Citibank imbunatateste cardurile de credit prin introducerea cipului si prin extinderea retelei Citi

Bucureşti,
12 Ianuarie 2010

Citibank îmbunătăţeşte cardurile de credit prin introducerea cipului şi prin extinderea reţelei Citi Partner

· Cardurile de credit Citi permit tranzacţii mai sigure datorită noului cip

· Posesorii de carduri de credit Citi beneficiază de reduceri atractive în peste 650 de locaţii ale unor firme renumite

Începând cu luna decembrie 2009, deţinătorii de card de credit Citi din România primesc carduri ce includ un cip bazat pe tehnologia EMV (sistem de plată pe bază de cip şi PIN).

Microcipul este încorporat cardului de credit, oferind o stocare foarte sigură a datelor, precum şi o capacitate de procesare îmbunătăţită. În plus faţă de stocarea datelor pe bandă magnetică (ex. numele posesorului, numărul cardului, data expirării), microcipul protejează cardul împotriva falsificării. Pentru a preveni frauda, este necesară urmărirea a două aspecte în momentul efectuării tranzacţiei: autenticitatea cardului (asigurată de cip) şi confirmarea că utilizatorul este deţinătorul autorizat (asigurat de PIN).

„Acesta este un nou pas în strategia Citibank de a spori gradul de atractivitate şi valoarea produselor sale. Clienţii apreciază întotdeauna siguranţa şi comoditatea în toate activităţile lor cotidiene, cu precădere în cele care privesc finanţele personale. Bazându-ne pe experienţa globală pe care o are Citi, am reuşit să aducem clienţilor din România acelaşi beneficii importante de care se bucură şi clienţii din celelalte ţări. Noua tehnologie de securitate va oferi un motiv în plus pentru a folosi acest card”, a declarat Adrian Vlase, Directorul Departamentului Carduri din cadrul Citibank România.

În prezent, există cel puţin cinci servicii prin care Cardurile Visa de la Citibank compun cel mai complex pachet de măsuri de securitate existent pe piaţa din România: 1. Deţinătorii îşi pot personaliza cardurile de credit cu fotografie şi semnătură; 2. Există un sistem de monitorizare a comportamentului de cumpărare a deţinătorului, care depistează tranzacţiile suspecte. Orice astfel de tranzacţie este verificată telefonic cu deţinătorul cardului şi dacă frauda este confirmată, cardul este blocat; 3. Deţinătorii de carduri Citi pot beneficia de serviciul Citi Alert, prin care Banca informează deţinătorul prin sms sau e-mail în legătură cu fiecare tranzacţie efectuată; 4. Clientul are posibilitatea de a-şi alege singur codul PIN prin serviciul Citi Phone; 5. Serviciul CitiPhone poate fi utilizat pentru a bloca un card furat sau pierdut. De asemenea, poate fi utilizat şi pentru a solicita detalii referitoare la sold, pentru a efectua plăţi ale utilităţilor, pentru a formula reclamaţii sau pentru a notifica modificări ale datelor personale.

Securitatea nu este, însă, singurul beneficiu oferit deţinătorilor de carduri Citi din România. Ei beneficiază şi de programul Citi Partner, iniţiat pentru a oferi clienţilor mai multe beneficii la efectuarea plăţilor cu cardul. Astfel, toţi deţinătorii de carduri de credit Citi beneficiază de o asigurare de călătorie gratuită, precum şi de reduceri de până la 30%, oferite de partenerii Citibank România în peste 650 de locaţii ale unor firme renumite din domenii precum retail, restaurante, baruri, cluburi, cafenele, spa-uri, săli de sport, centre medicale, hoteluri şi agenţii de turism.

„Citibank şi partenerii săi din acest program împărtăşesc valori comune pentru a oferi clienţilor cele mai performante şi mai atractive produse şi servicii, la cel mai bun preţ, astfel încât ne exprimăm încrederea că noul program de parteneriat va oferi clienţilor Citibank un motiv în plus de a prefera plata cu cardul în locul plăţii cu numerar.” a adăugat Adrian Vlase, Directorul Departamentului Carduri din cadrul Citibank România.

Pentru informaţii suplimentare despre cardurile de credit Citibank, criterii de eligiblitate şi costuri, sau pentru alte servicii, vă rugăm să vizitaţi site-ul Citibank România www.citibank.ro.

Despre Citibank România:
Citi este prezentă în România începând din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi mijlocii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Despre Citi:
Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 140 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citigroup.com sau www.citi.com.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța radiază Encanto Dance SRL! Firma a avut punct de lucru în Tomis Mall

29 Apr 2024 509

Istoria Dobrogei Vasile Canarache - personaj de legendă. Despre moştenirea istorică lăsată la Constanța

12 Apr 2024 4159

SRI angajează inginer electronist

07 Apr 2024 728

Zeci de elevi intoxicați la Timiș. DSP a intervenit

03 Apr 2024 442

Horoscop pentru duminică, 31 martie 2024. Cheltuielile comune cu alții sunt o temă delicată pentru unii nativi

31 Mar 2024 665

Horoscop pentru sâmbătă, 30 martie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

30 Mar 2024 857

SRI angajează! Se cer, printre altele, atenţie la detalii și abilităţi de lucru în echipă!

22 Mar 2024 20720

Nu se modifică indemnizațiile pentru medicii specialiști și primari care efectuează gărzi

14 Mar 2024 569

Eveniment organizat de Academia Navală „Mircea cel Bătrân" Constanța Master Nav adună studenți și specialiști într-un dialog constructiv (FOTO)

24 Feb 2024 758

SRI angajează! Iată pe ce post și care sunt responsabilităţile

18 Feb 2024 31409

Istoria Dobrogei - Bibliografie Gellius (sec. II) - „Nopțile atice”

17 Feb 2024 5495

ICR Apeluri pentru burse destinate cercetătorilor, arhitecţilor şi profesioniştilor din diverse domenii

17 Feb 2024 785

Horoscop pentru miercuri, 07 februarie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru unii nativi

07 Feb 2024 982

Un important Ordin al Ministrului Dezvoltării ar putea fi anulat la Constanța

05 Feb 2024 810

Vrei să lucrezi la SRI? Acum ai ocazia. Iată ce posturi sunt disponibile!

05 Feb 2024 2862