Reprezentanţi ai Conducerii Rafinăriei Modriča, din Bosnia- Herzegovina, în vizită la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa

Urmare vizitei E.S. domnul Dusko Kovacevic, Ambasadorul Bosniei – Herzegovina în România, la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în luna iulie  a.c. şi, la solicitarea Conducerii Rafinăriei  Modriča, Directorul General al Camerei, Ion Dănuţ Jugănaru a primit joi 6 noiembrie 2013, la sediul CCINA Constanţa, vizita reprezentanţilor rafinăriei din Bosnia.
Delegaţia străină a fost condusă, şi de această dată, de E.S. domnul Ambasador Dusko Kovacevic şi a fost compusă din: din domnul Roman V. Romanov – Director General Adj. şi domnul Siniša Pepič - Director Economic în cadrul Rafinăriei Modriča. Din partea mediului de afaceri constănţean au participat reprezentanţi ai companiilor de profil din judetul Constanta.
Domnul Ambasador a muţumit domnului Director General pentru primire, a prezentat membrii delegaţiei şi şi-a exprimat convingerea că această intâlnire va avea rezultatul dorit de ambele părţi.
Scopul vizitei l-a reprezentat, găsirea unui partener strategic, in judeţul Constanţa, care să reprezinte interesele Rafinăriei  Modriča, atât în această zonă, cât şi în România.
Cu o vechime de aproape 60 de ani, Rafinăria Modriča este specializată pe producţia de uleiuri industriale şi lubrifianţi asigurând o gamă de 256 de produse, de înaltă calitate, toată gama de uleiuri si lubrifianti  pentru motoare de autovehicule,  vapoare şi uleiuri speciale pentru armată. Domnul Siniša Pepič a facut o scurtă prezentare a Rafinăriei Modriča şi a oferit reprezentanţilor companiilor româneşti, prezente la intâlnire, materiale de prezentare ale rafinăriei şi ale produselor pe care le oferă, constând în broşuri şi CD-uri. De asemena, domnul Pepič a invitat, atât Conducerea CCINA Constanţa, cât şi firmele româneşti prezente, să viziteze rafinăria din Bosnia, să fie oaspetii ei şi să vadă care sunt posibilitaţile reale de colaborare.
În finalul întâlnirii, domnul Ambasador a mulţumit, inca o data, domnului Director General pentru primire şi l-a asigurat că, judeţul Constanţa se va bucura, in continuare, de atenţia şi sprijinul Ambasadei Bosniei – Herzegovinei în dezvoltarea de contacte economice internaţionale.
 
Lucia CALENICI
Purător de cuvânt
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Decizii importante luate de unicul asociat al societății Rinaldo Impex SRL

28 Apr 2024 281

Dosarul Retrocedărilor! Judecătorii explică de ce Giurgiucanu a pierdut procesul cu Municipiul Constanța pentru terenul din zona Cazino, Mamaia (MOTIVARE)

28 Apr 2024 281

Licitații Constanța Primăria Medgidia cumpără mobilier școlar, materiale didactice și echipamente cu peste 730.000 de euro (DOCUMENT)

28 Apr 2024 202

Termen în dosarul dintre CJ Constanța și o firmă din București

28 Apr 2024 222

RAJA Constanța Consumatorii din Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus rămân fără apă la robinete

28 Apr 2024 1291

BEC Tragerea la sorți pentru stabilirea numărului de ordine pe buletinele de vot are loc luni

27 Apr 2024 487

Firme Constanța Administrator nou în cadrul Memoso Smart SRL

27 Apr 2024 282

Justiție Constanța Soluția magistraților în dosarul dintre Ava Prime SRL și Autoritatea Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară

27 Apr 2024 323

Abordarea integrată și personalizată, soluție pentru incluziunea cu succes a populației de etnie romă

26 Apr 2024 302

Societatea Agricola Spicul și UAT Corbu, părți într-un dosar de pe rolul Judecătoriei Constanța

26 Apr 2024 309

RAJA Constanța Se execută lucrări de întreținere a rezervoarelor din Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus!

26 Apr 2024 380

Firme Constanța Gammadyne PVC Fabrik SRL își deschide un nou punct de lucru

25 Apr 2024 409

Știri justiție Constanța Neptun Olimp SA cere în instanță anularea unui act emis de Primarul Municipiului Mangalia. CL Mangalia devine pârât în cauză!

25 Apr 2024 350

Tribunalul Constanța dispune intrarea în insolvență a LTA Mondial SRL, din Constanța! Decizia, contestată

25 Apr 2024 687

RAJA Se oprește apa în Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus! Vezi când

25 Apr 2024 415