Apex Developer&Contractor SRL ridică un bloc aproape de malul lacului Siutghiol

Agentia pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de firma Apex Developer&Contractor SRL.

Este vorba de proiectul „CONSTRUIRE IMOBIL 2S+P+4E+TERASA CIRCULABILA DE LOCUINTE COLECTIVE CU PARCARI SI SPATII TEHNICE IN SUBSOLURI, BIROU LA PARTER; LOCUINTE LA ETAJELE 1-4; AMENAJARI EXTERIOARE, SISTEMATIZARE PE VERTICALA, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE DE SANITIER”, amplasat in Judetul Constanta, Municipiul Constanta, str. Nespecificata Zona Lac Siutghiol, Parcela A510/7 (Lot 3 si Lot 4), Lot 2/2/2/2/2/1 (cu acces din IE 248383).

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.


Apex Developer&Contractor SRL


Firma este fondată în anul 2017 și are sediul social pe bulevardul Mamaia nr. 269, din Constanța. Asociat unic și administrator este Andy-Iulian Jalbă, pe care îl mai regăsim în firmele Alex Building SRL și Soluții Optime SRL.
 
Societatea investitoare a raportat în anul 2021 un număr de zero salariați, un profit de peste 368.000 lei și o cifră de afaceri de 2,6 milioane de lei. Totodată, compania a încheiat contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.379.941,66 lei.
 

Citește și


Stăpânii terenurilor Oamenii din spatele ruinelor din vechiul Tomis (documente)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Asocierea Apex Developer &Contractor SRL și Teamwork Solutions SRL va înființa un centru de colectare prin aport voluntar în Valu lui Traian (DOCUMENT)

30 Apr 2024 482

Apex Developer & Contractor SRL, o nouă firmă de construcții deschisă la Constanța. Cine sunt fondatorii

15 Feb 2017 3087