Atenție, șoferi! Se distrug mecanizat peste 6.000 de cioate din zona drumurilor naționale din județele Constanța, Călărați, Slobozia și Tulcea! La cât este estimată investiția (DOCUMENT)

DN 39 - Foto cu rol ilustrativ
  • Conform autorităților, se vor distruge mecanizat 6.261 de bucăți de cioate cu diametrul mai mare de 41 cm de pe drumurile din administrarea DRDP Constanța, SDN Tulcea, SDN Călărași, SDN Constanța, SDN Slobozia.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Peste șase mii de cioate din zona drumurilor naționale din județele Constanța, Călărași, Slobozia și Tulcea ar urma să fie distruse mecanizat!
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a anunțat deschiderea procedurii pentru atribuirea contractului pentru serviciile de distrugere mecanizată a cioatelor.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că este vorba despre o achiziție estimată la o valoare totală de 834.466,08 lei fără TVA, adică aproape 170.000 de euro, la cursul actual.
 
Conform autorităților, se vor distruge mecanizat 6.261 de bucăți de cioate cu diametrul mai mare de 41 cm de pe drumurile din administrarea DRDP Constanța, SDN Tulcea, SDN Călărași, SDN Constanța, SDN Slobozia.
 
Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 decembrie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, precum și persoanele din cadrul autorității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/ sau desfasurarea procedurii de atribuire sunt: Ec. Ichim Marian – Dir Regional;Ing. Tudor Steliana-Gabriela - Dir Direcția Intret DN și Autostrăzi;Ec. David Roxana - Dir Economic; Ing. Rădulescu Iulian - Director Adj. Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi; Ing. Ungureanu - Prisecaru Andreea – Serv. Întreținere Drumuri și Autostrăzi; Chirica Teodora-Hrisi - Șef Serv. Achiz;Ec. Trandafir Georgiana–Șef Bir Preg Doc, Ach Dir și  Monitoriz;Ec. Tulba Roxana - Bir Preg Doc, Ach Dir și Monitoriz; Ec. Balbae Oana-Despina-Șef Bir Der Proc de Achiz;Ec. Popescu Florentina-Bir Der Proced de Achiz;Ec. Iorgoveanu Cristi-Dima – Bir.Der Proced de Achiz;Tehn. Pantazescu Veronica - BirDer Proced de Achiziție;Cons. Jur. Iusco Corina-Simona –Comp Contracte;Cons. Jur. Tisa Adrian - Șef Serv. Juridic; Cons. Jur. Enache Andreea - Șef Birou Analiza si Avizare;Ec. Mateciuc Carmen -Șef Serv. Contabilitate;Ec. Resit Emre - Șef Serv. Finan-Sal;Ec. Satrapele Doina-Șef Comp CFP.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Atenție, șoferi!
Se face pod pe DN 39, la 23 August! CNAIR contractează documentația și proiectul tehnic (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație de 9,58 de milioane de euro, pentru DRDP Constanța, tranșată de judecătorii de la Curtea de Apel (MINUTA)

21 Feb 2024 520

Licitație a CNAIR SA pentru Regionala de Drumuri Constanța, estimată la peste 9,58 de milioane de euro, pe masa Curții de Apel (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 574

Licitații Constanța Aproximativ 1,2 milioane de lei plătiți de Direcția Regională de Drumuri și Poduri pentru scule și unelte (DOCUMENT)

14 Feb 2024 597

CNAIR demarează investigatiile de teren pentru realizarea nodului rutier Peștera din județul Constanța (DOCUMENT)

13 Feb 2024 876

CNAIR atribuie un contract pentru efectuarea de marcaje rutiere! Ce sumă este alocată pentru lucrările drumurilor din administrarea DRDP Constanța (DOCUMENT)

08 Feb 2024 720

Licitații Constanța CNAIR SA, achiziție de combustibil, în valoare de peste 90.000 de lei (DOCUMENT)

07 Feb 2024 512

Contracte încheiate pentru patru ani Patru societăți vor executa lucrări de întreținere a podurilor, pasajelor și podețelor deținute de DRDP Constanța (DOCUMENT)

05 Feb 2024 635

Licitații Constanța Adia Trade SRL, contract cu DRDP Constanța pentru distrugerea cioatelor de pe drumurile naționale din județ, dar și din Tulcea, Călărași și Slobozia (DOCUMENT)

05 Feb 2024 669

Licitații Constanța CNAIR, achiziție de dispozitive de fixare - șuruburi pentru montat semnalizare rutieră (DOCUMENT)

05 Feb 2024 580

Licitații Constanța Iridex Group Salubrizare, servicii de ordine și curățenie în spații de servicii, parcări și CIC-uri de pe autostrăzile A2 și A4 (DOCUMENT)

27 Jan 2024 705

Licitații Constanța Oyl Company Holding AG, acord cadru cu CNAIR SA pentru lucrări de întreținere curentă (DOCUMENT)

26 Jan 2024 753

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, afacere de peste două milioane de euro cu Keen Construct (DOCUMENT)

25 Jan 2024 740

Atenție șoferi! Transport agabaritic. Iată pe ce rută

16 Jan 2024 568

Directorul CNAIR „Pe data de 15 martie vor începe lucrările pentru proiectarea și execuția Secțiunii Suplacu de Barcău – Chiribiș, a Autostrăzii Transilvania!“

12 Jan 2024 731

Directorul CNAIR 2023 a fost un an bun pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în România!

02 Jan 2024 629