Mohammad Murad, candidat AUR la CJ Constanța - „Nu îmi este frică să duc această luptă și sunt convins că voi fi învingător“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

Președintele AUR George Simion a anunțat astăzi că Mohammad Murad este candidat din partea AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. 

„Sunt în luptă din anii 2000. Sunt singura persoană care am vorbit întotdeauna diferit de toți ceilalți. Îmi doresc ca toți constănțenii să simtă altceva și să concurăm să fie cel mai frumos oraș, cu mare succes, în special că este un oraș care are două lucruri pe care nu le are alt oraș: port și turism.

Degeaba avem multe lucruri frumoase, dacă nu avem oameni care să conducă aceste lucruri. Niciodată nu am pus mâna pe ceva și să nu transform într-o atracție. Am două dezavantaje: primul că sunt om de afaceri, cu toate că aș vrea să închei acest capitol și al doilea că sunt născut în altă parte. Cu toate că sunt născut în altă parte, aici voi muri.

Voi face tot posibilul pentru ca municipiul și județul Constanța să fie din nou pe hartă din punct de vedere turistic, la nivelul României, Europei și internațional. Nicio persoană din conducerea Constanței nu a avut ușa deschisă încât să îmi permit să dau sfaturi. Toți când ajung acolo nu se mai uită în jos, spunând că au rău de înălțime. Mereu am fost dispus să dau sfaturi.

Astăzi, din păcate, cei care vizitează Cluj, Timișoara, brașov sau Sibiu sunt în număr mai mare decât cei care ajung în Constanța. Nu este admisibil acest lucru. Nu mă las bătut nici de Oradea, Timișoara sau Cluj: Constanța va fi cel mai important oraș turistic, la fel și Mangalia, Năvodari, tot județul. Nu am avut contracte cu statul român. Am făcut totul să arăt că în România se poate. Nu îmi este frică să duc această luptă și sunt convins că voi fi învingător“ - a declarat pentru ZIUA de Constanța, Mohammad Murad.    


Citește și: 

Mohammad Murad, candidat din partea AUR la Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 452

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 687

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 444

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 752

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 742

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 591

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1129

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 515

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 771

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 973

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 675

Declarații avere Constanța Averea și interesele judecătorului Traian Iancu, locțiitorul președintelui BEJ Constanța (DOCUMENTE)

15 Apr 2024 388

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 546

Alegeri electorale 2024 - Tribunalul Constanta UPDATE. Azi are loc ședința de desemnare, prin tragere la sorti, a președinților Birourilor Electorale de Circumscripție și locțiitorilor acestora

15 Apr 2024 1760

Otrăvurile din sondaje Cu cine vor vota constănțenii la alegerile locale?

14 Apr 2024 1391