins să accepte să treacă la nivelul următor: este vorba despre Florin Mitroi care va aduce schimbarea și în județul Constanța după 20 de ani.

Apreciez tot ce ați făcut și veți face pentru Constanța și vreau să vă mulțumesc, să vă urez putere de muncă și mult curaj în campania electorală" - a precizat Bogdan Huțucă.  

În continuare este prezentat candidatul la Primăria Municipiului Constanța, Vergil Chițac. 

"Să fiu primarul Constanței este o onoare pentru mine, dar și mai onorat sunt să pot continua lucrurile bune pentru Constanța" - a transmis Vergil Chițac în prezentarea video. 

„Adevărul este unul singur: Constanța e mai bine decât am găsit-o!“ - Vergil Chițac 

A urcat pe scenă primarul Vergil Chițac, candidatul PNL pentru un nou mandat la Primăria Constanța. 

„Vă mulțumesc pentru încredere, pentru că vă preocupa prezentul și viitorul unui oraș care a trăit nepermis de mult în trecut. Vă mulțumesc pentru că nu ne-am pierdut încrederea în Constanța.  Ne-am asumat să construim Constanța, în fieful mizeriei de lux, a carnavalurilor ,etc. Atunci nu am știut ca boala este atât de extinsă. Ca de pilda rețelele de termoficare, lista proiectelor,  a investițiilor pe termen lung. Ne-am asumat un drum greu.

Un drum liberal al încrederii că se poate. Problemele era multe, mari, sistemice și structurale, astfel încât intervențiile au fost dure, sigur, în ciuda disconfortului cetățenilor. Nu îmi doresc ca cei care face opoziție sa acapareze spațiul public cu minciuni și dezinformari. Adevărul este unul singur: Constanța e mai bine decât am găsit-o! Facem investiții fără precedent în infrastructura Constanței.

Am hotărât să candidez pentru un nou mandat pentru că schimbările nu se fac peste noapte.  Tocmai de aceea îmi doresc sa continuăm proiectele pentru Constanța. Ne așteaptă o campanie gălăgioasă dar în final binele va câștiga. Continuam lucrurile bune începute.  Trăiască România și Constanța,  am onoarea să vă salut"" - a precizat Vergil Chițac care mulțumește tuturor pentru susținere, atât colegilor din primăria cât și colegilor de la partid . 

A urcat pe scenă președintele PNL București și ministrul Energiei, Sebastian Burduja. 

"Am venit cu tot dragul la Constanța, pentru că aici chiar ai ce să vezi. Îmi doresc să vad mai mult din Marea Neagră la București.  Ce s-a putut la Constanța și din păcate nu s-a putut la București. Constanța are 5 proiecte depuse la Ministerul Energiei plus parteneriatul dintre Oil Terminal și Iulius Mall“ - a precizat Sebastian Burduja. 


Sebastian Burduja îi transmite și lui Florin Mitroi mult succes și ii spune că va avea multe oportunități pe viitor în calitate de viitor președinte al CJC- reactoarele de la Cernavodă, Neptun Deep, ceea ce înseamnă viitor pentru Constanța. 

„Vă doresc să îl faceți mândru pe Mihail Koiciu care a fost și primar și președinte de județ și care si-a donat întreaga avere comunității“ - le-a mai transmis Sebastian Burduja celor doi candidați. 


În continuare a urcat pe scenă Anca Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, primar al comunei din 2012. 

"Astăzi PNL Constanța lansează cea mai completă echipă care poate să câștige alegerile. Sunt primar la cel de-al treilea mandat și sunt dovada că poți face performanță în liniște, fără să promiți, fără să renunți la principiile de bază. Am învățat în tot acest timp că nu exista nu pot. Ai votul cetățenilor și nu poți sa ii spui ca nu poți"“ - a menționat Anca Belu. 

În continuare ia cuvântul Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal. 

„Când l-am văzut pe domnul Huțucă asa serios, mă gândeam să spun ceva să zâmbească lumea. Dar seriozitatea asta a fost de bun augur pentru Constanța. I-am spus lui Vergil Chițac un banc: Ce face un marinar după ce sta prea mult pe uscat. Se apuca de săpat să dea de apă“. De data aceasta aici se sapă pentru realizarea unor lucrări necesare. 

Ma leagă multe de Constanța, una dintre ele este legată de o vizită la Academia Navala și ii spuneam amiralului Chițac că lipsește ceva. Acel ceva era Liceul Militar de Marina pe care l-am reînființat un 2018. Mulțumesc și doamnei primar de la Mihail Kogălniceanu pentru sprijinul acordat pentru baza care se ridica la marginea localității.

Încredere! Asta simt! Fata de Bogdan Huțucă, față de primarul Chițac..de proiectele sale. Constanța s-a schimbat. Nu poți face ceva, fara disconfort. Astăzi când am venit, am găsit multe dintre lucrări finalizate!

Nu avem voie sa ne lăudăm,  trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, în permanentă relație cu cetățenii. Sigur că sunt și lucruri pe care nu le-am făcut, dar le vom continua. A spus președintele Huțucă că atunci când Florin Mitroi va ajunge președinte al CJC va veni valul sau tsunami. Va veni- Valu lui Traian.

Florin Mitroi este un primar performant, ales cu 90% și sunt sigur că același lucruri pe care le-a făcut până acum în comuna Valu le va extinde la nivelul întregului județ. În judetul Constanța, PIB este peste media națională, dar se poate și mai mult prin investiții" a precizat Nicolae Ciucă, președintele PNL.  

În continuare urcă pe scenă toți candidații PNL la primăriile din județul Constanța. 
  1. 23-August - Mugur-Viorel Mitrana
  2. Adamclisi - Ion Dumitru
  3. Albesti - Mihai- Paul Moldovan
  4. Aliman - George Nicola
  5. Amzacea - Adrian- Laurentiu Gobeaja
  6. Baneasa - Eleonor Blagan
  7. Baraganu - Ion Tianu
  8. Castelu - Ilie- Nelu Druga
  9. Cerchezu - Viorica Iancu
  10. Cernavoda - Liviu Negoita
  11. Chirnogeni - Laura Olteanu
  12. Ciobanu - Ionel Rosioru
  13. Ciocarlia - Ionut Serbu
  14. Cobadin - Catalin Chivu
  15. Cogealac - Sorin Sapte
  16. Comana - Erdal Osman
  17. Constanta - Chitac Vergil
  18. Corbu - Ioana Robu
  19. Costinesti - Gheorghe Mechenici
  20. Crucea - Iulian Tudorache
  21. Cumpana - George Tufa
  22. Cuza Voda - Viorel Dulgheru
  23. Deleni - Ion Giuglea
  24. Dobromir - Eugen Iliescu
  25. Dumbraveni - Luminita Sandru
  26. Eforie - Robert Nicolae Serban
  27. Garliciu - Anica Tufa
  28. Ghindaresti - Vasile Simion
  29. Harsova - Viorel Ionescu
  30. Horia - Nicolae Ionita
  31. Independenta - Marius Stefan
  32. Ion Corvin - Tudorita Floros
  33. Istria - Gheorghe Nitu
  34. Limanu - Ion Vataselu
  35. Lipnita - Florin - Nicolae Dinu
  36. Lumina - Alexandru Ionescu
  37. Mangalia - Cristian Radu
  38. Medgidia - Valentin Vrabie
  39. Mereni - Dumitru Gurita
  40. Mihai Viteazu - Adrian Costache
  41. Mihail Kogalniceanu - Anca Belu
  42. Mircea Voda - Marian Eftimie
  43. Murfatlar - Gheorghe Cojocaru
  44. Navodari - Rafael Nichita
  45. Negru Voda - Petre Urziceanu
  46. Nicolae Balcescu - Viorel Balan
  47. Oltina - Gheorghe Chirciu
  48. Ostrov - Madalin Argintaru
  49. Ovidiu - George Scupra
  50. Pantelimon - Costel Armasescu
  51. Pecineaga - Cristian Stoian
  52. Pestera - Nicoleta Vrabie
  53. Poarta Alba - Vasile Delicoti
  54. Rasova - Maria Mitu
  55. Sacele - Costel Catalin Ilie
  56. Saligny - Iuliana Mihon
  57. Saraiu - Rodica Boitan
  58. Seimeni - Lucian Blaj
  59. Silistea - Mihai Francu
  60. Targusor - Viorel Petre
  61. Techirghiol - Iulian Constantin Soceanu
  62. Topalu - Valentin Stanciu
  63. Topraisar - Vladimir Scinteie
  64. Tortoman - Gheorghe Grosu
  65. Tuzla - Bogdan Dicu
  66. Valu lui Traian - Iulia Iurea
  În continuare urcă pe scenă Florin Mitroi, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi. 

„Mă simt dator să explic de ce am intrat în aceasta cursa. Și eu ca și dumneavoastră sunt născut și crescut în acest județ. Am intrat pentru toți cetățenii acestui județ, încurajat fiind de cetățeni din toate localitățile.  Candidez pentru ca nu îmi este indiferent cum trăiesc. Am văzut încă drumuri de piatra, am văzut ca nu funcționează transportul județean, am văzut ca nu exista colaborare între primari și președintele CJC. 

Președintele CJC nu este un Dumnezeu, el trebuie sa muncească pentru oameni. Vreau să resuscitam acest județ! Vă rog din suflet să îmi dați concursul. Trebuie să muncim împreună pentru oameni! Florin Mitroi va fi prietenul și colegul primarilor. Voi delega sarcini și voi merge în toate colturile aceștui județ. Mă reprezinta 20 de administrație, eu vin cu fapte,nu cu oameni și am curaj sa fac singur aceasta campanie în județ. Am fost un primar care a ras, a plâns alături de oameni. 

Vreau sa va spun un secret. De vreo 3 săptămâni am început campania. Mereu alături de oameni, eu nu am avut în viata mea consultanti. Au vrut sa ma convingă sa fac ca ei, sa îmi scrie pe foaie ca mai fac greseli. Am zis ca ei și azi am făcut ca mine, ăsta sunt eu. Vă pup și vă iubesc. Și vă mai spun ceva, cea mai frumoasa funcție este cea de primar și va mai rog doar atât sa fiți buni cu oamenii din localitățile dumneavoastră. Îi mulțumesc prietenului meu Bogdan Hutuca, partidului, familiei, copiilor mei, nasului meu, prietenului meu care mi-a fost ca un tata și ca un mentor“ - a precizat Florin Mitroi, candidat la funcția de președinte al CJ Constanța. 

În final spune că "dacă va pierde alegerile, va renunța la tot si va merge sa isi creasca nepoții“. 

„Dar...vom câștiga cu siguranță!!!!!", a conchis Florin Mitroi


S-a întors Nicolae Ciucă pe scenă și a menționat că „a spus foarte bine Florin Mitroi, oamenii e bine sa nu se schimbe!“ 

Liderul PNL s--a întors pentru a felicita filiala Constanța pentru numărul doamnelor care candideaza și care este unul mare. 

12 doamne candidează la funcția de primar în județul Constanța. 

Evenimentul de lansare a candidaților PNL a fost prezentat de Ionela Costache Zota. 




Citește și: 

Florin Mitroi face tandem cu Vergil ChițacPNL Constanța și-a desemnat candidații pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța !

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine sunt candidații PNL la primăriile din județul Constanța. Lista oficială (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 3450

Sub sloganul „România în primul rând“, PNL şi-a prezentat echipa de europarlamentari în faţa electoratului din Regiunea Sud-Est (galerie foto)

15 Apr 2019 3047

LIVE TEXT Lansarea candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, la Constanţa. Rareş Bogdan, prezent la eveniment (galerie foto + video)

14 Apr 2019 3535

„Constanța, înainte!“ Candidații PNL pentru Parlamentul României și-au prezentat oferta electorală în fața colegilor, susținătorilor și alegătorilor (galerie foto)

24 Nov 2016 3187