Car Top SRL din Piatra Neamţ se va ocupa de cadastrări pentru Regionala CF Constanţa (document)

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
 
Compania Naţională de Căi Ferate, prin Regionala de la Constanţa, a atribuit, recent, prin procedură de licitaţie deschisă, contractul de „întocmire documentaţii cadastru pentru obţinere numere cadastrale şi înscriere în Cărţile Funciare locale a bunurilor din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Transporturilor şi concesiunea CN CF CFR SA şi certificate de atestare a dreptului de proprietate asupra terenurilor din domeniul privat al CN CF CFR SA evaluarea acestora şi înscrierea în Cărţile Funciare locale pentru obiective situate pe raza SR CF Constanţa“.
 
Astfel, de serviciile de cadastru se va ocupa societatea comercială CAR TOP SRL, cu sediul social în municipiul Piatra Neamţ. Costul contractului este de 281.000 lei, fără TVA.
 
Cine este CAR TOP SRL?
Societatea s-a înfiinţat în 1994 şi are sediul social în Piatra Neamţ. Firma are un capital social de 200.000 de lei şi se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Unic asociat este Cristian Constantin Cucoară, născut în 1967, la Buhuşi. El deţine şi funcţia de administrator al societăţii, alături de Ion Cucoară, născut în 1940, la Mărgineni.
 
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CFR SA Constanța repară calea ferată de la Constanța și Agigea pentru ridicarea restricțiilor de viteză (DOCUMENT)

19 Sep 2022 501

CFR A fost desemnată oferta câștigătoare pentru lucrările de întreținere și reparație a trecerilor la nivel cu calea ferată din Constanța

03 Aug 2022 773

Wiebe Romania a câștigat un contract de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

22 Jun 2022 987

O firmă din municipiul Constanța se va ocupa de vidanjarea la nivelul staţiilor CF Constanţa (document)

29 Nov 2021 2237

CNSC a anulat o licitație organizată de sucursala Regională CF Constanța pentru modernizarea sectorului între stațiile Dorobanți - Basarabi

09 Nov 2021 1166

Ce firme vor furniza traverse către CFR SA, Sucursala Regională CF Constanța (document)

10 Oct 2021 2352

CFR. Ce firmă va executa lucrări de întreținere și reparații pentru linia Constanța-Mangalia (document)

24 Jul 2021 2838

Ce firmă va furniza servicii de întreținere și reparații Sucursalei Regionale CF Constanța (document)

09 Jul 2021 2017

„CFR" SA - Sucursala Regională CF Constanța a achiziționat servicii de reparații. Cine va fi furnizorul

07 Jun 2021 2599

CFR – Sucursala Regională Constanța achiziționează servicii de măsurători topo-hidrografice a albiilor din zona podurilor (document)

15 Aug 2020 1151

Licitaţie la CFR - Sucursala Regională Constanța pentru lucrări de reparații (document)

12 Aug 2020 1825

CFR Sucursala Regională Constanța achiziționează servicii de măsurători topo-hidrografice (document)

10 Jul 2020 1736

Ce firme vor face curăţenie în staţiile CF de pe raza Sucursalei Regionale Constanţa (document)

13 May 2020 2591

Contractul privind studiul de fezabilitate pentru modernizarea trecerilor de cale ferată, atribuit de SR CF Constanţa firmei VIO-TOP SRL (document)

15 Feb 2020 3685

Contract pentru tăierea vegetaţiei Con Metal CF SRL din Bucureşti a semnat cu Sucursala Regională CF Constanţa (document)

07 Feb 2020 1771