Ce a cumpărat SC Confort Urban SRL de la o societate din Ilfov (document)

 
  • Terra Romania Utilaje de Constructii SRL a bătut palma cu SC Confort Urban SRL. 
SC Confor Urban SRL a încheiat un acord cadru pentru furnizare încărcător frontal.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Încărcator frontal 1,6-3 mc“. 
 
Societatea care se va ocupa de furnizarea încărcătorului frontal pentru SC Confort Urban SRL  pentru este Terra Romania Utilaje de Constructii SRL. 
 
Atribuirea a avut loc în data de 14.10.2021.   
 
Descrierea contractului
 
în baza Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public si privat de interes local din Municipiul Constanta aprobat prin H.C.L.M. nr. 63/26.03.2013, cu completarile si modificarile ulterioare, respectiv a ”Listei cu investitii (utilaje independente) necesare retehnologizarii In anul 2021 cu finantare din surse externe ”, se doreste achizitia unui Incarcator frontal care sa deserveasca Santierul de reparatii si constructii din cadrul SC CONFORT URBAN SRL.
 
Achizitia acestuia este necesara pentru realizarea unor lucrari de calitate ce se vor efectua In cadrul Santierul de Constructii si Reparatii Drumuri , conform programului de Intretinere al Municipiului Constanta, precum si pentru reducerea timpului de realizare a acestora.
 
 Necesitatea achizitiei Incarcatorului frontal 1,6-3 mc se justifica In baza faptului ca societatea mai detine un singur utilaj de acest tip pentru executarea lucrarilor de reparatii si constructii din cadrul Santierului de reparatii si constructii, fapt ce duce la ingreunarea lucrarilor aflate in derulare. Caracteristicile tehnice si functionale ale Incarcatorului frontal 1,6-3 mc sunt detaliate In Caietul de sarcini aferent documentatiei de atribuire. Nr.de zile pana la care se pot sol clarif.inainte de data limita de dep a ofertelor/candidaturilor, VA FI DE: 6 de zile. AC va raspunde la sol. de clarificare/info suplim. in a 3 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor. AC are oblig de a anula proced de atrib a contr de achiz pub/acord - cadru in urm cazuri:
 

a)daca nu a fost dep nicio of/solicit de particip sau daca nu a fost dep nicio of admisib;
 
b) daca au fost dep of admisib care nu pot fi compar din cauza mod neuniform de abord a sol teh si/ori fin;

 
c) daca incalc ale prev leg afect proced de atrib sau daca este imposib incheierea contr;
 
d) CNSC sau instanta de judec disp modif/elim unor specif teh/cerinte din CS ori din alte doc emise in leg cu proced de atrib a. i. nu mai poate fi atins in mod coresp scopul achiz, iar AC se afla in imposib de a adopta mas de remed, fara ca ac sa afect princip achiz pub;
 
e) daca contr nu poate fi incheiat cu ofert a carui of a fost stab castig din cauza fapt ca ofert in cauza se afla intr-o sit de forta maj sau in imposib fortuita de a exec contr si nu exista o of clasata pe locul 2 admisib.
 
 f) AC isi rezerva dreptul de a solicita denuntarea unilaterala a contr in cel mult 30 de zile de la aparitia unor circumstante care nu au putut fi prevazute la data incheierii contractului si care conduc la modificarea clauzelor contractuale in asa masura incat indeplinirea contractului ar fi contrara interesului pub, cu cond notificarii Contractantului cu cel putin 5 zile inainte de momentul denuntarii.
 
 In cazul incetarii contr de catre AC, aceasta va plati doar prod furnizate pana la data incetarii acestuia.
 
Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 578101.08  lei.
 
Despre Terra Romania Utilaje de Constructii SRL , firma câștigătoare  
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2001  și are sediul social în  Sat Tunari, Comuna Tunari, județul Ilfov.
  
Administrator al societății este Vasluian Victor Ion. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii  .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de  174.136.901 lei, profit net de 4.829.982  lei și un număr de 87 de angajați. Firma deține trei puncte de lucru.

Compania TERRA ROMANIA UTILAJE DE CONSTRUCTII SRL a încheiat 2589 contracte de achiziții publice in valoare totală de 131.213.217,93  lei. Printre autoritățile contractante se numără Administrația Bazinala de Apa Somes Tisa, Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomița , Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.
 
Societate are un număr de  2589 contracte publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma Consiliului Local Constanta a băgat în insolvență Pico Rent SRL, care a administrat cinci parcări în Mamaia

18 Jan 2022 543

Constanța Strada Theodor Pallady din cartierul Palazu Mare, înainte și după ce au fost realizate lucrări de amenajare a carosabilului (GALERIE FOTO)

12 Jan 2022 611

Închirierea parcărilor de reședință în municipiul Constanţa, amânată cu un an

29 Dec 2021 1266

Ce a cumpărat SC Confort Urban SRL de la două societăți din Alba Iulia (DOCUMENT)

25 Dec 2021 2028

Consilierii locali PNL și USR au decis ca închirierea parcărilor de reședință în Constanța să fie amânată cu un an

24 Dec 2021 1596

Primăria Constanța, măsuri după incendiul de pe Nicolae Grindeanu

19 Dec 2021 1545

LIVE. Constanța Incendiul de pe Nicolae Grindeanu. Asociația de proprietari, în ședință. Mâine va fi făcut public contul unde lumea va putea să doneze. Ce spun locatarii (GALERIE FOTO +VIDEO)

19 Dec 2021 2743

Constanța Continuă munca la ansamblul de locuințe distrus de incendiul de pe Nicolae Grindeanu! Au fost ridicate toate mașinile (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Dec 2021 1726

Se muncește în continuu la ansamblul de locuințe distrus de incendiul de pe Nicolae Grindeanu! Anunțul făcut de Primăria Constanța (GALERIE FOTO)

18 Dec 2021 2447

Modificări în societatea Confort Urban SRL. Cine este președintele Consiliului de Administrație

15 Dec 2021 781

O firmă din Constanța vrea să ridice un bloc pe strada Ionel Teodoreanu. Documentația aprobată de Mediu

11 Dec 2021 811

De unde cumpără SC Confort Urban SRL multifuncțional cu echipamente (DOCUMENT)

23 Nov 2021 1985

Din 15 noiembrie, accesul autovehiculelor în Zona Peninsulară se va realiza pe baza unui permis de acces. Cum îl obțineți?

01 Nov 2021 2034

Societatea controlată de Consiliul Local Constanta Confort Urban SRL cere insolvența Pico Rent SRL, care a administrat cinci parcări în Mamaia

29 Oct 2021 1098

Capturarea, transportul și predarea câinilor fără stăpân din municipiul Constanța, oficial în sarcina Confort Urban

26 Oct 2021 1038