Licitații publice Millennium Development SRL fostă Millennium Games SRL câștigă un contract de la Primăria Constanța. Legături cu edilul Chițac! (DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a atribuit direct un contract de 36.800 lei fără TVA aproximativ 7.500 euro fără TVA companiei Millennium Development SRL cu sediul în Constanța fosta Millennium Games SRL despre care se vorbește încă din 2021 că ar fi construit casă primarului Constanței, Vergil Chițac, finalizată anul trecut în suprafață de 135 mp situată în Eforie Nord
  • Contractul atribuit de primărie vizează achiziție de materiale de întreținere necesare municipalității (n.r. aticole și accesorii electrice)
  • Conform Termene.ro, SC Millennium Development SRL a fost înființată în 2000 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul social pe strada Baba Novac, din Constanța, și este controlată de SC Creative Blaster SRL.
  • Asociatul unic al fostului Millennium Games SRL, Ioana Hornea schimba denumirea firmei în 13.01. 2022 în SC Millennium Development SRL, potrivit Monitorului Oficial nr. 735 din 17 februarie 2022. Hornea era angajată în cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, unde actualul primar a fost rector până la intrarea în politică
  • Hornea a ieșit din firmă la începutul acestui an, în prezent Millennium Development SRL fiind administrată de Radu Mirona-Maria
  • Cu mai multe contracte publice și cu 23 de angajați, Millennium Development SRL a declarat o cifră de afaceri netă în 2022 în valoare de 7.460.103 de lei și un profit net, tot în 2022, de 603.021 de lei
 

 
Primăria Constanța a atribuit direct un contract de 36.800 lei fără TVA aproximativ 7.500 euro fără TVA companiei Millennium Development SRL cu sediul în Constanța fosta Millennium Games SRL despre care se vorbește încă din 2021 că ar fi construit casă primarului Constanței, Vergil Chițac, finalizată anul trecut în suprafață de 135 mp situată în Eforie Nord. Primarul Constanței nu a negat niciodată această legătură, dar nici nu a comentat-o.

Contractul atribuit de primărie vizează achiziție de materiale de întreținere necesare municipalității (n.r. aticole și accesorii electrice).
Oferta de cumpărare directă a fost acceptată pe 22 august a.c.


 
SC Millennium Development SRL
 
Conform Termene.ro, SC Millennium Development SRL a fost înființată în 2000 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale, are sediul social pe strada Baba Novac, din Constanța, și este controlată de SC Creative Blaster SRL.

Asociatul unic al fostului Millennium Games SRL, Ioana Hornea schimba denumirea firmei în 13.01. 2022 în SC Millennium Development SRL, potrivit Monitorului Oficial nr. 735 din 17 februarie 2022. Hornea era angajată în cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, unde actualul primar a fost rector până la intrarea în politică.

Hornea a ieșit din firmă la începutul acestui an, în prezent Millennium Development SRL fiind administrată de Radu Mirona-Maria.

Tot potrivit Termene.ro, Creative Blaster SRL mai apare în Global Contractors SRL.

 
Cu mai multe contracte publice și cu 23 de angajați, Millennium Development SRL a declarat o cifră de afaceri netă în 2022 în valoare de 7.460.103 de lei și un profit net, tot în 2022, de 603.021 de lei.

Compania a avut mai multe contracte cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Universitatea Ovidius, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Spitalul Clinic de Recuperare Eforie Nord, Consiliul Județean Constanța, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră sau Ceronav, dar și cu mai multe unități militare sau cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Millennium Development SRL fosta Millennium Games SRL a mai încheiat mici contracte directe cu Primăria Constanța și în 2021, 2022 iar anul acesta în luna iulie Academia Navală „Mircea cel Bătrân” - UM 02192 Constanta a atribuit aceleiași societăți un contract în valoare de 1.472.579,98 de lei pentru achiziția de vele, huse pentru vele și elemente de protecție pentru echipamentele de la Nava Școală „Mircea”.
  
Despre Creative Blaster SRL

Creative Blaster SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodaresc, al aparatelor de radio și televizoarelor, îi are ca asociați pe Orion Yacht Charters LTD, cu 96%, din Insulele Virgine Britanice, și pe Grădinaru Bogdan-Nicolae, cu 4%, din Constanța, iar ca administrator apare Ion Magdalena Maria.
 
Grădinaru Bogdan-Nicolae mai figurează în Global Contractors SRL, European Concept Trust SRL, Millennium Development SRL dar și în Opal Construct SRL, Constanța, aflată în insolvență.

În 2022, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu Bogdan Nicolae Grădinaru.
 
Potrivit unor surse judiciare, în cauză s-au derulat cercetări specifice pentru dare de mită și că s-ar fi convenit pedeapsa de 1,4 ani de închisoare cu suspendare, pe un termen de incercare de doi ani.    
 
Dosarul de urmărire penală privindu-l pe inculpat împreună cu acordul de recunoaștere a vinovăției au fost înaintate la Tribunalul Constanța.
 
Conform Portalului instanțelor de judecată, doasrul 4272/118/2022 a fost înregistrat pe rolul Secției penale din Tribunalul Constanța și are ca obiect „sesizarea cu acordul de recunoaştere a vinovăţiei (art.483 NCPP)“, inculpat Grădinaru Bogdan Nicolae.
 
Cu un salariat, și cu mai multe contarcte publice, SC Creative Blaster SRL a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri netă de 208.772 de lei și un profit net de 39.052 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



Citește și
 
Se modernizează sediul Poliției de Frontieră din Băneasa! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)
 
Opal Construct SRL, în insolvență! Tribunalul a amânat dosarul pentru septembrie 2023

Academia Navală, achiziții importante pentru Nava Școală „Mircea”! (DOCUMENT)

Declarația de avere a lui Vergil Chițac. Cât de bogat este primarul Constanței? (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 501

Licitații publice Cine spală autoturismele Consiliului Județean Constanța, Centrului Militar Zonal și Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale? (DOCUMENTE)

06 May 2024 1059

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 406

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 640

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 583

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 600

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 997

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 445

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 691

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1758

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 652

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 601

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 648

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 519

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 681