Cumpărări directe Constanța Asocierea Apex Developer &Contractor SRL și Teamwork Solutions SRL va înființa un centru de colectare prin aport voluntar în Valu lui Traian (DOCUMENT)

  • Contractul „Proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul «Înființare unui centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Valu lui Traian», județul Constanța“ a fost atriuit de Primăria Valu lui Traian cu Asocierii Apex Developer &Contractor SRL și Teamwork Solutions SRL.
  • Valoarea contractului este de 2.225.200 lei. Achiziția s-a făcut prin negociere directă, iar contractul va avea o durată de 4 luni.
 
Primăria Valu lui Traian a semnat, pe 24 aprilie, cu Asocierea Apex Developer &Contractor SRL și Teamwork Solutions SRL, care și-a adjudecat contractul „Proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul «Înființare unui centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Valu lui Traian», județul Constanța“. Valoarea contractului este de 2.225.200 lei. Achiziția s-a făcut prin negociere directă, iar contractul va avea o durată de 4 luni.
 
Achiziția contractului de proiectare tehnică, asistență din partea proiectantului și execuție lucrări, pentru obiectivul de investiții: „Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în comuna Valu lui Traian, judetul Constanța“ s-a făcut în cadrul proiectului PNRR/2022/C3/S/1,1, A pentru subventia Infiintarea de centre de colectare prin aport voluntar, Investiția I1, Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune, Componenta 3.

 

Despre Apex Developer &Contractor SRL

 
 
Înființată în anul 2017, Apex Developer &Contractor SRL  are sediul pe strada Milano, Nr. 32 din Constanța și desfășoară lucrări de construcții a cladirilor rezidențiale și nerezidențiale. Jalba Andy - Iulian este asociat unic și administrator.
 
Societatea a câștigat, prin negociere directă, 9 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:
Comuna Valu lui Traian, Consiliul Local Tortoman Constanța, Orașul Murfatlar și altele.
 
În anul 2022, societatea cu 5 salariați a raportat o cifră de afaceri de 4.346.511 lei și un profit de 3.371.333 lei.
 
 

Despre Teamwork Solutions SRL

 
Cu sediul pe strada Cazanului, Nr. 4 în comuna Vieru, Județul Giurgiu, firma a fost înmaticulată în anul 2014 și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

 
Asociații firmei sunt: Rusea Maria Monica, cu 90% din capitalul social, și  Staniea Sotiris-Lucian, cu 10% din capitalul social. Administratorii firmei sunt: Rusea Maria Monica și Staniea Sotiris-Lucian.
 

Societatea a câștigat, prin negociere directă, 32 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:  Municipiul Giurgiu,  Comuna Bucovăț,  Municipiul Ploiești,  Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, Municipiul Salonta și altele.
 
În anul 2022, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 433.279 lei și un profit de 198.417 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de achiziție publicate pe SEAP.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infoirmații de pe termene.ro.

 
Citește și: 
 
Apex Developer&Contractor SRL ridică un bloc aproape de malul lacului Siutghiol
 
Ședinţă ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, județul Constanţa. Iată ce se va discuta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Apex Developer&Contractor SRL ridică un bloc aproape de malul lacului Siutghiol

09 Mar 2023 1221

Apex Developer & Contractor SRL, o nouă firmă de construcții deschisă la Constanța. Cine sunt fondatorii

15 Feb 2017 3109