Cumpărări directe Proiectul tehnic pentru realizarea unei clădiri de legătură între două imobile ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, elaborat de Zen Proiect Consulting SRL (DOCUMENTE)

  • Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța intenționează să realizeze o clădire de legătură între corpul C7 și corpul C8. Contractul „Proiect tehnic pentru clădire de legătură între corp C7 și corp C8 și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor“ a fost adjudecat de Zen Proiect Consulting SRL.
  • Contractul atribuit pe data de 5 martie 2024 are o valoare de 142.800 lei.
 
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a atribuit, prin negociere directă, contractul "Proiect tehnic - Clădire de legătură între corp C7 și corp C8 – și asistență tehnică“ societății Zen Proiect Consulting SRL. Contractul atribuit pe data de 5 martie 2024 are o valoare de 142.800 lei.

Spitalul Clinic de Pneuftizilogie Constanța este spital public de monospecialitate cu personalitate juridică, aflat în subordinea CJ Constanța. Pe teren sunt edificate 11 corpuri pavilioane nealipite niciunei limite de proprietate, cu destinația de servicii medicale-sănătate, după cum urmează: C1 – pavilion copii, C2 – pavilon administrativ, C3 - magazie, C4 – centrală termică, C5 – magazie, C6 – farmacie+pavilion bloc alimentar D+P, C7 – pavilion femei (Secția Clinică) Dp+P+1 E, C8 – pavilion bărbați (secția medicală) P+1E+M, C9 – birouri+cabinet portar, C10 – morgă, C11 – ateliere.

Amplasamentul are o suprafață totală de 19.982 mp, suprafață construit de 2.738 mp, suprafață desfășurată de 4.166 mp și este situat în Palazu Mare, nr. 40. Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța este de tip pavilionar, find format dintr-un ansamblu de 5 clădiri dintre care 3 au destinație medicală.

 

Iată în ce constă proiectul

 
În celelalte două clădiri se află farmacia, laboratorul, spațiile de deservire, serviciile tehnico-administrative. Spitalul are în componență o secție clinică universitară care, pe lângă asistență medicală, desfășoară activitate de învățământ și cercetare științică două secții medicale și ambulatoriul de specialitate.

Domeniile principale în care se desfășoară activități de cercetare clinică sunt cele reprezentate de patologia pulmonară cronicăde tip obstructiv (astm BPOC), patologia neoplazică, infecțiile  pulmonare acute sau cronice (pneumonii, tuberculozi pulmonari, COVID-19), infecții sistemice severe (sepsis) precum în domeniul tabacologiei și a investigației imagistice bronhoscopice.

În prezent, spitalul nu deține aparatură de imagistică de tip RMN și nici secție de terapie intensivă, astfel că realizarea scanărilor de înaltă calitate și tratarea pacienților în stare critică este realizată la Spitalul Clinic de Urgența Constanța, aflat la o distanță de 7 km.

În structura Spitalului există compartiment de Imagistică, însă punctul de lucru în care se află amplasat un aparat de computer tomograf este în cadrul Dispensarului TBC de pe Bdul Alexandru Lăpușneanu, aflat la 6 Km de spital, iar pacienții care necesită investigația sunt transportați cu ambulanța.

Acest fapt creează deficiente în acordarea îngrijirii medicale pentru pacienții gravi, greu transportabili, cu necesar de oxigen, expune pacienții la riscuri suplimentare legate de transport, crește timpul până la efectuarea investigației și genereaza costuri suplimentare. De asemenea, secțiile Pneumologie I (corp C7) și Pneumologie II (corp C8) nu au o legătură directă acoperită, accesul și circulația întrte secțiise realizază prin ieșirea în exteriorul clădirilor.

Obiectivul de investiție vizat constă în crearea unei clădiri de legătură între corp C7și Corp C8 pentru asigurarea spațiilor funcționale prevăzute în stidiu de fezabilitate, respectiv crearea unui centu de imagistică și a unui spațiu de terapie intensivă.


 

Despre Zen Proiect Consulting SRL


 
Înființată în 2007, Zen Proiect Consulting SRL are sediul social pe strada Cpt. Constantin Purec, nr. 20, Constanța și desfășoară activitățti de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Florin Nicolae Hanu este asociat unic și administrator.

Din anul 2007 până în prezent, societatea a obținut, prin negociere directă, 20 de contracte de la autorități publice locale. Dintre acestea, 15 au fost adjudecate de la instituți din județul Constanța. 

Printre acestea se numără: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protecția Copilului Gorj, Comuna Lumina, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Garda de Coastă, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, Penitenciar-Spital Constanța - Poarta Albă, Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local și altele.

În anul 2023, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 326.594 lei și un profit de 74.876 lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentrru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației și lista contractelor adjudecate de Zen Proiect Consulting SRL de la autorități publice din Constanța.
 
Citește și:

Cumpărări directe. Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va realiza o clădire de legătură între corpul C7 și corpul C8 (DOCUMENTE)

Cumpărări directe Constanța: Sano Construct SRL, fără niciun angajat anul trecut, va furniza servicii de dirigenție șantier Primăriei Murfatlar (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 470

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța angajează îngrijitoare și infirmieră

07 Mar 2024 1049

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța vrea să intre în legalitate cu capela ortodoxă de la parter

06 Mar 2024 748

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța angajează muncitor necalificat

02 Mar 2024 933

Cumpărări directe Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va realiza o clădire de legătură între corpul C7 și corpul C8 (DOCUMENTE)

28 Feb 2024 532

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a obținut autorizația de construire pentru refacerea gardului

22 Feb 2024 601

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța construiește un corp nou, cu destinația de investigații imagistice (DOCUMENT)

19 Feb 2024 820

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cristian Florin Zahariuc, consilier județean și membru CA al Spitalului Clinic de Pneumoftizioligie Constanța (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 668

Declarații de avere Constanța Ariadna - Petronela Fildan, director medical la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, averea și interesele (DOCUMENTE)

12 Feb 2024 1207

Mai multe posturi scoase la concurs de Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța. Vezi dacă te încadrezi

06 Feb 2024 1897

Angajări Constanța Post de muncitor necalificat scos la concurs de Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie

31 Jan 2024 1033

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța scoate la concurs un post vacant. Detalii

16 Nov 2023 1424

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a obținut un document important de la primărie

10 Oct 2023 944

Managerii spitalelor din subordinea Consiliului Județean Constanța, evaluați de funcționari publici fără pregătire în domeniu! (DOCUMENTE)

05 Jun 2023 2418

Se oprește apa în cartierul Palazu Mare!

17 May 2023 997