Global Ports's Services se va ocupa de asfaltarea străzilor din Amzacea

  • Consiliul Local Amzacea a încheiat un contract de lucrări de asfaltare străzi în comuna Amzacea.
  • Societatea care se va ocupa de lucrări este SC Global Ports's Services SRL.
 
Consiliul Local Amzacea, județul Constanța, a atribuit un contract de proiectare și execuție lucrări de asfaltare a străzilor în comuna Amzacea.
 

Descrierea contractului

 
Execuția prezentului contract de achiziție publică presupune prestarea unor servicii de proiectare și executarea unor lucrări de asfaltare strazi in comuna Amzacea, jud. Constanta, dupa cum urmeaza:
I. Servicii de proiectare:
1. Etapa I - Elaborarea documentatiei tehnico-economice aferente obiectivului “Asfaltare strazi in comuna Amzacea, jud. Constanta”, in conformitate cu legislatia, reglementările tehnice, regulamentele, procedurile, specificaţiile tehnice, normativele, instrucţiunile tehnice, ghidurile şi metodologiile in vigoare la momentul prestarii acestor servicii, aplicabile in cazul prezentei investitii, dupa cum urmeaza:
a) proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (P.A.C.),
b) proiect de organizare a execuţiei lucrărilor (P.O.E.),
c) documentaţii necesare in vederea obtinerii acordurilor si avizelor din partea:
• furnizorilor/administratorilor de utilităţi urbane
• autorităţilor centrale ori ale serviciilor deconcentrate ale acestora,
după caz, potrivit cerinţelor stabilite şi înscrise în certificatul de urbanism, inclusiv depunerea si sustinerea acestor documentatii in fata institutiilor emitente in vederea obtinerii acordurilor si avizelor
d) documentaţie necesara in vederea obtinerii punctului de vedere al autoritatii competente pentru protectia mediului – pentru investitiile care nu se supun procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului/ documentaţie necesare pentru obţinerea actul administrativ al autoritatii competente pentru protectia mediului – pentru investitiile care se supun procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului;
e) proiect tehnic de executie (PTE), inclusiv detalii de executie,
f) alte documentatii prevazute de legislatia in vigoare***
***obligativitatea cunoasterii tuturor obligatiilor prevazute de legislatia in vigoare, incidenta in cazul prezentei investitii, cade in sarcina proiectantului).

2. Etapa a II-a - Acordarea de asistenta tehnica din partea proiectantului
II. Executare lucrari
Lucrarile aferente acestui obiectiv constau in principal in realizarea urmatoarelor categorii de lucrari:

1. Lucrari de modernizare a structurii rutiere existente
2. Lucrari de realizare rigole (pamant si beton)
3. Lucrari de realizare podete
4. Lucrari de semnalizare rutiera orizontala si verticala
Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 13 zile.
Autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari inainte cu 6 zile de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a achiziției, fără TVA, este de 9.973.266,56 lei.
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

 
Radu Constantin - Primar, Stan Romica - Viceprimar/Președinte comisie de evaluare Dima Cristian - Secretar/Membru comisie de evaluare Akbulut Ghiulnaz - Responsabil achizitii publice/Membru comisie de evaluare Consilieri locali: Gheorghe Niculae, Femi Suat, Vlasceanu Danut, Nedelcu-Cristea Iuliana, Dumitru Stefan, Alexa Vasile, Danilov Laura Larisa, Memet Sucuredin, Osman Octai, Guzu Claudiu Velicu Felomina - Inspector principal/Membru comisie de evaluare Dohotariu Mihai - Inspector principal/Membru comisie de evaluare Utu Viorica - Inspector superior/Membru de rezerva comisie de evaluare Alexa Mihaela - Bibliotecar/Membru de rezerva comisie de evaluare Adrian Micu - expert cooptat si persoana cu putere de reprezentare din partea furnizorului de servicii auxiliare SC Capital Project Consulting SRL, ce s-a implicat si se va implica in derularea procedurii de achizitie.
 

Despre Global Ports's Services SRL

 
Global Ports's Services SRL este o societate înregistrată în anul 2001, în localitatea Eforie Sud. Potrivit Registrului Comerțului, capitalul social este de 3000 lei, integral vărsat, compus din 30 părţi sociale, fiecare a câte 100 lei. Asociat unic al societăţii este Marius Costel Dabija.
 
Administratorul firmei care se ocupă de lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide este Dabija Eugen-Adrian. În anul fiscal 2017, societatea cu 35 de salariaţi de declarat un profit de 24691 lei şi o cifră de afaceri de 6.684.771 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 33 de salariaţi, un profit de 562.890 lei şi o cifră de afaceri de 15.595.712 lei.
 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Citește și:

Străzile din comuna Ciocârlia, modernizate şi reablitate de Global Ports'S Services SRL (document)

Global Ports's Services SRL va monta un sistem de canalizare menajeră în Amzacea, judeţul Constanţa (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța În comuna Castelu se înființează un centru de colectare prin aport voluntar (DOCUMENT)

18 Mar 2024 875

Licitații Constanța Primăria Istria, contract de peste 4,6 milioane de euro pentru înființarea sistemului de canalizare în Nuntași și Istria! Ce firme și l-au adjudecat (DOCUMENT)

15 Feb 2024 838

Licitații Tulcea Lucrări la sistemul de alimentare cu apă al comunei Somova. Câștigătoare, și o firmă din Eforie Sud (DOCUMENT)

23 Sep 2023 961

Licitații Constanța Primăria Istria a bătut palma cu Vest Instal SRL și cu Global Ports's Services SRL, controlată în trecut de Mircea Marcu, fostul șef al APMC (DOCUMENT)

31 May 2023 1852

Străzile din comuna Ciocârlia, modernizate şi reablitate de Global Ports'S Services SRL (document)

05 Aug 2020 3602

Contract de peste 4,5 milioane de lei Străzile din comuna Mereni, modernizate şi reablitate de Global Ports'S Services SRL (document)

22 Apr 2020 3724

Ce firmă se va ocupa de lucrările la rețeaua publică de canalizare a apelor uzate menajere și la stația de epurare în comuna Săcele (document)

13 Sep 2019 2607

Global Ports's Services SRL va monta un sistem de canalizare menajeră în Amzacea, judeţul Constanţa (document)

13 Sep 2018 3345

Primarul Gabriela Iacobici, despre reţeaua de apă din comuna Grădina, care va fi extinsă şi modernizată (document)

15 Jul 2017 3219