CERONAV cumpără simulator pentru cursurile de evacuare dintr-un elicopter scufundat. Licitație deschisă pe jumătate de milion de euro (DOCUMENT)

  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare.
  • Contractul va fi atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 iulie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
CERONAV, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, achiziționează un simulator HUET (Helicopter Underwater Escape Training) necear desfășurării în bune condiții și menținerii acreditării pentru mai multe cursuri vizând evacuarea dintr-un elicopter scufundat.
 
Valoarea achiziției a fost estimată de CERONAV la 2,5 milioane de lei, adică circa jumătate de milion de euro la cursul actual, atribuirea contractului urmând să se facă printr-o licitație publică.
 
Informațiile privind achiziția au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează, de asemenea, că contractul va fi atribuit în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Durata preconizată a contractului este de șase luni, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 iulie 2023, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la 3 ianuarie 2024.
 
Se arată în descrierea contractului că acesta vizează un „Simulator HUET“ – necesar desfășurarea in bune condiții si totodată menținerea acreditării de către OPITO ale următoarelor cursuri: - „Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training (with Emergency Breathing System)“ – code 5700 - „Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training (BOSIET) with Emergency Breathing System (EBS) Digital Delivery - code 5703 - „Helicopter Underwater Escape Training (with Emergency Breathing System)“ – code 5095 - „Further Offshore Emergency Training (with Emergency Breathing System)“ - code 5858 precum si acreditarea urmatoarelor cursuri: - „Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training (with Compressed Air Emergency Breathing System)“ – code 5750 - „Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training (with Compressed Air Emergency Breathing System) Digital Delivery“ – code 5752 - „Helicopter Underwater Escape Training (with Compressed Air Emergency Breathing System)“ – code 5295 – „Further Offshore Emergency Training (with Compressed Air Emergency Breathing System)“ code – 5850.
 
„Autoritatea contractantă va încheia un contract pe o perioadă de maxim 6 luni calendaristice cu un singur operator economic, in urma aplicarii procedurii de licitatie deschisa, pentru furnizarea unui Simulator HUET, resursa materială pentru desfășurarea în bune condiții și totodată menținerea acreditării de către OPITO a cursurilor menționate la pct. II.1.4, o reprezintă «Simulator HUET». Acest simulator este format din mai multe elemente, precum: cabină propriu-zisă, echipamente auxiliare cabinei, telecomenzi de operare la distanță, echipamente consumabile auxiliar etc.“, se mai precizează în datele oficiale.
 
Nu în ultimul rând, se mai arată că „toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin perioada solicitată. Furnizorul să ofere garanție de minim 24 luni pentru produs de la data recepționării produsului de către beneficiarul final. Furnizorul va propune un contract de asistență tehnică postgaranție, în care va preciza avantajele (upgrade la versiuni ulterioare, gratuit sau cu prețuri preferențiale, actualizarea bazelor de date, actualizarea documentației, etc) – propunerea pentru postgaranție nu face parte din prezentul contract (este doar cu titlu informativ pentru autoritate). Furnizorul dă o declarație din care să rezulte modul de acces la piese de schimb după perioada de garanție pe o perioadă de cel puțin 3 ani“.
 

De asemenea, se face precizarea că „suportul tehnic include: - asistenţă on-line; - asistenţă prin telefon/fax/e-mail în timpul programului de lucru (h 08.00-16.00– UTC+3); - service la sediul achizitorului, la cererea acestuia; - actualizarea software-ului (furnizarea tuturor modificărilor software disponibile şi remedierea deficienţelor conţinute de sistemul instalat), inclusiv instalarea pe durata contractului a cel puţin unei noi versiuni software a sistemului la sediul achizitorului de către reprezentantul/reprezentanţii prestatorului; - asigurarea întreţinerii sau înlocuirii în caz de defecţiune a modulelor hardware specifice simulatorului“.
 
În plus, se mai precizează că „furnizorul este responsabil pentru instruirea la fața locului, a personalului desemnat de CERONAV. Scopul instruirii este de a transfera cunoștințele necesare pentru a opera produsul. Numărul persoanelor care vor fi instruite este de 12 persoane. Instruirea va fi organizată după ce produsul este funcțional și trebuie să permită personalului CERONAV să: - înțeleagă modul de operare al dipozitivului, componentele dispozitivului; - cunoască informațiile referitoare la mentenanța dispozitivului, posibilele probleme ce pot apărea, etc. Durata sesiunii de instruire va fi de 5 zile (4 zile operare + 1 zi mentenanţă)“.

 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante sunt: directorul general Ovidiu Sorin Cupşa, directorul general adjunct Emil Luca, directorul de studii Teodor Popa, directorul comercial Dan Pisică, directorul economic Claudia Gheorghe, șef Birou Achiziții Publice Diana Andreea Zainea, șef Serviciu Logistică Iorga Gabriel, șef Serviciu Juridic şi Asistenţă Managerială Nicolae- Iulian Trandafir, șef Birou Construcții şi Investiţii: Alexandru Scântee și șef Serviciu Inginerie și Nave cu Caracteristici Speciale Aleus Iulian Petrache.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de participare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Cine va asigura paza, protecția, supravegherea permanentă și transport valori pentru sediile CERONAV? (DOCUMENT)

01 May 2024 443

Achiziții Constanța CERONAV vrea să cumpere un simulator în valoare de aproape două milioane de lei (DOCUMENT)

01 May 2024 353

UPDATE. Licitații Constanța CERONAV achiziționează servicii de pază, protecție, supraveghere permanentă și transport valori pentru sediile sale (DOCUMENT)

13 Apr 2024 531

Staff-ul CERONAV, în Austria, prezent la un eveniment ce vizează Schengen

13 Apr 2024 493

Teren de pe Aleea Universității din Constanța, vândut la licitație

11 Apr 2024 984

Licitații Constanța CERONAV achiziționează sistem semnalizare incendiu pentru sediul de la Galați (DOCUMENT)

10 Apr 2024 409

Mai multe vânzări de terenuri, în atenția Consiliului Local Municipal Constanța. Pentru unele suprafețe se poate exercita dreptul de preepțiune

22 Mar 2024 922

CERONAV achiziționează de la Smart Control SRL servicii de mentenanță pentru simulatoare! (DOCUMENT)

15 Mar 2024 486

Scandal la CERONAV Dan Pisică, director comercial, face acuzații grave! Ce spune directorul general Teodor Popa

12 Mar 2024 5060

Aproape 95.000 de euro K1 Tot SRL, din București, va face curățenie în sediile CERONAV din Constanța și Galați! (DOCUMENT)

09 Mar 2024 796

CERONAV cumpără ambarcațiuni de salvare! Valoarea estimată a contractului, aproape 300.000 de lei

06 Mar 2024 572

Cumpărări directe Constanța! Centrul de Scafandri a bătut palma cu CERONAV! (DOCUMENT)

06 Mar 2024 552

Achiziție nouă la Ceronav Constanța. Instituția cumpără servicii de mentenanță pentru stimulatoare (DOCUMENT)

01 Feb 2024 876

UPDATE. Ședință CL Constanța CERONAV poate cumpăra prin licitație terenul de la Baza Nautică (DOCUMENT)

28 Dec 2023 815

Proiectul de hotărâre privind vânzarea unui teren de aproximativ 700 mp din Constanța, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

28 Dec 2023 871