Licitații Constanța Forțele Navale cumpără asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în străinătate. Licitație deschisă pe 2,12 milioane de euro (DOCUMENT)

  • Ministerul Apărării Naționale prin UM 02022 Constanța organizează licitație deschisă pentru încheierea unui acord-cadru vizând asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în afara țării.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Ministerul Apărării Naționale prin UM 02022 Constanța organizează licitație deschisă pentru încheierea unui acord-cadru vizând asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în afara țării.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a achiziției este estimată la 10.517.370 de lei fără TVA, adică peste 2,12 milioane de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este reprezentată de „Servicii de Asigurare facultativă de viaţă (Servicii asigurare facultativă de viaţă personal din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, Servicii asigurare facultativă de viață personal aeronavigant din Forţele Navale care execută misiuni externe)“.
 
Acordul-cadru se va încheia pentru o perioadă de 24 de luni, iar contractele subsecvente se vor încheia trimestrial/semestrial în funcție de resurselor financiare alocate cu această destinație și necesitățile unităților din asigurare, conform precizărilor autorității contractante.
 
Contractul este împărțit în două loturi, Lotul 1 - Servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, cu o valoare estimată la 10.045.875 de lei fără TVA, iar Lotul 2 - Servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul aeronavigant din Forțele Navale care execută misiuni externe, cu o valoare estimată la 471.495 de lei fără TVA.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcție de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: „conducătorul autorităţii contractante Zaharia Milu Constantin - comandant; membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: Munteanu Valentin – Locţiitor comandant; Fluture Gigi – Șef Stat Major, Bălăceanu Claudiu Doru – Sef Operații și Instrucție, Ablai Cristina – Contabil şef; Hapa Elena - Șef Compartiment Salarizare; Preda Mădălina – Consilier juridic şef; Olteanu Ioana – consilier Juridi;  alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentaţiei de atribuire si/sau procedura de atribuire - Comisia de evaluare: Diaconu Alexandra, Dobrin Cristian Cătălin, Ciobanu Elena-Florentina, Membri de rezervă: Rusu Bogdan, Cîrlan George Mădălin, Vlașin Anda-Maria“.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Forțele Navale Române a cumpărat servicii de asigurare de viață facultativă pentru personal. Iată suma alocată!
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Post vacant la Comandamentul Flotei "Vam. Vasile Urseanu"! Sunt necesare studii medii

14 Jun 2024 709

Licitație importantă! Este vizat personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state (DOCUMENT)

11 Jun 2024 402

Forțele Navale Române Exercițiul multinațional „OPEX 24”, desfășurat în Marea Neagră (FOTO)

31 May 2024 570

Depunerea Jurământului Militar la Regimentul 307 Infanterie Marină și la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale (FOTO)

31 May 2024 675

În Portul Militar Constanța sunt celebrați 85 de ani de la intrarea Navei-școală Mircea în serviciul Forțelor Navale (FOTO+VIDEO)

17 May 2024 1265

Nava-școală „Mircea”, 85 de ani de la intrarea în serviciul Forțelor Navale Române

15 May 2024 746

Forțele Navale Române Ziua Comandamentului Flotilei 56 Fregate „Contraamiral Horia Macellariu”. 104 ani de tradiții militare de marină

15 May 2024 640

Viitorii maiștri militari de marină încep stagiul de pregătire marinărească la Nava-Școală ”Mircea” (FOTO)

15 May 2024 664

Știri Constanța Muzeul Național al Marinei Române a declanșat Operațiunea „2024-Anul contraamiral Horia Macellariu în Forțele Navale Române” (GALERIE FOTO)

10 May 2024 567

Forțele Navale Române Fregata „Regina Maria” participă la operația EUNAVFOR MED „IRINI” (FOTO)

09 May 2024 727

6 mai- Ziua Maistrului Militar de Marină. 115 ani de profesionalism (FOTO)

06 May 2024 796

Județul Constanța Daruri pentru peste 40 de persoane din Amzacea, din partea marinarilor militari (GALERIE FOTO)

01 May 2024 512

Lumea marinarilor Un primar solidar cu Forțele Navale. Vasile Berariu, Boroaia, Omul Anului

29 Apr 2024 1126

Oficial al Statului Major al Forțelor Navale Române despre mina descoperită pe brațul Chilia, în Delta Dunării

08 Apr 2024 677

Oficial de la Forțele Navale Române despre obiectul plutitor observat pe brațul Chilia Veche

08 Apr 2024 580