Sucursala Regională CF Constanța atribuie un contract de Lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța - PRIORITATEA 4 - LOT 2 (DOCUMENT)

foto: PixabayC.N.C.F."CFR" SA- Sucursala Regională CF Constanța – Unitate Operațională a publicat un anunț de participare pentru Lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța - PRIORITATEA 4 - LOT 2.

Potrivit LicitațiaPublică.ro, valoarea estimate a contractului este 90.578.739 RON, iar data licitației este fixate pentru 14-02-2024, ora 15:00.

Lucrările care fac obiectul achiziției sunt lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța, conform specificațiilor caietului de sarcini. Lucrările presupun înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii, având drept rezultat readucerea liniilor și a aparatelor de cale în parametrii instrucționali, în vederea redeschiderii acestora pentru exploatare cu vitezele prevăzute, în condițîi de deplină siguranță.

Lucrările aferente PRIORITĂȚII 4 – LOT 2 constau în înlocuirea suprastructurii c.f. pe un număr de 17 linii, totalizând 7,647 km. De asemenea, vor fi înlocuite 38 aparate de cale în stațiile Port A, Port B și Mol V. În cadrul lucrărilor, pe cele 17 linii vor fi utilizate exclusiv traverse din beton precomprimat iar în curbe vor fi prevăzute traverse din beton precomprimat cu supralărgire.

Aparatele de cale care se vor înlocui integral vor fi montate pe traverse din beton precomprimat și vor fi prevăzute cu ace flexibile.

Locul de executare:linii și aparate de cale din Complexul Feroviar Port Constanța, Constanţa Port Zona A, Constanţa Port Zona B, Constanța Port Mol V, conform specificațiilor Caietului de Sarcini.

Lucrările de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța, PRIORITATEA 4 – Lotul 2 includ:
- achiziționarea materialelor/produselor necesare și asigurarea utilajelor, mijloacelor și echipamentelor utilizate pentru execuția lucrărilor (efectuate de executant);
- transportul materialelor achiziționate, a utilajelor, componentelor și echipamentelor de lucru la locul de execuție al lucrării (efectuată de executant);
 - demontarea căii existente

– linii/aparate de cale (efectuată de executant):
• demontarea și desfacerea prinderilor orizontale și verticale;
• scoaterea șinelor/materialului metalic mărunt din cale;

• scoaterea din cale a traverselor normale lemn/beton;
• descentralizarea aparatelor de cale, demontarea pieselor metalice și scoaterea traverselor speciale din cale;
• stivuirea provizorie a materialelor demontate pe bancheta căîi, în afara gabaritulului;
• transportul materialelor scoase din cale în depozitul indicat de beneficiar.
- înlocuirea elementelor componente ale suprastructurii căii cu materialele noi achiziționate de executant, respectiv traverse din beton tip 49 echipate cu prindere elastică, aparate de cale tip 49 montate pe traverse din beton, piatră spartă, jil-uri etc. (efectuată de executant);
- curățarea și asigurarea sistemelor de scurgere a apelor pluviale în lungul căîi și în zona aparatelor de cale (efectuată de executant);
 - completarea prismei de piatră spartă la dimensiunile instrucționale pentru linii cale cu joante/aparate de cale (efectuată de executant);
- profilarea mecanizată, burajele/ripările tehnologice mecanizate cu aducerea căîi la cotele definitive în ceea ce privește profilul în lung, transversal și direcția în plan orizontal (efectuate de executant);
- sudarea electrică a căîi (efectuată de executant);
- lucrări specifice SCB și LC, după caz (efectuate de executant);
- activități pentru menținerea în stare de curățenie a perimetrului unde se execută lucrarea, demontarea oricăror construcțîi provizorii (asigurate de executant).

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

citește și: 

Sucursala Regională CF Constanța atribuie un contract de lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație de un milion de euro organizată de Sucursala Regională CF Constanța. Sunt vizate lucrări la construcțiile și instalațiile aferente de pe raza SRCF Constanța (D0CUMENT)

26 Apr 2024 433

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 755

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța caută ofertanți pentru lucrări de foraj (DOCUMENT)

27 Feb 2024 641

Primăria Comunei Limanu, județul Constanța vinde un teren intravilan

10 Feb 2024 824

Primăria comunei Dumbrăveni, județul Constanța vinde mai multe terenuri. Unde sunt situate

03 Jan 2024 1030

Sucursala Regională CF Constanța atribuie un contract de lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

02 Jan 2024 1105

Sucursala Regională CF Constanța contractează revizii anuale și reparații la pluguri de zăpadă (DOCUMENT)

08 Nov 2022 1093

Sucursala Regională CF Constanța achiziționează lemne de foc (DOCUMENT)

19 Oct 2022 1192

În stația CF Constanța se instalează sistem telematic de măsurare a parametrilor electrici aferenți elementelor instalațiilor SCB exterioare (DOCUMENT)

05 Oct 2022 1343

Lucrări de reparații în stația CF Medgidia. Ce firmă a câștigat contractul (DOCUMENT)

16 Sep 2022 1707

Licitație organizată de CN APM Constanța „desființată" de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Ce decizii s-au luat?

24 Aug 2022 1559

CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța a contractat servicii de revopsire tabliere metalice la poduri, pe mai multe linii (DOCUMENT)

20 Aug 2022 2118

Sucursala Regională CFR Constanța a cumpărat servicii de întreținere pentru mai multe stații (DOCUMENT)

16 Feb 2022 3048

O firmă din Iași a semnat un contract cu Sucursala regională CFR Constanța. Iată ce va face! (DOCUMENT)

13 Dec 2021 2897

Ce firme vor furniza traverse către CFR SA, Sucursala Regională CF Constanța (document)

10 Oct 2021 3413