Ce cumpără Sucursala Regională CFR Constanța de la o firmă din Arad (DOCUMENT)

Licitație la C.N.C.F. CFR S.A. - Sucursala Regională CFR Constanța - Unitate Operațională, foto: Pixabay
C.N.C.F. CFR S.A. - Sucursala Regională CFR Constanța - Unitate Operațională a încheiat un acord cadru pentru achiziționarea de  echipament feroviar - 9 loturi.
 
Potrivit Licitație publica.ro, societatea care se va ocupa de furnizarea echipamentelor pentru C.N.C.F. CFR S.A. - Sucursala Regională CFR Constanța - Unitate Operațională este Societatea Comerciala de Productie Industriala de Aparataj, Centralizare si Telecomanda Cai Ferate "Spiact Arad" S.A.
 
Atribuirea a avut loc în data de 04.05.2022.
 
  
 
Descrierea contractului


Activitatea de întreținere constă în verificarea periodică a condițiilor tehnice minime de funcționare a instalațiilor, precum și a stării tehnice a acestora, în cadrul căreia se efectuează măsurători, reglaje și reparații la instalații. Pentru efectuarea în condiții instrucționale a lucrărilor de întreținere și reparații a infrastructurii feroviare cu personalul propriu, în scopul menținerii în limitele de bună funcționare a instalațiilor și prevenirea producerii unor defecțiuni prin înlocuirea pieselor defecte sau care prezintă uzuri, este necesară asigurarea materialelor, pieselor de schimb și componentelor subansamblurilor.

Produsele ce urmează a fi achiziţionate sunt încadrate pe următoarele categorii: componente electromecanisme de macaz (bare de control și acționare pentru saboți CED acționați cu electromecanism de macaz EM5, bară control lungă simplă joncțiune pentru electromecanism de macaz L700H); ansamblu de montaj și protecție inductor autostop; picheți, distribuitori, elemente de protecție cabluri; funii de oţel de diferite mărimi pentru circuite de cale; bare reglabile complet echipate pentru electromecanisme de macaz EM5, piese componente ale electromecanismelor de macaz (liniare + pârghii ale autocomutatorului); elemente de legătură utilizate la instalațiile SCB/IFTE, caietul de sarcini stabilind parametrii tehnici necesari a fi îndepliniți de către aceste produse.

Locul de livrare al produselor va fi la Secția CT-1 Constanța și/sau Secția CT-2 Fetești, la Secția IFTE 1 Constanța și/sau Secția IFTE 2 Fetești, conform Anexei nr. 1 la Caietul de sarcini.

Termen de livrare a produselor :


LOT 1, LOT 2, LOT 3, LOT 4, LOT 5, LOT 8 și LOT 9 – 60 zile de la data semnării contractului;
LOT 6 și LOT 7 – 90 zile de la data semnării contractului;

Numar zile până la care operatorii economici pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 8 zile.

Entitatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari în a 6-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 335218 RON
 
 
 
Despre firma câștigătoare
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2002 și are sediul social în Arad. 
  
Acționari sunt Stocklosa Iuliu , cu un aport  părți sociale de 1595735 lei, Lemnaru Gheroghe, cu un aport  părți sociale de 177302 lei,ASOCIAŢIA SALARIAŢILOR SC SPIACT ARAD SA PROD ARAD,  cu un aport  părți sociale de 8685 lei, Curta Moisă,  cu un aport  părți sociale de 4175 lei și Faur Bogdan Ioan cu un aport părți sociale de 4175 lei.
 
Administratori ai societății sunt Stocklosa Iuliu, Stocklosa Mirela Ionela, Lemnaru Gheorghe.   
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă fabricarea altor articole din metal n.c.a. 

Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 6.594.013  lei, profit net de 169.901  lei și un număr de 26  de angajați.
 
Societatea nu a raportat puncte de lucru.

Compania SOCIETATEA COMERCIALĂ DE PRODUCŢIE INDUSTRIALĂ DE APARATAJ, CENTRALIZARE ŞI TELECOMANDĂ CĂI FERATE "SPIACT ARAD" SA a încheiat 118 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.221.532,98  lei.
 
Societate are un număr de 118 contracte publice și 0 dosare în instanță.
 
 
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Vâlcea Șapte victime, dintre care trei persoane grav rănite, după ce mai mulți stâlpi de electricitate au fost doborâţi de un tren (VIDEO)

04 Jul 2022 429

Consilierul local Mihai Ochiuleț (USR), despre lupta surdă dusă cu Felicia Ovanesian pentru proiectul de înființare a unui parc în Constanța

02 Jul 2022 926

CFR Călători anunţă scumpirea preţurilor la biletele de tren, începând cu 1 iulie. Cât costă un bilet pe ruta București Nord– Constanța

30 Jun 2022 622

Constanța Au început probele autobuzelor electrice. Pe ce rute vor circula

29 Jun 2022 1585

Primul transport de șină nouă ajunge în Portul Constanța. Vor fi reparate 35 de linii CF

28 Jun 2022 495

CRF Călători anunță modificări în circulația trenurilor CFR Călători pe ruta București Nord - Aeroport Henri Coandă

27 Jun 2022 519

Prioritatea 1 Stadiul lucrărilor de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice din Portul Constanța

26 Jun 2022 564

Prioritatea 2 SRCF Constanța a lansat licitaţia publică pentru execuția lucrărilor de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice din Portul Constanța

23 Jun 2022 436

Minifotbal. Liga 1 Constanța CFR Arsenal Inel II, campioană a treia oară la rând, fără înfrângere! Mihai Zugravu, jucătorul sezonului (GALERIE FOTO)

22 Jun 2022 652

Wiebe Romania a câștigat un contract de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

22 Jun 2022 686

Schimbări importante în mersul trenurilor în următoarea perioadă! Sunt vizate și trenuri către Mangalia

20 Jun 2022 644

Cel mai mare constructor din Galați a câștigat contractul de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

20 Jun 2022 795

CFR Cluj s-a înțeles cu Farul Constanța pentru transferul lui Jefte Betancor!

18 Jun 2022 694

UPDATE. CFR SA Trafic feroviar temporar oprit între două stații din județul Brașov. Ce s-a întâmplat

16 Jun 2022 497

Hotărâre luată de acționarii Companiei Naționale de Investiții SA

15 Jun 2022 521