Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

⦁ Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract de servicii cadastrale de înscriere în cartea funciară/actualizare cărți funciare/repoziționare imobil/alipire imobil și întocmire relevee, pentru bunurile ce aparțin domeniului public/privat al judetului Constanța"
⦁ Câștigătorul contractului în valoare de 74.375 lei este Eterra Topo System SRL
⦁ Contractul este structurat pe 10 loturi, însă în cadrul achiziției au fost atribuite doar loturile 1, 3, 8, 9,10
⦁ Unic asociat și administrator este Maria Carmen Crăciun
⦁ În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 228.505 lei, pierderi de 30.918 lei și un număr de 4 angajați
⦁ Potrivit www.termene.ro, SRL-ul figurează cu alte trei contracte din achiziții publice directe, unul dintre acestea cu societatea Drumuri Județene Constanța SAConsiliul Județean Constanța a atribuit un contract de servicii cadastrale de înscriere în cartea funciară/actualizare cărți funciare/repoziționare imobil/alipire imobil și întocmire relevee, pentru bunurile ce aparțin domeniului public/privat al judetului Constanța".

Câștigătorul contractului în valoare de 74.375 lei este Eterra Topo System SRL.

Contractul este structurat pe 10 loturi, însă în cadrul achiziției au fost atribuite doar loturile 1, 3, 8, 9,10.

LOTUL 1: “Servicii cadastrale de repoziționare imobil/actualizare carte funciară fără modificarea suprafeţei de teren pentru imobilul “ Staţie de pompare ape uzate” situat pe strada Semănătorului nr. 8, mun. Constanţa şi alipire cu imobilul “Centrul şcolar pentru educaţie incluzivă Delfinul” situat pe strada Semănătorului nr. 8, mun. Constanţa”;

LOTUL 2: “Servicii cadastrale de alipire a imobilelor situate în str. Piatra Craiului, nr. 4, Municipiul Constanța, Județ Constanța înscrise în cărțile funciare nr. 247249 și 248038”;
LOTUL 3: “Servicii cadastrale de actualizare a cărţii funciare nr. 216870 aferentă imobilului clădiri și teren situat în B.dul Tomis, nr. 145, Municipiul Constanța, Județ Constanța și alipirea acestuia cu imobilul înscris în cartea funciară nr. 216871”;
LOTUL 4: „Servicii cadastrale de înscriere în cartea funciară a imobilului (teren) situat în strada Micșunelelor nr. 2(5), municipiul Constanța, județul Constanța”;

LOTUL 5: ”Servicii cadastrale de înscriere în cartea funciară a imobilului teren și construcție situat în strada I.C. Brătianu, nr. 68, municipiul Constanța, județ Constanța și întocmire relevee”;
LOTUL 6: „Servicii cadastrale de înscriere în cartea funciară a imobilului teren și construcție situat în Aleea Zmeurei nr.2, municipiul Constanța, județ Constanța și întocmire relevee”;
LOTUL 7: „Servicii cadastrale de înscriere în cartea funciară a imobilelor construcții situate în strada Silozului, FN, Orasul Negru-Voda, județ Constanta și întocmire relevee”;
LOTUL 8: „Servicii cadastrale de înscriere în cartea funciară a imobilului situat în strada Trandafirilor nr. 79, comuna Băneasa, județ Constanta și întocmire relevee”;
LOTUL 9: „Servicii cadastrale de actualizare cărții funciare nr. 212941, U.A.T. Constanța aferentă imobilului, proprietate publică a Județului Constanța, Complex Muzeal de Stiințe ale Naturii – Delfinariu situat în B.dul Mamaia, nr. 255, municipiul Constanța, județ Constanța”;
LOT 10: “Servicii cadastrale de actualizare a cărții funciare nr. 101328 u.a.t. Hârșvova, prin repoziționarea terenului, aferentă imobilului, proprietate publică a Județului Constanța, Cetatea Carsium situate în Oraș Hârșova, Județ Constanța”.

Eterra Topo System SRL

Compania înființată în 2019, are sediul social în localitatea Lunca Frumoasă din județul Buzău și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Unic asociat și administrator este Maria Carmen Crăciun.

În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 228.505 lei, pierderi de 30.918 lei și un număr de 4 angajați.

Potrivit www.termene.ro, SRL-ul figurează cu alte trei contracte din achiziții publice directe, unul dintre acestea cu societatea Drumuri Județene Constanța SA.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Două companii împart contractul de curățenie și întreținere a sediilor și spațiilor administrate de Consiliul Județean Constanța pentru următorii 2 ani!(DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Cine va superviza lucrările de modernizare a frontului de așteptare din portul Basarabi (DOCUMENT)

25 May 2024 467

Licitații Constanța Municipalitatea a lansat o achiziție a serviciul de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing tras pe dreapta de mai bine de un an (DOCUMENT)

24 May 2024 458

Licitații Constanța A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

21 May 2024 944

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 649

Cumpărări directe Un singur ofertant interesat de realizarea unui studiu de fezabilitate aferente pentru stațiile de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 509

Cumpărări directe Graphein Topo SA va realiza digitizarea în proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu” derulat de CJ Constanța (DOCUMENT)

11 May 2024 513

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 510

Licitații publice Primoval SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

09 May 2024 522

Licitații publice 5 clădiri emblematice din Constanța sunt iluminate arhitectural timp de o lună de Cultech Professinal SRL (DOCUMENTE)

09 May 2024 1010

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 614

Licitații publice Cine spală autoturismele Consiliului Județean Constanța, Centrului Militar Zonal și Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale? (DOCUMENTE)

06 May 2024 1335

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 447

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 693

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 635

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 648