Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL va presta servicii de management pentru proiectului „Creșterea eficientei energetice a Școlii Spiru Haret din Medgidia“ (DOCUMENT)

 • Top Management ING SRL și-a adjudecat de la Primăria municipiului Medgidia contractul „Servicii de management pentru proiectului «Creșterea eficienței energetice a Școlii Spiru Haret»“.
 • Firma Top Management ING SRL este deținută de Bogdan-Daniel Banu.
 
 
Primăria municipiului Medgidia a atribuit contractul „Servicii de management pentru proiectului «Creșterea eficienței energetice a Școlii Spiru Haret»“ societății Top Management ING SRL.
 
Potrivi SICAP, contractul a fost atribuit pe data de 16 februarie 2024 prin cumpărare directă și are o valoare de 120.000 lei.
 
Contractul presupune consultanță în management pentru implementarea proiectelor finanțate prin Programul Operational Regional (POR) nefinalizate.
 
Serviciile ce urmeaza a fi prestate de Top Management ING SRL sunt urmatoarele:
 • Să redacteze cererea de finanțare în cazul proiectului etapizat;
 • Să asiste beneficiarul în activitățile legate de implementarea, coordonarea și executia contractului de finanțare;
 • Să verifice situațiile de lucrări din punct de vedere al completitudinii documentelor care atestă execuția lucrărilor, corelarea formularelor F1-F4, C6-C9;
 • Să informeze proiectantul, executantul și beneficiarul cu privire la documentele care trebuie întocmite în cazul în care intervin modificări la proiect (dispoziții de șantier) și să verifice documentele întocmite și respectarea legislației în vigoare privind achizițiile publice în cazul necesității semnării de acte adiționale la contractual de lucrări;
 • Să întocmească rapoartele de progres periodice către finantator; notificările ce se impun pe parcursul implementării Proiectului, cât și a actelor adiționale (după caz) în termenul planificat;
 • Să consilieze UIP privind metodele de implementare cele mai eficace;
 • Să monitorizeze derularea contractelor atribuite în cursul implementării proiectului, a rezultatelor obținute și a indicatorilor de realizare asumați prin Contractul de Finanțare;
 • Să asigure asistență la elaborarea documentelor, în formatul solicitat, de către OI, AM POR, Beneficiar, cu privire la derularea contractului de finanțare;
 •  Să asiste la adaptarea sau refacerea, la solicitarea AM POR sau OI a documentelor sau documentațiilor conform cerințelor;
 • Să procedeze la încărcarea în MySMIS a tuturor documentelor elaborate pe parcursul derulării contractului de finanțare;
 • Să participe activ și cu regularitate la întâlnirile de lucru cu membrii echipei de proiect, ai echipei de monitorizare, precum și cu antreprenorul și prestatorii implicați în fazele proiectului;
 • Să verifice documentele suport/documentele justificative;
 • Să identifice și să sesizeze la timp beneficiarului respectarea termenelor de valabilitate pentru avizele și aprobările aferente implementării tehnice/administrative/financiare ale Proiectului, organele responsabile și stadiul obținerii acestora;
 • Să informeze Autoritatea Contractantă asupra eventualelor modificări legislative ce privesc serviciile solicitate, imediat ce acestea apar și să participe la corelarea documentațiilor în conformitate cu aceste modificări.
 • Consultantul va presta serviciile cu profesionalism și promptitudine conform angajamentului asumat, la standardele și/sau performantele prezentate în ofertă. Societatea dispune de personal calificat astfel încât pe perioada implementării proiectului va avea în permanență personal disponibil în echipa de implementare mai puțin.
 

 
Despre Top Management ING SRL

 
 
Cu sediul social în municipiul Constanţa și punct de lucru în Năvodari, Top Management ING SRL a luat fiinţă în anul 2009.
Bogdan-Daniel Banu este asociat unic şi administrator al firmei care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Situaţia financiară pe anul 2022 arată astfel: un profit de 2.511.469 lei, un număr de 8 salariaţi şi o cifră de afaceri de 2.979.010 lei, în creștere cu 50% față de anul precedent.
 

Compania a încheiat peste 190 de contracte cu UAT-urile de pe raza județului Constanța, multe dintre ele cu Primăria Mangalia, unde Banu era angajat.
 
Top Management ING SRL este beneficiara a două proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional. Primul pentru o pensiune P+3 și împrejmuire teren, proiect în valoare de 2.140.603,41 lei iar cel de-al doilea proiect în valoare de 6.366.689,65 lei vizează construcția unui imobil P+4E cu structure de primire turistice cu funcțiuni de cazare tip apartamente de închiriat. Ambele proiecte se află în derulare. Bogdan-Daniel Banu mai figurează și în Porto Del Sole SRL cu sediul în Năvodari.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Top Management ING SRL prinde un nou contract la Primăria Medgidia, județul Constanța! Ce vizează?
 
Proiectul, pe masa consilierilor județeni: Oborul General Scărișoreanu, situat în domeniul public al UAT Amzacea, preluat de Consiulul Județean Constanța (DOCUMENT)

Top Management ING SRL, contract cu primăria Mangalia din județul Constanța


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Negru Vodă a semnat cu TOP Management ING. Firma a obținut două contracte de 350.000 de lei (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 462

Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL, contract cu Primăria Dobromir pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNRR (DOCUMENT)

10 Mar 2024 567

Top Management ING SRL prinde un nou contract la Primăria Medgidia, județul Constanța! Ce vizează?

19 Feb 2024 998

Au făcut averi impresionante Firmele familiei Stamate – Banu, abonate la contracte cu statul! Cel mai recentă atribuire directă vine de la Primăria Medgidia (DOCUMENTE)

22 Sep 2023 2288

Firme Constanța Porto del Sole SRL își schimbă obiectul principal de activitate

16 Aug 2023 1160

Ce firmă va oferi servicii de consultanță Spitalului Municipal Mangalia pentru extinderea și dotarea ambulatoriului

01 Feb 2021 3769

Top Management ING SRL, contract cu primăria Mangalia din județul Constanța

20 Jan 2021 3374

Achiziție publică a primăriei Mangalia, contestată. Ce decizie a adoptat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor ?

24 Dec 2020 1687

Top Management ING SRL, contract cu primăria Hârșova din județul Constanța

06 Nov 2020 4418

Primăria Mangalia învinsă la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor de Top Management ING SRL

24 Oct 2020 3112

Undă verde pentru un centru de activităţi recreative şi distractive în Mamaia Nord. Cine este investitorul

24 Aug 2020 2943

Centru de activităţi recreative şi distractive în Mamaia Nord. Cine este investitorul

08 May 2020 3745