Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Cine a câștigat contractul pentru lucrări de reparații la mobilierul urban din municipiul Constanța? (document)

La începutul lunii septembrie, Primăria Constanța a atribuit contractul privind achiziția lucrărilor de reparații curente la mobilierul urban din municipiului Constanța. Câștigătorul achiziției este societatea Dacor Plast SRL. Durata contractului este de 12 luni, iar valoarea acestuia este de aproape 160.000 de lei fără TVA. În cadrul contractului, prestatorul se obligă să reabiliteze băncile de odihnă din parcuri, scrumiere stradale, mese, copertine parasolare și gardul pasarelă Sat Vacanță. 
 
Dacor Plast SRL, în datele Registrului Comerțului

Firma cu sediul social pe șoseaua Mangaliei a fost înregistrată în anul 2003 și este deținută de Ioan Dan Murariu și Camelia Murariu. Cei doi asociați dețin câte 50% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de „fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții“, este Ioan Dan Murariu.

Dacor-Plast SRL a câștigat și contractul privind efectuarea lucrărilor de reparații la adăpostul pentru câini fără stăpân.

Vă reamintim că, în 2016, Dacor-Plast SRL a intenționat să ridice un imobil P+2E cu destinația de locuințe colective în Constanța. Mai precis, pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 211. Doar că dorința investitorilor nu a fost compatibilă cu cea a municipalității. Firma a primit certificat de urbanism, dar nu i s-a permis să își ducă planul la final deoarece nu se încadra în funcțiunea aprobată conform PUG. Urbaniștii din cadrul Primăriei Constanța au susținut că oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare, art 32.

Totodată, în noiembrie 2015, firma anunța că vrea să ridice două blocuri cu câte un etaj undeva în Constanța, după ce obținuse, pe data de 16 noiembrie 2015, de la Primăria Municipiului Constanța, Autorizația de construire nr. 2083, cu obiectul „Construire două imobile P+1E hale servicii și activități manufacturiere, împrejmuire teren“.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza contractul încheiat de municipalitate și SC Dacor Plast SRL pentru lucrări de reparații curente efectuate la mobilierul urban din municipiului Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Una dintre firmele din scandalul dezinfectanţilor a avut contract cu un spital din judeţul Constanţa

20 Mar 2019 744

Nuclearelectrica organizează o licitaţie pentru întreţinerea unui sistem de la Unităţile 1 şi 2 (document)

19 Mar 2019 300

CFR Călători Constanţa se dotează cu camere de supraveghere audio-video (document)

19 Mar 2019 414

O firmă din capitală va captura câinii fără stăpân din municipiul Constanţa (document)

19 Mar 2019 1159

Asocierea Theotop - ESRI România - Synergetics Corporation elaborează Registrul local al spaţiilor verzi din Constanţa (document)

19 Mar 2019 657

CFR Călători a atribuit contractul privind salubrizarea dormitoarelor personalului angajat (document)

16 Mar 2019 425

Ce societate va furniza energie electrică Sanatoriului Balnear din Mangalia (document)

16 Mar 2019 489

Unul dinstre suspecții din dosarul ce vizează un contract de reabilitare a tronsonului de cale ferată Constanța-București și-a recunoscut vinovăția

15 Mar 2019 297

Ce societate a încheiat un contract cu Primăria Techirghiol. Firma se va ocupa de servicii de promovare a turismului balnear (document)

15 Mar 2019 387

Magistraţii vor rejudeca dosarul în care Federaţia pentru Protecţia Animalelor a atacat contractul încheiat de Primăria Constanţa cu Green Life Recycling

15 Mar 2019 647

Tribunalul Constanţa a cumpărat servicii de fotocopiere pentru aparatul propriu (document)

13 Mar 2019 312

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa cumpără materiale de curăţenie (document)

12 Mar 2019 465

Calea ferată dintre Bucureşti şi Constanţa, afectată de alunecări de teren. CFR plănuieşte lucrări de refacere (document)

12 Mar 2019 595

Un SRL din Bucureşti câştigă contractul de servicii veterinare de la Biobază A vrut să închirieze un sector de plajă, dar, între timp, a bătut palma cu Primăria Constanţa (document)

12 Mar 2019 1049

Cât acoperă asigurarea unui cadru militar de pe Fregata „Regele Ferdinand“ (document)

11 Mar 2019 542