Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

⦁ Primăria Constanța și Asociația Grupul pentru Management și Mediere Culturală au încheiat contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor necesare pentru organizarea evenimentului public „Conferințele Dilema" care se desfășoară în perioada 28 - 30 martie, de la ora 18:00, Aula Bibliotecii Județene Ioan N. Roman din municipiul
⦁ Sub titlul „MultiEuropa. Vechile culturi și noua diversitate”, tema care reunește ediția constănțeană a evenimentului este multiculturalismul
⦁ Potrivit contractului dintre părți, evenimentul de la Constanța costă 100.000 lei fără TVA (prestatorul nu era plătitor de TVA)
⦁ Președintele Asociației Grupul pentru Management și Mediere Culturală este Adrian-Cătălin LazurcaPrimăria Constanța și Asociația Grupul pentru Management și Mediere Culturală au încheiat contractul de prestări servicii privind achiziția serviciilor necesare pentru organizarea evenimentului public „Conferințele Dilema" care se desfășoară în perioada 28 - 30 martie, de la ora 18:00, Aula Bibliotecii Județene Ioan N. Roman din municipiul.

Sub titlul „MultiEuropa. Vechile culturi și noua diversitate”, tema care reunește ediția constănțeană a evenimentului este multiculturalismul.

Potrivit contractului dintre părți, evenimentul de la Constanța costă 100.000 lei fără TVA (prestatorul nu era plătitor de TVA).
Președintele Asociației Grupul pentru Management și Mediere Culturală cu sediul în Arad este Adrian-Cătălin Lazurca.
În ordinea prezenței lor pe scena Conferințelor Dilema, invitații ediției sunt: Constantin Ardeleanu, Petre Guran, Adriana Babeți, Andrei Cornea și Horia-Roman Patapievici. Moderatorul întâlnirilor publice este Sever Voinescu, redactor-șef Dilema.


Programul Conferințelor Dilema:

joi 28 martie


ora 18.00. Constantin Ardeleanu: Drumul de fier al Dobrogei spre România

ora 19.30. Petre Guran: Falia Huntington: contexte istorice și proiecții geopolitice

vineri 29 martie

ora 18.00. Adriana Babeți: De la multiculturalitate la interculturalitate

ora 19.30. Andrei Cornea: Civilizația, fruct al diversității umane

sâmbătă 30 martie

ora 18.00. Sever Voinescu: Despre temeiul multicultural al culturii noastre de acum

ora 19.30 Horia-Roman Patapievici: Multiculturalism și monodiversitate


PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit două contracte în mai puțin de o lună pentru un SRL înființat anul trecut! Despre ce este vorba ? (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Municipalitatea a lansat o achiziție a serviciul de asigurare a funcționalității sistemului de bike-sharing tras pe dreapta de mai bine de un an (DOCUMENT)

24 May 2024 399

Licitații Constanța A fost desemnată firma care va realiza conceptul artistic și va amenaja centrul expozițional din cadrul Cazinoului (DOCUMENT)

21 May 2024 915

Licitații publice O firmă din Ghindărești repară terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 640

Cumpărări directe Un singur ofertant interesat de realizarea unui studiu de fezabilitate aferente pentru stațiile de reîncărcare vehicule electrice în municipiul Constanța (DOCUMENT)

18 May 2024 501

Cumpărări directe Graphein Topo SA va realiza digitizarea în proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu” derulat de CJ Constanța (DOCUMENT)

11 May 2024 506

Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)

09 May 2024 506

Licitații publice Primoval SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

09 May 2024 515

Licitații publice 5 clădiri emblematice din Constanța sunt iluminate arhitectural timp de o lună de Cultech Professinal SRL (DOCUMENTE)

09 May 2024 1007

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 606

Licitații publice Cine spală autoturismele Consiliului Județean Constanța, Centrului Militar Zonal și Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale? (DOCUMENTE)

06 May 2024 1331

Licitații publice O companie din Cluj Napoca furnizează stegulețe personalizate pentru primăria Constanța (DOCUMENT)

30 Apr 2024 442

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 690

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 630

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 642

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 1085