Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia


Adunarea Generală a USR Mangalia a decis prin vot, în data de 05.03.2024, ca președintele filialei, Semiran Abdurefi, să își asume candidatura la funcția de primar în cadrul scrutinului electoral din acest an.

Stelian Ion, președinte USR Constanța:

„Semiran este unul dintre cei mai activi și implicați membri din USR. Un om care, de-a lungul anilor, nu a făcut altceva decât să demonstreze că își dorește o comunitate orientată spre viitor, scăpată din ghearele politicienilor-imobiliari. Datorită demersurilor lui Semiran Abdurefi, la Mangalia au fost scoase la suprafață multe ilegalități care au în spate interese imobiliare. Semiran a demascat construcțiile ilegale de pe faleză și acțiunile ilegale de defrișare a Pădurii Comorova. Ei îi datorăm inițiativa cetățenească, care a strâns peste 2.000 de semnături, în urma căreia administrația locală a oprit defrișările.
 
O voce puternică în spațiul public, Semiran s-a luat la trântă cu o adevărată camarilă imobiliară și a căutat să arate că potențialul Mangaliei este imens și că cetățenii merită condiții mai bune de trai, că pot avea un oraș european. Semiran este omul potrivit pentru a duce Mangalia în această direcție și va avea parte de tot sprijinul meu“.


În calitate de consilier județean din partea USR, Semiran Abdurefi a susținut proiecte prin care locuitorii din Hagieni beneficiază acum de transport public în comun, iar cei din Limanu au rute directe spre Mangalia. De asemenea, a făcut demersuri pentru repararea drumului alternativ Limanu - Mangalia, ce urmează să fie asfaltat, și iluminatul podului de pe Drumul Național 39.

Semiran Abdurefi:


„În 2018 am intrat în politică pentru Mangalia, deoarece eu cred că mai există speranță și că putem schimba lucrurile în bine. Acum, în 2024, cred același lucru. Nu am renunțat la luptă! Obiectivul meu principal îl reprezintă modernizarea municipiului nostru și crearea unei administrații care să lucreze în interesul oamenilor.

Îmi doresc să readucem încrederea în actul politic, să oprim jaful din administrația publică și să ne construim viitorul!
 
Între timp, împreună cu colegii mei din USR, avem ca scop concretizarea unor proiecte importante pentru județ precum: microbuze electrice pentru 25 de școli din județ, biletul unic pentru unitățile muzeale din subordinea Consiliul Județean, adăpostul județean de animale, centrul de colectare legume, plantarea de păduri urbane, perdele forestiere de protecție de-a lungul drumurilor județene, registrul monumentelor, pista EuroVelo 6 și trenul metropolitan.“



Citește și:


Abdurefi Semiran, consilier județean la Consiliul Județean Constanța. Averea și intersele (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri Locale Constanța 2024 Candidatul independent, Felicia Ovanesian, susținut de un fost primar al municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 763

Alegeri Locale Constanța Lista candidaților PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 675

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 437

LIVE VIDEO+TEXT Horia Constantinescu și candidații PSD pentru Consiliul Local municipal depun candidaturile (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 748

Alegeri locale Candidații PSD Constanța își depun vineri candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie

25 Apr 2024 429

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 740

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 590

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța- "Din trecut nu se trăiește, se învață!"

24 Apr 2024 369

Situația geopolitică crește ratingul alegerilor europarlamentare 60% dintre cetățenii europeni declară că sunt interesați de alegerile din iunie 2024 !

17 Apr 2024 457

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 973

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 675

Marţi începe perioada de depunere la birourile electorale a candidaturilor pentru alegerile locale

15 Apr 2024 673

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria București, Cătălin Cîrstoiu, exclude o retragere a sa din cursa pentru fotoliul de primar

15 Apr 2024 504

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 546

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța Magistratul Iulia Opariuc Dan, aleasă președinte BEJ și magistratul Traian Iancu Laurențiu, locțiitor

15 Apr 2024 1456