Licitații Constanța GPL de peste 1,2 milioane de euro cumpărat de DGASPC Constanța de la firma mamei lui Cristi Borcea (DOCUMENT)

  • Firma câștigătoare este Gaspeco L&D
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a încheiat un acord cadru în valoare de 6.048.000 de lei, fără TVA (peste 1,2 milioane de euro la cursul actual).
 
Firma câștigătoare este Gaspeco L&D.
 
Acordul prevede furnizarea de combustibil GPL.
 
Descrierea achiziției publice
 
Furnizare de combustibil lichid tip GPL pentru centralele termice și centrale murale, aferente unităților subordonate Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Frecvența și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: contractele subsecvente se vor încheia pe o perioada de maxim 12 luni, în funcție de solicitările și de fondurile alocate. Contractele subsecvente vor fi încheiate cu ofertantul clasat pe primul loc. În cazul în care acesta nu mai poate să-și susțină prețul sau nu-și îndeplinește obligațiile contractuale în mod corespunzător, atunci autoritatea contractantă va solicita încheierea contractelor subsecvente cu ofertantul clasat pe locul 2, dacă există. În cazul în care nici acesta nu-și poate susține prețul sau nu-ți îndeplinește condițiile contractuale în mod corespunzător, autoritatea contractantă va solicita încheierea contractelor subsecvente cu ofertantul clasat pe locul 3, dacă există.
 
În total, durata acordului este de 36 de luni.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport – calitate preț.
 
Acordul dintre DGASPC Constanța și Gaspeco L&D a fost parafat pe 16 februarie 2024, iar pe 1 martie acesta a fost publicat în SEAP.

 
Despre Gaspeco L&D
 

Conform termene.ro, platformă consultată luni, 4 martie 2024, Gaspeco L&D SA are sediul în București, și-a început activitatea în 1996 și se ocupă cu intermedieri în comerțul cu combustibili, minereuri, metale și produse chimice pentru industrie.
 
Asociații și administratorii sunt: Elena Borcea (mama fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea), Corneliu George Gadoiu și Dragoș Mădălin Gadoiu.
 
Potrivit RECOM, Elena Borcea mai apare în: Aqua Summer SRL, Complexul Turistic Internațional Doi Cocoși SRL, Crimbo Gas 2000 SRL, Geometrik Construction & Engineering SRL, M&A Turism Litoral SRL, Transpeco Logistics & Distribution SA, Auto Gaz Trading SRL (radiată), Crimbo Gas International SRL (radiată), Crimbo Gas SRL (faliment).
 
Corneliu George Gadoiu figurează și în: Encore Capital Trust SA, Landlord Group International SRL, Transpeco Logistics & Distribution SA, Consultant A.A. – Broker de Asigurare – Reasigurare SRL (radiată), Crimbo Gas International SRL (radiată).
 
Dragoș Mădălin Gadoiu apare, conform termene.ro, și în Avan Security Batalionul de Securitate SRL, Dac 2003 Trade Center SRL, Sigtree Technologies SRL, Encore Capital Trust SA, Landlord Group International SRL, Transpeco Logistics & Distribution SA și Crimbo Gas International SRL (radiată).
 
Gaspeco L&D are parafate 1.815 achiziții directe.
 
Conform termene.ro, firma a avut peste 665 de milioane de lei cifră de afaceri în 2022 și un profit de peste 16 milioane de lei. Numărul mediu de angajați era egal cu 337.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
De asemenea, pentru documentarea articolului au fost folosite informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Au semnat cu DGASPC Constanța Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța Noi case de tip familial, în prag de inaugurare - 27 de copii din centrul de plasament „Delfinul” se mută la casă nouă

20 May 2024 466

DGASPC Constanța face precizări despre situația copiilor intoxicați (VIDEO)

14 May 2024 578

Dosar penal în cazul copiilor din județul Constanța, otrăviţi cu substanţă toxică (VIDEO)

14 May 2024 546

UPDATE. Copii intoxicați cu o substanță periculoasă! Au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Constanța

14 May 2024 976

Cumpărări directe Constanța Prodesign Architecture SRL se ocupă de proiectarea lucrărilor de reabilitare de la Centrul de Zi pentru persoane adulte cu dizabilități Techirghiol (DOCUMENT)

09 May 2024 525

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 677

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru lucrări de proiectare, achiziționare și montare echipamente la CRRN Artemia Techirghiol (DOCUMENT)

08 Apr 2024 631

Protecția Copilului Constanța câștigă procesul cu DGASPC Prahova! Miza, 11.000 de euro! Cazul, ajuns la Curtea de Apel (MINUTA)

07 Apr 2024 631

Consiliul Județean Constanța a anulat concursul pentru postul de director executiv al DGASPC! (DOCUMENT)

03 Apr 2024 3185

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără generator electric (DOCUMENT)

30 Mar 2024 543

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru proiectare și execuție sistem de alarmă antiefracție (DOCUMENT)

30 Mar 2024 527

DGASPC Constanța cumpără servicii de proiectare (DOCUMENT)

29 Mar 2024 572

Licitații publice Constanța Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

28 Mar 2024 579

Fost director în Primăria Constanța, Emil Mereuță candidează pentru funcția de director executiv la DGASPC (DOCUMENT)

25 Mar 2024 2439

Decizie de ultimă oră în dosarul dintre Carmen Răducu și ITM Constanța. Iată ce au decis magistrații constănțeni

22 Mar 2024 990