ARBDD cumpără combustibil de la o firmă din Buzău

  • Firma care va livra combustibilul este Almatar Trans SRL, din Buzău, societate care a încheiat luna trecută un contract similar cu Penitenciarul Poarta Albă.
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea a încheiat un contract subsecvent acordului-cadru pentru furnizarea combustibilului necesar încălzirii la sediile și navele instituției ARBDD.
 
Firma care va livra combustibilul este Almatar Trans SRL, din Buzău, societate care a încheiat luna trecută un contract similar cu Penitenciarul Poarta Albă.
 
Acum, valoarea acordului-cadru încheiat de firma prahoveană cu ARBDD se ridică la 556.800 de lei fără TVA și, potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată.
 
Conform sursei citate, este vorba despre un contract vizând furnizare combustibil pentru încălzire (motorină euro 5 cu acciză) pentru asigurarea funcționării  următorilor consumatori în conformitate cu documentațiile tehnice ale acestora: centrala termică ce deservește sediul ARBDD Tulcea, centrala termică ce deservește Centrul de Monitorizare Ornitologică Grindul Lupilor, caldarinele ce asigură încălzirea navelor în perioada iernaticului (nava laborator Roua 1, remorcher Sera), instalațiile de încălzire tip Webasto, utilizate de ambarcațiunile din dotarea Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, generatoare de curent“.
 
Contractul este valabil pentru o perioadă de 16 luni, cu posibilitatea de prelungire pe o perioadă de patru luni.
 
Despre Almatar Trans
 
Potrivit Confidas.ro, societatea Almatar Trans a fost înființată în 2000 și are sediul în localitatea Sătuc, pe strada 1 Decembrie, nr. 73, județul Buzău, obiectul de activitate fiind reprezentat de fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului.
 
În 2021, Almatar Trans a avut o cifră de afaceri de 193.343.890 lei, un profit net de 3.744.543 lei și 30 de angajați.
 

Asociat unic al firmei este Cristina Magdalena S. Tarara, cea care deține și calitatea de administrator.
 
Tot potrivit Confidas, Almatar Trans a încheiat 606 contracte de achiziții publice în valoare totală de 417.057.516,96 lei.

 
Printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, ACET SA Suceava, Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL, Administrația Domeniului Public, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Bacău, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Sibiu, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Aparegio Gorj SA, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna sau Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a încheiat un contract cu Kasandra Impex SRL. Care este valoarea achiziției (DOCUMENT)

11 May 2023 704

1 aprilie - Ziua Internațională a Păsărilor. Ce marchează această zi

01 Apr 2023 928

Un PFA va oferi servicii Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

11 Mar 2023 1100

Un PFA va oferi servicii Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

11 Mar 2023 743

Ministrul Mediului despre lucrările din Delta Dunării „România nu va fi niciodată de acord cu lucrări care să afecteze biodiversitatea în Delta Dunării“

09 Mar 2023 780

Contract pentru extragerea controlată a șacalilor din Rezervația Biosferei Delta Dunării.

07 Mar 2023 805

ARBDD achiziționează materiale publicitare pentru proiectul ce vizează Stația de Monitorizare a peștilor migratori de la Isaccea (DOCUMENT)

13 Feb 2023 680

ARBDD Tulcea reface stocul de șalău din rezervație, prin introducerea de icre embrionate (DOCUMENT)

08 Feb 2023 947

UPDATE Incendiu de amploare în Delta Dunării, în apropiere de Sulina! Misiunea pompierilor, îngreunată de vânt (FOTO+VIDEO)

07 Feb 2023 874

Se intensifică acțiunile de monitorizare și control în zona Zaghen! Anunțul ARBDD

06 Feb 2023 754

Ordinul privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, publicat în Monitorul Oficial. Ce prevede acesta

30 Jan 2023 1159

Unelte de pescuit amplasate ilegal în zona Zaghen. Anunțul ARBDD

27 Jan 2023 884

Două oferte retrase, pentru un contract de aproape 2,7 milioane de euro cu ARBDD Tulcea! Ce firmă a câștigat

29 Dec 2022 1525

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, achiziții pentru Complexele lacustre Șontea - Fortuna, Matița - Merhei și Somova - Parcheș (DOCUMENT)

14 Dec 2022 1177

Tulcea Complexul Razim-Sinoe, 'patria şalăului', rămâne fără specia care l-a consacrat. Anunțul Guvernatorului Deltei

04 Nov 2022 885