Ret Utilaje furnizează către Primăria Măcin un buldoexcavator pentru situații de urgență (DOCUMENT)

  • Asociați în Ret Utilaje SRL sunt Viorel Popescu, Sergiu Cristian Mihăilă, Gabriel Stoicescu și Cristinel Muguraș Voicu, firma este administrată de Codrin Dragoș Mihăilă, Sergiu Cristian Mihăilă este director, iar Viorel Popescu este împuternicit.
  • Valoarea totală a contractului este de 349.200 de lei fără TVA, adică circa 70.000 de euro, față de valoarea estimată inițial de Primăria Măcin, de 349.218,01 lei fără TVA.
  • „Buldoexcavatorul va fi utilizat pentru intervențiile necesar a fi realizate la nivelul teritoriului administrativ al Orasului Măcin, intervenții de prevenire și întreținere a infrastructurii tehnico-edilitarea, de amenajare și ecologizare a malurilor Dunării, în scopul sprijinirii activității pescarilor comerciali (acces / acostare bărci etc), de intervenție promptă în caz de situații de urgență (inundații, calamități, cedarea sistemelor publice de alimentare cu apă și canalizare etc)“, a arătat Primăria Măcin.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Compania Ret Utilaje SRL, din Popești Leordeni, care în toamna anului 2022 a furnizat un minibuldoexcavator Administrației Canalelor Navigabile, și-a adjudecat contractul de la Orașul Măcin pentru furnizarea unui buldoexcavator menit să crească bunăstarea socială în localitate și zona pescărească aferentă.
 
Valoarea investiției este de circa 70.000 de euro, la cursul actual, contractul fiind atribuit prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează, totodată, că valoarea totală a contractului este de 349.200 de lei fără TVA, față de valoarea estimată inițial de Primăria Măcin, de 349.218,01 lei fără TVA.
 
Despre contract
 
Denumirea contractului este „Furnizarea unui buldoexcavator în cadrul Proiectului «Dotarea oraşului Măcin cu un buldoexcavator pentru asigurarea eficientă a intervenţiilor de prevenire, intreţinere şi urgenţă, inclusiv pentru căile de acces către dunăre», COD SMIS 156700“, finanțarea fiind asigurată prin fonduri europene.
 
În descrierea contractului se arată că „obiectul achiziției îl reprezintă furnizarea unui buldoexcavator în cadrul Proiectului «Dotarea Orașului Măcin cu un buldoexcavator pentru asigurarea eficientă a intervențiilor de prevenire, întreținere și urgență, inclusive pentru căile de acces către Dunăre», cod SMIS 156700, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a regulamentelor comunitare“.
 
Autoritatea contractantă a mai precizat că „buldoexcavatorul va fi utilizat pentru intervențiile necesar a fi realizate la nivelul teritoriului administrativ al Orasului Măcin, intervenții de prevenire și întreținere a infrastructurii tehnico-edilitare, de amenajare și ecologizare a malurilor Dunării, în scopul sprijinirii activității pescarilor comerciali (acces / acostare bărci etc), de intervenție promptă în caz de situații de urgență (inundații, calamități, cedarea sistemelor publice de alimentare cu apă și canalizare etc)“.
 
„Astfel, se va îndeplini obiectivul general al proiectului, și anume, creșterea bunăstării sociale în Orașul Măcin și zona pescărească aferentă prin achiziţionarea unui echipament pentru asigurarea eficientă a intervențiilor de prevenire, întreținere și urgență, inclusiv pentru căile de acces către Dunăre“, mai precizează autoritatea contractantă.
 

Despre Ret Utilaje SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 22 mai 2023, compania Ret Utilaje SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul în Popești Leordeni, șoseaua Olteniței nr. 221, județul Ilfov, și se ocupă de comerț cu ridicată al mașinilor pentru industria minieră și construcții.

 
Asociați sunt Viorel Popescu, Sergiu Cristian Mihăilă, Gabriel Stoicescu și Cristinel Muguraș Voicu, firma este administrată de Codrin Dragoș Mihăilă, Sergiu Cristian Mihăilă este director, iar Viorel Popescu fiind împuternicit.
 
Conform sursei citate, numele lui Viorel Popescu se regăsește și în Rentviopop SRL București, cel al lui Sergiu Cristian Mihăilă figurează și în Reactiv Plus SRL București, Gabriel Stoicescu figurează și în Ret Echipamente SRL Ilfov, iar Cristinel Muguraș Voicu figurează și în Bramec Tech SRL Brăila.
 
Ret Utilaje SRL a declarat în 2021 27 de angajați, profit peste 3,49 de milioane de lei, iar cifra de afaceri s-a ridicat la aproape 40 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în țară.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Ret Utilaje SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 65.687.878,11 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița, Administrația Bazinală de Apă Olt, Administrația Domeniului Public Sector 2, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Tulcea
Două firme vor asigura creșterea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Gheorghe Munteanu Murgoci” din Măcin (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Primăria comunei Sarichioi cumpără un buldoexcavator. Care eeste valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Sep 2023 882

Administrația Canalelor Navigabile cumpără mini buldoexcavator! Iată de la cine și care este valoarea contractului (DOCUMENT)

08 Oct 2022 1531

Utilaje noi pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Mircea Vodă. Cine le furnizează (document)

26 Nov 2021 2943

Ret Echipamente, contract cu Primăria Comunei Pantelimon. Iată care este obiectul achiziției! (document)

31 Jul 2020 3337

Contract de peste 400.000 de lei O firmă înființată anul trecut va livra un buldoexcavator Primăriei Vulturu (document)

13 Mar 2020 2513

Primăria Comunei Rasova, județul Constanța, cumpără buldoexcavator. Valoarea contractului (document)

13 Mar 2018 2625

Consiliul Local Amzacea cumpără buldoexcavator de la Ret Utilaje SRL

18 Feb 2017 2124