Autoprima Serv a câștigat contractul de reabilitare a rețelelor de distribuție a apei pentru Techirghiol și Biruința


Firma Autoprima Serv a fost desemnată câștigătoare a contractului privind „Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare, stație nouă de pompare apă și conducte aferente, din localitatea Techirghiol și reabilitarea și extinderea rețelei de distribuție din localitatea Biruința, județul Constanța“, cu SC RAJA SA Constanța.


Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe www.licitatiapublica.ro.
 

Ce lucrări sunt incluse în contract

Potrivit datelor oficiale, contractul semnat de Autoprima Serv cu RAJA SA se ridică la o valoare de 33.241.282,64 de lei, fără TVA.

Contractul a fost adjudecat în urma unei licitații publice.

În ce privește orașul Techirghiol, lucrările presupun reabilitarea rețelei de distribuiției a apei potabile din localitate, extinderea rețelei, reabilitarea rețelei de canalizare și extinderea acesteia, realizarea unei stații de pompare a apei pe strada George Enescu, dar și reabilitarea stației de pompare a apei uzate SP1 și a căminului de vane adiacent. De asemenea, se vor avea în vedere și „puncte de măsura presiune“.

În localitatea Biruința, contractul vizează reabilitarea, dar și extinderea rețelei de distribuție a apei potabile.

De-a lungul timpului, compania Autoprima Serv a câștigat mai multe contracte inclusiv cu autoritățile publice locale din județul Constanța.


Ce spune Registrul Comerțului

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 4 februarie 2021, compania Autoprima Serv a fost înființată în 1999 și are sediul social pe bulevardul Mamaia, nr. 181 bis.

Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, iar asociați cu părți egale și administratori, în același timp, sunt Iudit și Adrian Balagiu.

Firma se ocupă cu „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor“ și are un punct de lucru în Ovidiu, județul Constanța.


În 2017, cu 98 de salariați, profitul net al companiei a fost 3.779.555 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 62.939.159 de lei.

În 2018, numărul salariaților a fost 106, profitul net a fost 936.600 de lei, iar cifra de afaceri netă s-a ridicat la 46.148.599 de lei.

În 2019, numărul salariaților a fost 128, profitul net a fost 4.448.135 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 78.186.800 de lei.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


Citește și:

Contestația Strabag pentru contractul de modernizare a traseului DJ 226 A Cetatea Histria – DN 22 / Tariverde, respinsă
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.