Vizita de lucru a Excelenţei Sale, Ambasadorul Republicii Serbia la Bucureşti, Domnul Branko Branković, la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale a României

Bucureşti 3 octombrie 2013, Excelenţa Sa, Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale a României, Domnul Mihail M. Vlasov s-a întâlnit cu Excelenţa Sa, Ambasadorul Republicii Serbia acreditat pentru România şi Republica Moldova, Domnul Branko Branković, cu ocazia primei vizite oficiale efectuate la Palatul Camerei de Comerţ Naţionale, de la investire.
Reuniunea protocolară a descris cadrul unei cunoaşteri reciproce a celor două organizaţii, discuţiile vizând aspecte legate de mediul economic şi comercial, contextul deosebit de favorabil al cooperării dintre România şi Serbia, ca state vecine şi priorităţile pe linia mediului de afaceri.
Încă de la început, au fost salutate bunele relaţii diplomatice şi economice dintre cele două state, dar şi posibilităţile de dezvoltare a relaţiilor de cooperare dintre mediile de afaceri din România şi Serbia, materializate în acţiuni de promovare benefice oamenilor de afaceri, precum Forumul de Afaceri Bilateral România-Serbia, organizat în 2012 la Belgrad, de către Camerele de Comerţ Naţionale din România şi Serbia.
În contextul voinţei ferme a celor două părţi de amplificare a cooperării bilaterale pe linia mediului de afaceri, Excelenţa Sa Preşedintele Camerei Naţionale, Domnul Mihail M. Vlasov i-a urat Înaltului oaspete succes în noul mandat, prezentând detalii despre forma de organizare a Sistemului Cameral din România şi evenimentele majore, ce se vor desfăşura în perioada următoare.
Excelenţa Sa, Ambasadorul Republicii Serbia la Bucureşti, Domnul Branko Branković a precizat că vizita la Camera de Comerţ Naţională a României a fost prioritară, dezvoltarea economică şi comercială fiind principalul obiectiv al mandatului său în România şi a sugerat organizarea de către Camerele de Comerţ a unui nou Forum de Afaceri Bilateral, cu participarea Autorităţilor Centrale şi Corpului Diplomatic din ambele state.
Domnul Ambasador a mulţumit pentru primirea călduroasă şi a subliniat rolul deosebit al Camerelor de Comerţ în impulsionarea cooperării economice şi comerciale, lansând invitaţia Camerei de Comerţ Naţionale a României de a realiza o vizită la Camera de Comerţ a Serbiei, în perioada următoare.
 
Camera de Comerţ şi Industrie a României

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi Accident mortal în Sinoe! Un tânăr de doar 21 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina (FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 4814

Primăria Amzacea, județul Constanța, concesionează mai multe zeci de loturi de teren. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 507

Procurorul Cotoară Valentin, delegat șef al Serviciului informații clasificate din DIICOT! Averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 506

Teren lângă SRI Constanța, restituit proprietarilor de drept! Ministerul Afacerilor Interne se opune. Decizia Curții de Apel (MINUTA)

16 Apr 2024 3753

Misiune de salvare desfășurată de echipajul Navei „Sar Artemis”. Un marinar a avut nevoie de ajutor (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 603

UPDATE Accident rutier pe strada Tulcei din localitatea Lumina, județul Constanța

11 Apr 2024 1018

UPDATE Mai multe persoane rănite într-un accident în lanț la ieșire din localitatea Ovidiu, județul Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 2644

LIVE VIDEO. Știri Constanța Incendiu la Hotel Parc din Mamaia. Intervin pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 3638

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 435

Accident rutier pe bulevardul 1 Mai din Constanța, în zona Gării CFR (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1115

Oficial de la MApN despre detonarea din Poligonul Capul Midia!

05 Apr 2024 974

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 662

UPDATE Caz șocant la Constanța! Adolescent de 17 ani decedat după ce a căzut de la etajul unei clădiri în construcție. Minorul fusese dat dispărut (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 5180

UPDATE Autocamion încărcat cu piatră răsturnat în județul Constanța, O victimă, încarcerată (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 1186

Horoscop pentru joi, 04 aprilie 2024. Este o zi animată la serviciu pentru una dintre zodii

04 Apr 2024 857