Licitații Constanța Forțele Navale cumpără asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în străinătate. Licitație deschisă pe 2,12 milioane de euro (DOCUMENT)

  • Ministerul Apărării Naționale prin UM 02022 Constanța organizează licitație deschisă pentru încheierea unui acord-cadru vizând asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în afara țării.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Ministerul Apărării Naționale prin UM 02022 Constanța organizează licitație deschisă pentru încheierea unui acord-cadru vizând asigurări de viață pentru personalul care execută misiuni în afara țării.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a achiziției este estimată la 10.517.370 de lei fără TVA, adică peste 2,12 milioane de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este reprezentată de „Servicii de Asigurare facultativă de viaţă (Servicii asigurare facultativă de viaţă personal din Forţele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, Servicii asigurare facultativă de viață personal aeronavigant din Forţele Navale care execută misiuni externe)“.
 
Acordul-cadru se va încheia pentru o perioadă de 24 de luni, iar contractele subsecvente se vor încheia trimestrial/semestrial în funcție de resurselor financiare alocate cu această destinație și necesitățile unităților din asigurare, conform precizărilor autorității contractante.
 
Contractul este împărțit în două loturi, Lotul 1 - Servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state, cu o valoare estimată la 10.045.875 de lei fără TVA, iar Lotul 2 - Servicii de asigurare facultativă de viață pentru personalul aeronavigant din Forțele Navale care execută misiuni externe, cu o valoare estimată la 471.495 de lei fără TVA.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate – preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 octombrie 2023, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Persoanele cu funcție de decizie în ceea ce privește organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: „conducătorul autorităţii contractante Zaharia Milu Constantin - comandant; membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au legătură cu procedura de atribuire: Munteanu Valentin – Locţiitor comandant; Fluture Gigi – Șef Stat Major, Bălăceanu Claudiu Doru – Sef Operații și Instrucție, Ablai Cristina – Contabil şef; Hapa Elena - Șef Compartiment Salarizare; Preda Mădălina – Consilier juridic şef; Olteanu Ioana – consilier Juridi;  alte persoane din cadrul autorităţii contractante ce pot influenta conţinutul documentaţiei de atribuire si/sau procedura de atribuire - Comisia de evaluare: Diaconu Alexandra, Dobrin Cristian Cătălin, Ciobanu Elena-Florentina, Membri de rezervă: Rusu Bogdan, Cîrlan George Mădălin, Vlașin Anda-Maria“.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Forțele Navale Române a cumpărat servicii de asigurare de viață facultativă pentru personal. Iată suma alocată!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial al Statului Major al Forțelor Navale Române despre mina descoperită pe brațul Chilia, în Delta Dunării

08 Apr 2024 532

Oficial de la Forțele Navale Române despre obiectul plutitor observat pe brațul Chilia Veche

08 Apr 2024 430

MApNExercițiul multinațional „Sea Shield 24”

08 Apr 2024 337

Exercițiu militar de amploare la Constanța! Peste 2000 de militari se vor antrena pe Marea Neagră (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 644

Misiunea de cercetare a Forțelor Navale Române în raionul maritim Costinești – Tuzla - 23 August - Mangalia s-a încheiat

07 Mar 2024 678

Forțele Navale Române Jurământ militar la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale și la Regimentul 307 Infanterie Marină

01 Mar 2024 611

Forțele Navale Române Centrul 338 Mentenanță Tehnică Navală angajează soldați gradați profesioniști! Profilul candidatului

15 Feb 2024 998

Forțele Navale Române Fregata „Mărășești” organizează selecția pentru posturile de soldați gradați profesioniști

14 Feb 2024 658

Anunțul Centrului 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale Române A început înscrierilor pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist

12 Feb 2024 906

Vânătorul de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu”, prima misiune în zona de responsabilitate a Forțelor Navale Române

25 Jan 2024 677

Evenimente la Constanța și Tulcea Forțele Navale Române, la ceremoniile dedicate sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române

22 Jan 2024 805

Deschiderea anului de instrucție în Forțele Navale Române (GALERIE FOTO)

15 Jan 2024 864

Întâlnire bilaterală a șefilor Statelor Majore ale Forțelor Navale Române și Portugheze (FOTO)

15 Jan 2024 582

Știri Constanța Marinarii și scafandrii militari vor participa la Sărbătoarea Bobotezei

04 Jan 2024 840

Sosirea vânătorului de mine M 270 „Sublocotenent Ion Ghiculescu” în portul militar Constanța (FOTO+VIDEO)

19 Dec 2023 1099