Licitații Constanța Primăria Cobadin cumpără cu 120.000 de euro buldoexcavator și accesorii. Le furnizează Ret Utilaje SRL (DOCUMENT)

  • Ret Utilaje SRL figurează ca fiind deținută de Viorel Popescu, Sergiu Cristian Mihăilă, Codrin Dragoș Mihăilă, Gabriel Stoicescu, Iulia Diana Popescu și Cristinel Muguraș Voicu.
Ret Utilaje SRL va furniza Primăriei Cobadin buldoexcavator și accesorii, suma contractului echivalând cu peste 120.000 de euro, la cursul actual.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Denumirea achiziției este „Contract de furnizare produse Dotarea cu buldoexcavator și accesorii utilaj în cadrul proiectului «Achiziție de utilaje pentru prestarea serviciilor de întretinere a infrastructurii de interes local»- finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală-PNDR“.
 
Valoarea totală a contractului este de 598.800 de lei fără TVA, inițial primăria estimând valoarea la 598.889,5 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în SEAP.
 
Despre Ret Utilaje SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 mai 2024, Ret Utilaje SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în Popești Leordeni, județul Ilfov și se ocupă de comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții.
 
Firma are un punct de lucru și în Cluj-Napoca.
 

Asociați figurează Viorel Popescu, Sergiu Cristian Mihăilă, Codrin Dragoș Mihăilă, Gabriel Stoicescu, Iulia Diana Popescu și Cristinel Muguraș Voicu.
 
Compania este administrată de Codrin Dragoș Mihăilă.

 
Numele lui Sergiu Cristian Mihăilă se leagă și de Reactiv Plus SRL, în timp ce numele lui Viorel Popescu se leagă și de Rentviopop SRL.
 
Conform termene.ro, Ret Utilaje SRL figurează cu 1197 achiziții directe (Comuna Mihăești, Serviciul Public Pavaje Spații Verzi, Comuna Ștefan cel Mare Bacău printre autoritățile contractante) și 87 de contracte publice (Comuna Cobadin, Comuna Plenița, Comuna Lopătari printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Ret Utilaje SRL a declarat 28 de angajați, profit peste 5,15 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 59,1 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Cobadin, județul Constanța, a încheiat un contract de consultanță pentru delegarea de gestiune a serviciului de distribuție a gazelor naturale (DOCUMENTE)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ret Utilaje furnizează către Primăria Măcin un buldoexcavator pentru situații de urgență (DOCUMENT)

23 May 2023 1215

Administrația Canalelor Navigabile cumpără mini buldoexcavator! Iată de la cine și care este valoarea contractului (DOCUMENT)

08 Oct 2022 1557

Contract de peste 400.000 de lei O firmă înființată anul trecut va livra un buldoexcavator Primăriei Vulturu (document)

13 Mar 2020 2535

Primăria Comunei Rasova, județul Constanța, cumpără buldoexcavator. Valoarea contractului (document)

13 Mar 2018 2651

Consiliul Local Amzacea cumpără buldoexcavator de la Ret Utilaje SRL

18 Feb 2017 2150