UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

  • Valoarea contractului este de 136.632 lei fără TVA, respectiv 27.500 de euro
  • Achiziția vizează servicii de dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură"
  • Firma câștigătoare se ocupă cu furnizarea de softuri informatice destinate administraţiilor publice locale
  • Unicul asociat și administrator este soțul Adrianei Stamat, fostei șefe de la Direcția Digitalizare și Tehnologia Informației din Primăria Constanța (n.r. și-a încetat activitatea în2022), dar și cumnatul Cristinei Stamat, în prezent inspector superior la Biroul de Planificare Urbană din cadrul Primăriei, fost șef al Biroului de Urbanism în mandatul de primar al lui Radu Mazăre
  • În anul 2022, compania a raportat o cifră de afaceri în valoare de 312.450 lei, un profit net în valoare de 212.603 lei și un angajat
  • Are încheiate opt contracte de achiziție publică în valoare totală de 426.800 lei. Printre clienți se regăsesc, DGASP Constanța, Spitalul Județean de Urgență Constanța sau Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța

UPDATE:

Administratorul Larsen Consulting Services SRL a transmis cotidianului nostru un punct de vedere prin care ne aduce la cunoștință faptul că „societatea pe care o administrează nu are în obiectul de activitate „dirigentie de șantier".

„Ne ocupăm strict cu activități în domeniul informatic, neîntrerupt de la înființarea în urmă cu peste 23 ani, obiectul principal de activitate conform clasificarii CAEN fiind cel menționat si de dvs si anume 6021 "Activități de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). De altfel, din captura de ecran publicată de dvs în corpul articolului se poate observa inadvertență dintre rubricile "Obiectul achiziției" ( dirigenție de santier} și "Cod si denumire CPV" (servicii de software).
După ce am luat la cunoștință de articolul dvs. am contactat Primăria Municipiului Constanța iar aceștia ne-au confirmat eroarea și au promis că o vor remedia și vă vor înștiința și pe dvs. (probabil în ritmul lor propriu)", a transmis administratorul societății comerciale.
 
Menționăm că Primăria Constanța a publicat eronat pe SEAP atribuirea prin cumpărare directă a unii contract de servicii de dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Îmbunătățirea mediului urban în zona Coiciu - Casa de Cultură", care ar fi  revenit companiei Larsen Consulting Services SRL. Contrantul are o valoare de 136.632 lei fără TVA, respectiv 27.500 de euro.


 


 
Despre Larsen Consulting Services
 
Compania are sediul social pe bulevardul Mamaia nr. 284, Constanța, și se ocupă cu „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.
Pe scurt, firma se ocupă cu furnizarea de softuri informatice destinate administraţiilor publice locale.


Înființată în anul 2001, în prezent îl are unic asociat și administrator pe Laurențiu Stamat.
Acesta este soțul Adrianei Stamat, fosta șefă de la Direcția Digitalizare și Tehnologia Informației din Primăria Constanța (n.r. și-a încetat activitatea în2022), dar și cumnatul Cristinei Stamat, în prezent inspector superior la Biroul de Planificare Urbană din cadrul Primăriei, fost șef al Biroului de Urbanism în mandatul de primar al lui Radu Mazăre.

 
În anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 312.450 lei, un profit net în valoare de 212.603 lei și un angajat.
 
Are încheiate opt contracte de achiziție publică în valoare totală de 426.800 lei. Printre clienți se regăsesc, DGASP Constanța, Spitalul Județean de Urgență Constanța sau Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Soția și cumnata au deținut ani de zile funcții de conducere în Primăria Constanța Larsen Consulting Services, controlată de Laurențiu Stamat, face mentenanță pentru aplicațiile SPIT Constanța(DOCUMENT)

Licitații Constanța Larsen Consulting Services SRL, contract subsecvent cu SPIT Constanța pentru aplicația Tethys 2022 (DOCUMENT)


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Cine va superviza lucrările de modernizare a frontului de așteptare din portul Basarabi (DOCUMENT)

25 May 2024 466

Licitații Constanța Municipalitatea a lansat o achiziție a serviciul de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing tras pe dreapta de mai bine de un an (DOCUMENT)

24 May 2024 458

Licitații Constanța A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

21 May 2024 944

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 649

Cumpărări directe Un singur ofertant interesat de realizarea unui studiu de fezabilitate aferente pentru stațiile de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 509

Cumpărări directe Graphein Topo SA va realiza digitizarea în proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu” derulat de CJ Constanța (DOCUMENT)

11 May 2024 513

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 510

Licitații publice Primoval SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

09 May 2024 522

Licitații publice 5 clădiri emblematice din Constanța sunt iluminate arhitectural timp de o lună de Cultech Professinal SRL (DOCUMENTE)

09 May 2024 1010

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 614

Licitații publice Cine spală autoturismele Consiliului Județean Constanța, Centrului Militar Zonal și Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale? (DOCUMENTE)

06 May 2024 1335

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 447

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 693

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 635

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 648