Licitații publice Millennium Development SRL fostă Millennium Games SRL câștigă un contract de la Primăria Constanța. Legături cu edilul Chițac! (DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a atribuit direct un contract de 36.800 lei fără TVA aproximativ 7.500 euro fără TVA companiei Millennium Development SRL cu sediul în Constanța fosta Millennium Games SRL despre care se vorbește încă din 2021 că ar fi construit casă primarului Constanței, Vergil Chițac, finalizată anul trecut în suprafață de 135 mp situată în Eforie Nord
  • Contractul atribuit de primărie vizează achiziție de materiale de întreținere necesare municipalității (n.r. aticole și accesorii electrice)
  • Conform Termene.ro, SC Millennium Development SRL a fost înființată în 2000 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul social pe strada Baba Novac, din Constanța, și este controlată de SC Creative Blaster SRL.
  • Asociatul unic al fostului Millennium Games SRL, Ioana Hornea schimba denumirea firmei în 13.01. 2022 în SC Millennium Development SRL, potrivit Monitorului Oficial nr. 735 din 17 februarie 2022. Hornea era angajată în cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, unde actualul primar a fost rector până la intrarea în politică
  • Hornea a ieșit din firmă la începutul acestui an, în prezent Millennium Development SRL fiind administrată de Radu Mirona-Maria
  • Cu mai multe contracte publice și cu 23 de angajați, Millennium Development SRL a declarat o cifră de afaceri netă în 2022 în valoare de 7.460.103 de lei și un profit net, tot în 2022, de 603.021 de lei
 

 
Primăria Constanța a atribuit direct un contract de 36.800 lei fără TVA aproximativ 7.500 euro fără TVA companiei Millennium Development SRL cu sediul în Constanța fosta Millennium Games SRL despre care se vorbește încă din 2021 că ar fi construit casă primarului Constanței, Vergil Chițac, finalizată anul trecut în suprafață de 135 mp situată în Eforie Nord. Primarul Constanței nu a negat niciodată această legătură, dar nici nu a comentat-o.

Contractul atribuit de primărie vizează achiziție de materiale de întreținere necesare municipalității (n.r. aticole și accesorii electrice).
Oferta de cumpărare directă a fost acceptată pe 22 august a.c.


 
SC Millennium Development SRL
 
Conform Termene.ro, SC Millennium Development SRL a fost înființată în 2000 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul social pe strada Baba Novac, din Constanța, și este controlată de SC Creative Blaster SRL.

Asociatul unic al fostului Millennium Games SRL, Ioana Hornea schimba denumirea firmei în 13.01. 2022 în SC Millennium Development SRL, potrivit Monitorului Oficial nr. 735 din 17 februarie 2022. Hornea era angajată în cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, unde actualul primar a fost rector până la intrarea în politică.

Hornea a ieșit din firmă la începutul acestui an, în prezent Millennium Development SRL fiind administrată de Radu Mirona-Maria.

Tot potrivit Termene.ro, Creative Blaster SRL mai apare în Global Contractors SRL.

 
Cu mai multe contracte publice și cu 23 de angajați, Millennium Development SRL a declarat o cifră de afaceri netă în 2022 în valoare de 7.460.103 de lei și un profit net, tot în 2022, de 603.021 de lei.

Compania a avut mai multe contracte cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Universitatea Ovidius, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Recuperare Eforie Nord, Consiliul Județean Constanța, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră sau Ceronav, dar și cu mai multe unități militare sau cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Millennium Development SRL fosta Millennium Games SRL a mai încheiat mici contracte directe cu Primăria Constanța și în 2021, 2022 iar anul acesta în luna iulie Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - UM 02192 Constanta a atribuit aceleiași societăți un contract în valoare de 1.472.579,98 de lei pentru achiziția de vele, huse pentru vele și elemente de protecție pentru echipamentele de la Nava Școală „Mircea”.
  
Despre Creative Blaster SRL

Creative Blaster SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodaresc, al aparatelor de radio și televizoarelor, îi are ca asociați pe Orion Yacht Charters LTD, cu 96%, din Insulele Virgine Britanice, și pe Grădinaru Bogdan-Nicolae, cu 4%, din Constanța, iar ca administrator apare Ion Magdalena Maria.
 
Grădinaru Bogdan-Nicolae mai figurează în Global Contractors SRL, European Concept Trust SRL, Millennium Development SRL dar și în Opal Construct SRL, Constanța, aflată în insolvență.

În 2022, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu Bogdan Nicolae Grădinaru.
 
Potrivit unor surse judiciare, în cauză s-au derulat cercetări specifice pentru dare de mită și că s-ar fi convenit pedeapsa de 1,4 ani de închisoare cu suspendare, pe un termen de incercare de doi ani.    
 
Dosarul de urmărire penală privindu-l pe inculpat împreună cu acordul de recunoaștere a vinovăției au fost înaintate la Tribunalul Constanța.
 
Conform Portalului instanțelor de judecată, doasrul 4272/118/2022 a fost înregistrat pe rolul Secției penale din Tribunalul Constanța și are ca obiect „sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei (art.483 NCPP)“, inculpat Grădinaru Bogdan Nicolae.
 
Cu un salariat, și cu mai multe contarcte publice, SC Creative Blaster SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 208.772 de lei și un profit net de 39.052 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.Citește și
 
Se modernizează sediul Poliției de Frontieră din Băneasa! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)
 
Opal Construct SRL, în insolvență! Tribunalul a amânat dosarul pentru septembrie 2023

Academia Navală, achiziții importante pentru Nava Școală „Mircea”! (DOCUMENT)

Declarația de avere a lui Vergil Chițac. Cât de bogat este primarul Constanței? (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum se toacă un milion Târgul de Crăciun din parcul „Oleg Danovski” din Constanța se deschide de Sfântul Andrei! Cine asigură serviciile artistice, scenotehnica, butaforiile și montarea patinoarului (DOCUMENTE)

30 Nov 2023 1316

CNAIR a atribuit contractul de proiectare al podului de pe DN39 din dreptul localității 23 August, județul Constanța. Detalii despre câștigător (DOCUMENT)

27 Nov 2023 986

Licitații Constanța DGAS cumpără peste 33.000 de cutii de bomboane care vor ajunge în grădinițele și școlile din Constanța (DOCUMENTE)

26 Nov 2023 554

IGPR Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității

26 Nov 2023 442

Un nou contract semnat de Iris Luxury Consulting SRL cu Primăria Constanța. Reamenajează spațiul din zona Gării (DOCUMENT)

23 Nov 2023 539

Licitații Constanța SC Arasound SRL organizează evenimentul Ziua Națională a României 2023. Cât plătește Primăria pentru serviciile companiei? (DOCUMENTE)

23 Nov 2023 659

După ce a contestat licitația, TPF Inginerie SRL câștigă un contract important la noul terminal al Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

18 Nov 2023 687

O companie din Baia Mare a încheiat un acord cadru de furnizare hrană pentru Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (DOCUMENTE)

16 Nov 2023 603

Licitații publice Fadmig SRL reabilitează mai multe adăposturi civile din municipiul Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 529

Primăria Constanța a desemnat câștigătorul contractului care va aduce artiștii de la Târgul de Crăciun de la Constanța (DOCUMENT)

15 Nov 2023 780

Licitații publice O compania din Brașov furnizează echipamente pentru modernizarea și extinderea Teatrul de Vară de la Techirghiol (DOCUMENT)

12 Nov 2023 773

Licitații publice Primăria Constanța a semnat un nou contract. Sunt vizate 18 noi locuri de joacă (DOCUMENT)

11 Nov 2023 678

Licitații publice Compania fostului șef de la GeoEcoMar a primit contractul pentru urmărirea evoluţiei fenomenelor apărute pe strada Traian din Constanța(DOCUMENT)

09 Nov 2023 980

Licitații publice După contestația de la CNSC, Primăria Constanța a schimbat câștigătorul achiziției de servicii de curățenie (DOCUMENT)

30 Oct 2023 776

Poliția Română Cooperare polițienească pentru combaterea criminalității

29 Oct 2023 482