Cumpărări directe Constanța Namazu Consulting SRL, cu un singur angajat anul trecut, va exeprtiza tehnic trei blocuri din Medgidia (DOCUMENTE)

  • Primăria Megdidia a atribuit un contract societății Namazu Consulting SRL.
  • Achiziția s-a făcut prin negociere directă.
  • Firma Namazu Consulting SRL este din București, fiind controlată de Alexandru Basarab Chesca.

Contractul „Expertizare tehnică la cerințele A1 și Af, studiu geotehnic și verificare tehnică de calitate“ a fost atribuit de Primăria Megdidia societății Namazu Consulting SRL.

Atribuirea s-a făcut pe data de 5 marie 2024, prin negociere directă, iar contractul are o valoare de 268.700 lei.
 
Contractul constă în prestarea serviciilor de expertizare tehnică la cerințele A1 și Af, studiu geotehnic și verificare tehnică de calitate pentru zona Rahovei – blocurile R7, R11 și R13. Achiziționarea acestor servicii este necesară în vederea întocmirii studiilor de teren pentru depunerea spre finanțare în cadrul C.N.I., subprogramul „Lucrări de primă urgență” și stabilizarea versantului de pământ din zona strada Rahovei – strada Poporului, din municipiul Medgidia, județul Constanța.
 

Despre Namazu Consulting SRL



Înființată în anul 2005, firma are sediul social pe strada Epigonilor, nr. 96 din București și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. asociat unic și administrator este Alexandru Basarab Chesca.

Din 2007 până în prezent, firma a câștigat 4 licitații organizate de autorități publice. Printre acestea se numără: Administrația Bazinală de Apă Buzău - Ialomița, SPEEH Hidroelectrica SA, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexploziva - Insemex Petroșani, Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară "Horia Hulubei".

De asemenea, societatea a obținut, prin negociere directă, 9 contacte de la autorități publice. Printre acestea se numără:  Municipiul Medgidia, Municipiul București, Administrația Bazinală de Apă Buzău- Ialomița.

Potrivit termene.ro. în anul 2022, Namazu Consulting SRL, cu un singur anagajat, a raportat o cifră de afaceri de 1.419.921 lei și un profit de 381.128 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cumpărări directe: Proiectul tehnic pentru realizarea unei clădiri de legătură între două imobile ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, elaborat de Zen Proiect Consulting SRL (DOCUMENTE)

Cumpărări directe Constanța: Euromis HR SRL întocmește studiile de fezabilitate pentru pasajele rutiere peste sensul giratoriu de pe DN39. Contracte cu Primăria Eforie (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.