Frangomy Solutions SRL, dirigintele de șantier la modernizarea bulevardului Mamaia din Constanța, modificare de contract la șantierul pentru preluarea apelor din Tulcea (DOCUMENT)

  • Frangomy Solutions SRL a semnat în martie 2020 cu Primăria Constanța contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea bulevardului Mamaia, pe sectorul cuprins între strada I.Gh. Duca şi strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa.
Frangomy Solutions SRL va fi dirigintele de șantier al lucrărilor de îmbunătățire a capacității de preluare a apelor pluviale din Tulcea pentru mai multă vreme!
 
Municipiul Tulcea a anunțat recent modificarea contractului semnat inițial în 2021 prin prelungirea duratei de prestare a serviciilor de asistență tehnică (dirigenție de șantier) cu nouă luni de la durata inițială de 24 de luni.
 
„Pe cale de consecință, durata totală a contractului este de 69 de luni din care: 33 de luni reprezentând durata de prestare a serviciilor de dirigenție de șantier și 36 de luni reprezentând dirigenție de șantier în perioada de garanție acordată lucrărilor“, se arată în anunțul publicat de Primăria Tulcea în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Valoarea contractului a rămas neschimbată, adică 187.530 de lei fără TVA (peste 37.000 de euro).
 
Este vorba despre contractul „Asistență tehnică (dirigenție de șantier) pentru contractul de execuție lucrări «Îmbunătățirea capacității de preluare a apelor meteorice din Municipiul Tulcea»“.
 
Contractul a fost semnat de Primăria Tulcea cu Frangomy Solutions SRL pe 17 noiembrie 2021, acum fiind prelungit.
 
În descrierea achiziției, se precizează că „obiectivul de investiții (nr., pentru care Frangomy Solutions SRL asigură dirigenția de șantier) urmează a se realiza în intravilanul municipiului Tulcea având ca obiect îmbunatățirea colectării apelor pluviale din zonele cu acumulări mari de apă pe următoarele zone:
-        zona sensului giratoriu Gară - intersecţia străzii Isaccei cu strada Lacului Ciuperca și cu strada Podgoriilor;
-        zona centrală Piaţa Civică - intersecţia străzii Babadag cu strada Unirii;
-        zona de lângă Casa Armatei - intersecţia străzii Victoriei cu strada Progresului;

-        zona străzii Unirii - intersecţia străzii Unirii cu strada Isaccei;
-        zona parcului Carol - intersecţia străzii Isaccei cu strada Grigore Antipa, pana la faleza Dunării;
-        strada Păcii până la faleza Dunării;

-        strada Nicolae Balcescu de la intersecţia cu str. Anton Pan și până la strada 9 Mai;
-        staţia de pompare SP4 - strada Gării“.
 
Despre Frangomy Solutions SRL
 
În martie 2020, Frangomy Solutions SRL a semnat cu Primăria Constanța contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea bulevardului Mamaia, pe sectorul cuprins între strada I.Gh. Duca şi strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa.
 
Detalii despre contract pot fi accesate în articolul
 
Cât ne costă dirigenţia de şantier pentru modernizarea bulevardului Mamaia? (document)
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 aprilie 2024, Frangomy Solutions SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în Popești-Leordeni, județul Ilfov, și se ocupă de alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.
 
Asociat unic și administrator figurează Dragoș Corbuleanu, al cărui nume se leagă și de Corby Solutions SRL.
 
Conform termene.ro, Frangomy Solutions SRL figurează cu 188 de achiziții directe (Orașul Ineu, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, Orașul Valea lui Mihai printre autoritățile contractante) și 80 de contracte publice (Municipiul Tulcea, Sectorul 2 al Municipiului București, Universitatea din București printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Frangomy Solutions SRL a declarat trei angajați, profit peste 964.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,2 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce firmă asigură dirigenția de șantier pentru îmbunătățirea capacității de preluare a apelor meteorice din municipiul Tulcea (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucrările pe artera colectoare între străzile Topazului și Rubinului din Constanța, supervizate de Frangomy Solutions SRL (DOCUMENT)

30 May 2023 1530

Frangomy Solutions SRL a semnat contractul de dirigenție de șantier pentru reamenajarea locurilor de joacă existente în municipiul Constanța

04 Feb 2022 4123