Cumpărare directă ISU Dobrogea a bătut palma cu Sisteme Integrate pentru Situații de Urgență SRL, din București!

 
 
  • SC Sisteme Integrate pentru Situații de Urgență S.I.S.U. SRL se ocupă de activități de luptă împotriva incendiilor și de prevenire a acestora, a fost fondată în luna ianuarie a anului 2014, are sediul pe strada Ilioara, din București, Sector 3, și este controlată de asociații: Girip Costică, din București, cu 77 %, și Moroianu Marius - Emanuel, cu 23 %, tot din București.
  • Cu 40 de angajați și mai multe contracte publice, Sisteme Integrate pentru Situatii de Urgență SRL a declarat, pentru anul 2022, o cifră de afaceri netă de 4.198.545 de lei și un profit net 995.244 de lei.
 
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța achiziționează (prin cumpărare directă) de la Sisteme Integrate pentru Situatii de Urgență SRL, din București, servicii de reparare și de întreținere a vehiculelor și a echipamentelor aferente și servicii conexe.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul (în valoare de 115.440 de lei) prevede revizia la cinci ani și verificări ISCIR la autoscara Iveco - Magirus M42L: MAI 48963 și MAI 49277
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 28 martie 2024, SC Sisteme Integrate pentru Situații de Urgență S.I.S.U. SRL se ocupă de activități de luptă împotriva incendiilor și de prevenire a acestora, a fost fondată în luna ianuarie a anului 2014, are sediul pe strada Ilioara, din București, Sector 3, și este controlată de asociații: Girip Costică, din București, cu 77 %, și Moroianu Marius - Emanuel, cu 23 %, tot din București.
 
Ca administrator apare Moroianu Monica - Roxana.
 
Girip Costică mai apare în Compania Pază și Intervenții Dac SRL și în PFA - Girip Costica Persoana Fizica Autorizată.
 
Moroianu Marius Emanuel mai apare în Monus Business Consulting SRL.
 
Moroianu Monica - Roxana mai apare în Servicii Private de Stingeri SRL.

 
Cu 40 de angajați și mai multe contracte publice, Sisteme Integrate pentru Situatii de Urgență SRL a declarat, pentru anul 2022, o cifră de afaceri netăde 4.198.545 de lei și un profit net 995.244 de lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe
O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

 
Spectacol de aproximativ 8.000 de euro la Constanța
Centrul „Teodor T. Burada” o aduce pe artista Bibi pentru un show dedicat copiilor (DOCUMENTE)

 
Cumpărări directe Constanța
Academia Navală Mircea cel Bătrân, contract cu Garden Antoniewicz SRL, fondată de fosta șefă a Trezoreriei Constanța (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.