Cumpărări directe Constanța Millennium Development SRL, fără angajați anul trecut și cu peste 1.800 de contracte câștigate, a semnat cu Spitalul de Balneologie Eforie Nord (DOCUMENT)

  •  Contractul a fost atribuit prin negociere directă de Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord firmei Millennium Development SRL.
  • Firma va executa lucrări de reparații curente curente la Băile Reci din Eforie Nord.
  • Din anul 2007 până în prezent, societatea a câștigat, prin negiociere directă, 1.885 de contracte de la instituții publice.
  • La acestea se adaugă 9 contracte câștigate în urma paricipării la licitații privind achizițiile publice.


Millennium Development SRL va executa lucări de reparații curente curente la Băile Reci nr.1,  situate în localitatea Eforie Nord, pe malul lacului Techirghiol.

Contractul a fost atribuit prin negociere directă de Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord firmei Millennium Development SRL.
 
Valoarea contractului „Execuție lucrări de reparații curente curente la Băi Reci, număr cadastral 104108, din Eforie Nord, malul Lacului Techirghiol" este de 264.805,50 lei.
 

Despre Millennium Development SRL



Înființată în anul 2000, Millennium Development SRL are sediul social pe strada Baba Novac, nr. 96B, Constanța și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale si nerezidentiale. Creative Blaster SRL  este acționat unic, cu 100% din părțile sociale.

Reamintim că asociatul unic al fostului Millennium Games SRL, Ioana Hornea schimba denumirea firmei în 13.01. 2022 în SC Millennium Development SRL, potrivit Monitorului Oficial nr. 735 din 17 februarie 2022. Hornea era angajată în cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, unde actualul primar a fost rector până la intrarea în politică. Hornea a ieșit din firmă, iar în prezent Millennium Development SRL este administrată de Mirona-Maria Radu.

Din anul 2007 până în prezent, societatea a câștigat, prin negiociere directă, 1.885 de contracte de la instituții publice. La acestea se adaugă 9 contracte câștigate în urma paricipării la licitații privind achizițiile publice. Din cele 1.885 de contracte adjudecate, 251 au fost semnate cu autorități publice din Constanța, începând cu februarie 2022 până în prezent.

Printre instituțiile publice cu care a semnat Millennium Development SRL se numără: 4300817 Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, U.M.02034 Cernavodă, Unitatea Militară 02146 Mangalia, Unitatea Militară 01227 Constanța, Universitatea Maritimă din Constanța, Unitatea Militară 02133,  Penitenciarul Poarta Albă, RAJA S.A Constanța, Garda de Coastă și altele.


Potrivit termene.ro. în anul fiscal 2022, firma cu zero salariați a raportat o cifră de afaceri de 7.460.103 lei și un profit de 603.021 lei.
 

Despre Creative Blaster


Firma a luat ființă în anul 2000, are sediul social pe strada Podului, nr. 8, Constanța și se ocupă de comerțul de ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio și televizoarelor.
 
Asociații firmei sunt: Noranta LTD, din Cipru, cu 96% din capitalul social, și Bogdan-Nicolae Grădinaru, cu 4% din capitalul social. Administrator este Bogdan-Nicolae Grădinaru.

Potrivit termene.ro, Bogdan-Nicolae Grădinaru mai este asociat în: Opal Construct SRL, Global Contractors SRL și European Concept Trust SRL.

Din 2007 până în prezent, firma a câștigat, prin negociere directă, 729 de contracte de la instituții publice. Printre acestea se numără Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord , RAJA SA Constanța și altele.

În anul 2022, firma cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 208.772 lei și un profit de 39.052 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de atribuire a licitației, dar și lista conttractelor semnate de Millennium Development SRL cu instituții publice din Constanța.
 

Citește și:

Achiziții Constanța Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord repară camera de recirculare apă sărată bazin hidrokinetoterapie

Baza Navală Constanța, investiție importantă în trancheți și echipamente pentru acostarea fregatelor. Ce firme au luat contractul (DOCUMENT)

Licitații publice Millennium Development SRL fostă Millennium Games SRL câștigă un contract de la Primăria Constanța. Legături cu edilul Chițac! (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord repară camera de recirculare apă sărată bazin hidrokinetoterapie

03 Mar 2024 711

Baza Navală Constanța, investiție importantă în trancheți și echipamente pentru acostarea fregatelor. Ce firme au luat contractul (DOCUMENT)

17 Jan 2024 747

Licitații publice Millennium Development SRL fostă Millennium Games SRL câștigă un contract de la Primăria Constanța. Legături cu edilul Chițac! (DOCUMENT)

29 Aug 2023 2039

Academia Navală, achiziții importante pentru Nava Școală „Mircea”! (DOCUMENT)

17 Jul 2023 1126

Se modernizează sediul Poliției de Frontieră din Băneasa! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

15 Jun 2023 1590